3 Haziran 2008

Son Düdük

18 ay süren bir oyundu. Hep beraber oynadık. Pas atan, verkaça giren, al da at diye orta kesen, topu doksana takan herkese teşekkür ediyorum. Blogun en keyifli tarafı gelen yorumlardı. Çok şey öğrendim o yorumlardan, yeri geldi hatalarımı gösterdi, yeri geldi eski bir maçı, futbolcuyu hatırlattı. Futbolu seven insanlarla çok şey paylaştık. Kadroya bir yabancı kattık. İspanyol Ramon'u tek forvet oynattık...
***
En keyifsiz tarafı da arka planda sadece şahsıma değil; postlarda adı geçenlere de edilen hakaret ve küfür içeren yorumları silmekti. Hakaret edenler, küfür edenler; en sonunda cumartesi günü o kilidi asmama sebep olan; bana yeter artık dedirten; 4 yaşındaki çocuğumun adını ağzına alıp küfür eden ve her seferinde anonim arkasında saklananlar. Blogu yoruma kapatıp devam etmek bir yoldu ama tercih etmedim...
***
Oyundu bu. Amatör bir oyun. Adımın önemi yoktu. Mevzubahis futboldu. Maç bitti arkadaşlar. Ya da bitmedi beni sakatladılar ve hocaya beni değiştir işareti çaktım. Herkese teşekkür ediyorum. Adını bile bilmediğim, yüzyüze tanışmadığım; hepsi bu blogun müdavimi sevgili dostlarımı çok özleyeceğim...

476 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 400 / 476   Yeni›   En yeni»
cegniz dedi ki...

yazık oldu. gerçekten nette adam akıllı okuduğum takip ettiğim tek kaynaktı. şimdi yine saçma sapan spor basınına kaldık. inşallah kilit bigün açılır.

Adsız dedi ki...

üç beş çapulcuya pabuç bırakmayı sana hiç yakıştıramadım. günümüzün fanatizm soslu acımtrak pragmatist tarafçıllığının senin gibi profesyonel ve olgun bir yazarı etkileyebilmesini şaşkınlıkla karşıladım. küfürün kötü birşey olduğu doğru. ama sanılanın aksine, kötülüğü sana değil küfürü savurana. düşünce düşmanlarına savunulacak doktrin bırakmamandan mütevellit son çare küfüre sarılıyorlar.

ama hayır. bunun acısını bizden çıkaramsasın. üzüntünü anlayışla karşılıyorum. haklı olduğunu bütün takipçilerin biliyor. bırakıp gitmen tam da sana küfür edenlerin hesapladıkları çıkarım.

bir düşünceyi belirtirken haksız da olsan ( ki haklısın), kimsenin sana küfür etmeye hakkı yok. bu en basitinden düşünce özgürlüğüne aykırı bir tutum.

senin bu bloğu böylesi bir sebepten kapatmansa suçlulara verilecek bir ödülden başka hiç bir şey değil. emin olduğum bir şey var ki; seni bezdirdikleri için mutlular.

gidişinle seni bezdirenleri mutlu edip sevenlerini üzen birisin. umarım gurur yapmaz ve yazmaya devam edersin çünkü türkiyenin gelmiş geçmiş en birikimli futbol yorumcusunun düşüncelerinden mahrum kalmak istemiyoruz

Adsız dedi ki...

yapma be aceto! futbolu, dolayisiyla futbolu okuyarak takip etmeyi seviyorduk lakin senden baska dogru durust yazan da yoktu, yorumsuz devam et n'olur!

Nazmi Hasdemir dedi ki...

20 yaşında galatasaraylı oglum verdı adını, sende yaz baba dedi.Galatasaraylı dedı, kim olduğunu, galatasaray dergısınde yazdıgını bılıyorum. Ne sevinmişlerdir mütarekeciler.Tanburacılar, uluçlar. Buralarda yazılanlar gerçek futbol severlerin yazılarıdır. Kolpa basın, bunuda yazın.
mahalletakimi,Nazmi Hasdemir

Adsız dedi ki...

Her gece yatmadan once okudugum son websitesi, sagolsun Mehmet Demirkol onermisti.... en az 10 kisiyi mudavimi yaptim... 3-5 kendini bilmez, insan demege degmeyecek varlik icin bizleri bu ayricaliktan mahrum etmeyeceginizi umuyorum, sevgilerimle....

Ortega dedi ki...

"Yüreğine, ellerine sağlık. Bize verdiğin cesaret için sonsuz teşekkürler." demiş Vincenzo.. Düşündüklerimi ifade etmiş..

Bugün zevkle yazdığım blogumu sana borçluyum abi..Senden görüp esinlenmesek, buralara gelmezdik..

Her şey için çok teşekkür ederim..Üzerimizde çok hakkın var, bu yüzden helal et hakkını..

ortega

lyktm dedi ki...

3 gün nete girmedim, haber dinlemedim, gazete okumadım, neler olmuş böyle be abi..
çocukluk kahramanlarımdan kastelli intihar etmiş..
bi moda ilahı ölmüş..
arada girdiğim bi mülakat olumsuz sonuçlanmış..
aceto kapanmış..
aceto kapanmış..
aceto..

abi n'aptın sen ya, neredeyse boştu bardağım sen geldin bi damlada taşırdın..
camdan atlamaya kalksam anca kaşım yarılır..

geç buldum, erken yitirdim..
kendimi 60 yaşında hayatının aşkını bulmuş bi amca gibi hissettim..

arşive baksan, vazgeçersin belki, son 5 ayda 835 yazı..

site meter desen 800000'i bulmak üzere..

nasıl yapsak da seni tekrar okuyabilsek be aceto abi..

hani böyle kimseden habersiz başka bi blog açsan, orada yazmaya devam etsen, bu kadar okuyandan biri elbet bi şekilde bulsa, msn'den link atsa "keskin sirke diye bi blog buldum aynı aceto gibi" dese, iletiden iletiye yayılsan, bir kere
daha efsane olsan..
o zaman belki bu ufak beyinlilere ulaşmaman için biz de çabalarız..
aklıbaşında insanlarla paylaşırız seni.. google aramalarında yazdıklarını göstermezsen, kendi başlarına da bulamazlar hem..
ne dersin be abi..
üzme kardeşlerini..

Adsız dedi ki...

olmaz öyle şey,
onlar yazdı diye kapanamaz
kapanmamalı...

çok üzdün bizi çok

daralmıştık zaten dünyadan bi de şimdi sen gidiyorsun...

olmaz yaw
valla olmaz...

Adsız dedi ki...

aman abi ne yaptın yahu. gitme.

Silkroad dedi ki...

Bülent abi o şerefsizler, bu mesaj altında yorum yazanlardan sana sevgisini gösterenlerden daha mı değerli ?
Neden onlar şerefsizlik yaptı diye blogu bırakıyorsun da, bu kadar insan senden kalmanı isteyince geri dönmeyi düşünmüyorsun ?!

ti esti to dedi ki...

bu blog satırları arasında bizlere gösterdiğin tevazudan dlolayı öncelikle teşekkürler. blogu takip ettiğim zaman diliminde bütün arkadaşlarıma blog adresini verdim. hepsi sevinmişti. internetin o en beter ortamında, bizlerin soluk aldığı, iş yerlerimizde açtığımız zaman postlara bakıp gülmemize neden olan bay aceto çok teşekkür ederiz.


bugün aceto ne yazmış diyecek kadar kendimizde samimiyet hakkını bulduk, buun için siz kusura bakmayın, bu kadar erken bırakıp gitmeye hakkınız yok ama bunu da söyyleyecek kadar samimi olduk. bir gün bir yerlerde tekrar görüşmek üzere efendim.

YK dedi ki...

Boyle bitmesine cok uzuldum :(
futbola farklı bir bakıs acısı getirmen, farklı uslubun blogu her zaman takip etmemi sagladı..

sana bırakma diyemeyecegim..sonuna kadar haklısın..her sey icin tesekkurler..

(dergi vs. bir yerde yazıyor musun?)

Blood RED dedi ki...

Bulent Hocam ne yaptin?

Canaydın'la futboldan kopan bunyem tam Avrupa finalleri öncesi tekrar kivama geliyordu sayende...

Hem var mi oyle oyundan cikiyorum deme hakkin? Sen Player manager misin? Yok mu seni sahada tutacak bir guc? Buraya yazilan destek ve sevgi yorumlari kifayetsiz mi ogluna yapilan terbiyesizligi ortemez mi? Yoksa baska bir sey mi?

Her ne olursa olsun, emegine saglik! En azindan blog silinmesin de ahali blog gorsun! Kufur edenler icin hep birlikte, ohhhhhh: "Bir ki uc, hepiniz ..."

Adsız dedi ki...

abi yapma, birkaç kendini bilmez şerefsize pabuç bırakma, bizi bu blogdan mahrum etme.

Adsız dedi ki...

96 dan beri bilgisayar kullanıyorum; sık kullanılanlar kısmını ilk defa bu site için kullanmıştım......umarım devam edersin

Adsız dedi ki...

abi saat 08:46, ne zaman dönüceksin..

emre şahin

Adsız dedi ki...

Abi ip adresinden veya bir oyunla kafala şu vandal lavuğu,bulalım evini,çekelim pimi,ağzının içine bırakalım el bombasını..Senin kalbini kırabilecek kadar sahte kokan ruhundan salya akıtan bu denyoya onun yoluyla cevap verelim ama sen gel vazgeç abi bu yoldan,bizi de yoldançıkarma,devam edelim omuz omuza bu yolda...!!

Unknown dedi ki...

Futbolu yaşayıp, yaşadıklarını bize anlatıyordun. Yaşamaktan vazgeçmeyeceğin malum ama anılarını okuyamayacak olmamız biraz üzücü.

Umarım kararından vazgeçersin. Günlüğünü okumayı alışkanlık haline getirmiş olanlara bir süpriz yaparsın.

Saygılar.

Adsız dedi ki...

Daha önce hiç yorum yazmamıştım ama tüm yazılarını büyük bi keyifle okuyordum.Bu ülkede futbolun güzel bir oyun olduğunun farkında olan ve bunu keyifle yazabilen son zamanlarda okuduğum en iyi yazarlardandın ama şimdi bırakıyorsun.Benim için ve bu güzel oyunu seven herkes için bir kayıp.Rakip takım taraftarından küfür yediği için sahayı terkeden futbolcu durumu var bu gidişte.Bırakma demeye hakkım yok biliyorum bende babayım ve en kutsalıma dil uzatma cüreti gösterenlere nasıl tepki vereceğimi biliyorum.Bana kalırsa bir sonraki maça kadar dinlen , sahada attığın çalımları ve dömi voleleri özleyeceğiz çünkü.Şimdiye kadar harcamış olduğun emekler için teşekkürler.

dinazor dedi ki...

@silkroad demiş ki;

"Bülent abi o şerefsizler, bu mesaj altında yorum yazanlardan sana sevgisini gösterenlerden daha mı değerli ? "

Evet Aceto, ne diyorsun?

O küfürleri edenlerin şerefsiz olup olmadığını bilemem, ama şu ana kadar 200 küsür kişi sana "yapma" demiş. Böyle giderse 500' ü de bulur. Bu "yapma" ların hiç mi değeri yok?

Varmı içimizde "kapısının önünde porche si olup, boğazda yalısının önünden geçen gemiyi seyrederken kucağında notebook, bildiği 3-5 kelime italyanca ile yabancı gazetelerden resimleri copy+paste yapıp" blog yazacak başkası?

Bende yapma diyorum Aceto. Bu kadar emeğini verdiğin, çocuğun gibi büyüttüğün ve olgunlaştırdığın blogu bir çırpıda silip atma...

Adsız dedi ki...

Selam,her sabah işe gelir gelmez,bilgisayarı açtıktan sonra bugün ne yazmış acaba diye merakla açtığım tek sayfa burası,futbolun hayatla ne kadar iç içe olduğunu bu kadar iyi anlatabilen tanıdığım(tanıdığım derken şahsınızdan bahsetmiyorum elbette)tek kişisiniz.ben bunları yazarken bu son yazıya 220 yorum yapılmış.şöyle bir göz gezdirdim,sanırım hepsi bırakma bizi diyen yorumlar.şimdi bu kadar insanı sırf aşağılık adamlar istedi diye yalnız bırakırsanız,her zaman kazananlar yine kazanmış olacak,o yüzden ben de bırakmayın bizi diyorum.uzun bir yazı oldu sıkmamışımdır umarım.

Serdar Koç dedi ki...

Sevgili Aceto,
43 yaşındayım;benim de dört yaşında bir oğlum var ve dört nesildir Galatasaray taraftarıyız.Mehmet Demirkol,Uğur Meleke,Gökmen Özdemir ve hele sen mutlaka takip ettiğim yazı adamlarısınız.Bana tekrar futbol yazısını okumayı sen sevdirdin;ne olursa olsun bir yazı adamı olarak okuyucularına karşı bir sorumluluğun var.Yıldım ve bıraktım demek sana yakışmıyor.Seni her sabah sevgiyle,saygıyla okuyorum ve okumaya da devam etmek istiyorum.Buna sen alıştırdın.Bu bir oyundan çok daha fazlasıydı;bu yaşımda bile bana yeni bir perspektif kazandırdın ve bize öğreteceğin daha çok şey var.

Unknown dedi ki...

ne yazık ki iyiyi ve guzeli yapmak istereken su ulkede nedense yardım edeni cok az gordum. herkesete benim yanımda olmayana ben neden yardım edeyim anlayısı var. herkes kutuplasmıs kalbinde ve oteki yok. eger digeri ses cıkarırsa ezmek gerek kafasını. yasatmamalı, dondurmeli yolundan.

iste aceto cubugun ortasında olmana ragmen sagdakine gore soldasın ve susturulmaslısın. ve linc kulturu ile buyuyen bu halkın bireyleri seni en asagılık yoldan korkutmak istediler, canını sıktılar.

bazen diyorsun bu ulke icin bi pok yapmaya degmez ama o kadar kotuye ragmen ufak bir iyi herseyi unutturuyor ve yapıyorsun yine yapacagını.

Bob Marley vurulduktan 2 gun sonra ayaga kalkmıstır. Arkadasları hastasın yat demisler. Bob demiski " kotuler her an calısıyorken ben duramam demis " son cumleyi tam hatırlıyamadım :)

eger pes etmek istiyorsan guzeli goren insanlara haksızlık etmis olursun ve blogu devam ettirmek zorunda sayılırsın. bu ulkede; bireysel bir is icin yuzlerce yorum yapılıyorsa bil ki iyi is ustundesin.

sevgiyle kal.

del piero dedi ki...

öncelikle herşey için teşekkürler, devam etmeme nedenin son derece haklı. bu terbiyesizliği kim yaptıysa insanlıktan nasibini almamış. biz bu blogta her nekadar farklı renklerden de olsak bir araya gelebiliyorduk.bunun için sana sonsuz teşekkürler...

en üzüldüğüm euro 2008i burdan takip ederim diyordum ama olmadı kısmet değilmiş...umarım bir gün tanışma fırsatımız olur. kal sağlıcakla...

-çağatay-

graSS dedi ki...

Her gün kalkıp bir doz aceto almadan güne başlamak bundan sonra alışılması kolay bir durum olmasa gerek.

Sabahları kahvaltıda gazetnin spor haberlerini okuma keyfimin yerini alan isimdir aceto.

Bir gün akşam yemeğinde futbol konusuna başlayıp sabaha kadar konuşmak istediğim bir insansın gerçekten Bülent abi.

İnternet ortamında sanal insanların sanal yorumları yüzünden bizleri bu zevkten mahrum bırakma.

Oz dedi ki...

sanırım bu laflar yukarda onlarca defa söylenmiş.
Ama gidişiniz benim hayatımda da çok büyük bir boşluk oluşturacak.
Belki bencilce olacak ama bu ülkede kaliteli futbol kültürünün temsil edilebilmesi açısından çekip gitme veya yılma lüksüne sahip değilsniz gibi.
Tekrardan düşünmenizi ve fikrinizi değiştirmenizi rica ediyorum.
En azından bir an önce sakatlığınız geçdikden sonra.
Lütfen.

Adsız dedi ki...

abi buraya yazılcak satırlarla şey var. tek demek istediğim, hiçbir gazete hiçbir dergi hiçbir blog bu blog gibi kaliteli ve güzel olamaz. şu kadar yorum bile 1 günde yazıldı, ben eminim 10 gün içinde 2 katı artar ve sen dönmezsen 2 ay daha artmaya devam eder. bikaç kendini bilmez, bizim yerimizi tutmamalı. lütfen.

06460 dedi ki...

pire için yorgan yakılmaz üstad 3-5 kendini bilmesizn adiliği için seni bu kadar sevenleri yazılarından mahrum bırakma

diğer yandan küfür eden beyinsiz organizmalara ulan delikanlılıkdamı yok sizde hadi küfrü anladık( aslında anlamadık ama) işin içine aile çocluk cocuk niye katarsınız

A . A dedi ki...

olmadı aceto -bülent abi de diyebilirim pekala ama aceto demek daha çok hoşuma gidiyor- bu yazacaklarımın hiçbirini iltifat olarak görme öncelikle, bize yaşattıklarını/kattıklarını anlatmanın adı iltifat değil, başka bir şey.

sana tek bir şey söylemek istiyorum, bu bloğu kapatmak senin tek başına rahat rahat verebileceğin bir karar değil. yüzlerce sanırım binlerce kişi takip ediyor, okuyor bu bloğu. gerçekten futbol okumak için, soluklanmak için sık kullanılanlarımızda bu sayfa. ama sen ne yapıyorsun küfredenler var diye devam etmeyeceğim diyorsun.
o zaman eto'o da futbolu mu bıraksın be aceto?

gel de onlar kazanmasın. onlar: futbolu çirkinleştirenler, bu çirkinlikle beslenenler. istersen yoruma kapat ama yazmaya devam et burda. yoksa gerçekten onlar kazanacak, eto futbolu bırakacak ve biz sadece "sabah idmanı neşeli geçti" haberlerini dinleyeceğiz yüzlerce ağızdan aynı kelimelerle.

ben buna hakkın olmadığını düşünüyorum, kendi adıma.

orkun dedi ki...

Bu postun başını okumaya başlayıp da bırakmaya niyetlendiğini anlayınca içimden "e adamcağızın ne özel hayatı kaldı ne bir şey, evinden yediği fırçanın haddi hesabı yoktur, bize ağır gelecek ama napalım adam da haklı bir yerde" dedim. Sonrasını da okuyup sebebini öğrenince söyleyecek şey bulamadım, allah kahretsin!

Gazının iyice kaçtığını anlayabiliyorum ama yok mudur bunun bir yolu, yorumsuz devam etmek, çok kısıtlı yorum koymak, v.s.

Biliyorum, şimdi sana duygu sömürüsü olacak ama o hayvan(lar) yüzünden bu kadar adam böyle eli böğründe kalacak, şu yorum sayısına bak bir.

Umarım kararını gözden geçirip vazgeçersin (bak bizim başkandan taktik al biraz :) ), ama eğer vazgeçmezsen şimdiye kadarki tüm emeklerin için sonsuz teşekkürler, ellerine sağlık, daha önce de bir kaç kere yazmıştım, Galatasaraylı birisinin yazdığı blogu bu kadar sıkı takip edeceğimi söyleseler güler geçerdim.

Adsız dedi ki...

Selam bende bir çok okuyucu gibi bugüne kadar yorum yapmadan izleyenlerdendim .Gerçekten çok başarılı olan bu blog futbol cehenneminde bir vaha görevi görüyor bu anlamda kapatma fikrinizi tekrar gözden geçirirseniz sevinirim.Bu küfürleri sizden dolayı artık okunmayan skor yazarları yazmış olmasın :))) Cüneyt Kaşeler

efe dedi ki...

"El pueblo unido jamas sera vencido..."
"The people united will never be defeated..."
Nazım Hikmet'e de çok küfür ettiler üstadım. Ölümünden 45 yıl sonra hala daha ediyorlar... ölüsünden bile korkuyorlar ki mezarını bile sokamıyorlar bu ülkeye.
Bu blog görevini yaptı, kilitler vuruldu. Bir sonrakinde görüşmek üzere. Yenisinin adını buradan duyur lütfen.

Saygılar...

Adsız dedi ki...

Bu kadar yorumdan sonra Aceto abi kararını gözden geçirir sanırım.Euro 2008 arefesinde.

Adsız dedi ki...

İyi diyorsunuz da Tüm yazıları Said diye bi adam yazmış.

Adsız dedi ki...

İnsanın inanası gelmiyor be Bülent abi.
Naptın sen ?
Yorumculara bakarsak biz ayvayı yemişiz abi kimin ne dediği değil senin ne dediğin önemli.
Ama seni de anlayabiliyorum İnşallah farklı mekanlarda takipçin oluruz.
Ayrıca küçük Raul'u da özleyeceğiz (:

Fuleli Adımlar dedi ki...

Facebookta grup kurduk arkadaşlar desteğimize ordan da devam edelim belki aceto bizim için ne kadar önemli olduğunu anlar böylelikle.grubun adı Aceto bizi bırakma

Unknown dedi ki...

üstas herşey için çok erken değilmi?

efe dedi ki...

Bu ülkede AYDIN olmak zordur üstadım. Bu ülke yangın yeridir çünkü. Söylersin Sivas'ta, Çorum'da bir binaya tıkar da yakarlar seni.
Söylemezsin olmaz.

Kanun üstüne kanun yapsala, söz uçar yazı iki cihanda üstadım.

Şikayetim var üstadım cümle yasaktan, dillerimi bağlasanız durmaz.
Gelsin jandarma, polis, tarikat, devlet fikrim firarda üstadım, zindanlara sığmaz...

Sussam olmuyor, susmasam olmaz...

Nasıl bir yangın yeri burası üstadım? Madem savaş var kuralları hiç yok mu? Bel altına vurmak serbest mi? Sırtı dönüğe ateş açılır mı?

Ah üstadım olmaz... yerle yeksan olsak da kalemimize tedbir koyamazlar. Koysalar bu tende bu can durmaz üstadım inan bana durmaz...

kombine bilet dedi ki...

oğlunuza küfür edilmesini sineye çekin demiyorum ama bunun için blogu bir kenara bırakmak, ne biliym.sonucu gitmek mi olmalı bilemiyorum.

umarım kararınızdan vazgeçersiniz...

kombine bilet dedi ki...

oğlunuza küfür edilmesini sineye çekin demiyorum ama bunun için blogu bir kenara bırakmak, ne biliym.sonucu gitmek mi olmalı bilemiyorum.

umarım kararınızdan vazgeçersiniz...

jose dedi ki...

üstad açılış sayfamı değiştirmek istemiyorum bırakma lütfen...

Adsız dedi ki...

iyi bakalım abi bizi fotomaça-fanatiğe nmahkum et :(

Dünya futbolundaki gelişmeleri buradan öğreniyorduk şimdi yine yabancı kalacağız olaylara.Karar senin abi,hayırlısı olsun

Adsız dedi ki...

Sabah ilk is olarak okudugum sayfalardan biri bu; hic bir gazetenin/ spor gazetesinin/ tv programinin ulasamadigi zenginligi, derinligi burda buldum. Bizi bundan mahrum eden o zavalli zihniyeti kiniyorum ama daha onemlisi eger baska bir sebebi yoksa, bu zavallilara boylece teslim olmayi da yazilarindan tanidigim kadari ile sana hic yakistiramiyorum. Bir 'PAUSE' alsan, salim kafa tekrar dusunsen keske...

Adsız dedi ki...

seni bekleyen euro 08 transfer dosyaları fln çok işin var bize açılış sayfasını değiştirtme

baha dedi ki...

Sık kullanılanlardan bir sayfa silmiyoruz; sınav zamanlarında açıp kafa dağıttığımız, moralimiz bozuk olduğunda bakıp eğlendiğimiz, bizim için "arkadaş" olan bir varlığın geçip gitmesini izliyoruz.

Kilit vurma kararı aldıysanız iyice düşünmüşsünüzdür, biz ne desek boş artık, ama burda da Aziz Başkan bizi bırakma tandanslı bir tepki yok değil, fikrinizi değiştirirseniz biz yine buradayız..

Küfür illetini Türk sporundan çıkaramadıkları gibi buraya taşıyan arkadaşlara da selam ederim..

Tolga Şener dedi ki...

Genelde okuyan az yorum yapan biri olarak üzüldüm, ama iş yoğunluğu vakit bulamama sebep olsaydı kapanmaya mantıklıydı bence, küfür yüzünden kapatmak küfür edenlere bir ödül gibi, eğitim kapasite meselesi, senin yazdığın yazıya sinirlenip cevap vermeye çalışıp aynı seviyeye çıkamadığı için küfür edenler yüzünden bu güzel blogun kapanması bu bloga yakışmadı bence hasta bir Fenerbahçeli olarak teşekkürler yinede.

Saygılarımla...

roupertOne dedi ki...

dediğin gibi bi oyundu bu, Etoo'nun onca ırkçı saldırıya direnişi gibi sen de bu oyunda direnmelisin aceto.

yapma, her sabah beni bu zevkten mahrum etme...
onur polat

Adsız dedi ki...

sayın blog editörü,
Yaklaşık 10 ay önce Mehmet Demirkol'un Milliyet'teki yazısında blogunuzla ilgili bilgiler verilince merak ettim. O zamandan beri nerdeyse hiç bir yazıyı kaçırmadım desem yeridir. Hatt memleketten binlerce mil uzakta olduğum seyahatlerimde, -kimseyle futbol sohbeti edemiyeceğim yerlerde-, ilk internete bağlanma fırsatım olduğunda okuduğum sayfa sizinkiydi. Bazı arkadaşların dediği gibi açılış sayfam değildi ama, çok sevdiğim futbolla ilgili tek sık kullanılandı sayfanızdı.
Şimdiye kadar hiç bir yorumu okumamıştım, bende yazmamıştım. Ancak bırakma kararınızı saygıyla karşılıyorum. Bundan sonra, yazılarınızı takip edebileceğimiz bir site/dergi/gazete varsa lütfen bildirin.
Teşekkürler...
CIhan

FIRAT dedi ki...

Arda Fenerbahçe'ye gidip boş mukaveleye imza atsa,Fenerbahçe bayrağını öpse bu kadar üzülmezdim.
Gerçekten çok özel biri idin bizim için...
Döneceğin güne kadar her gün bloga girip bakacağım.

Adsız dedi ki...

Yapma be aceto! Sana bu kadar alıştıktan sonra bırakma bizi. Futbola olan sevgimin artmasında doğrudan bir etkiye sahipti yazdıkların. Geç keşfettiğime üzülürken bu kadar çabuk kaybetmek çok zor olacak. İnan Euro 2008'i senin yorumlarını da okuyacağım için sabırsızlıkla bekliyordum. Ama ne yapalım bize düşen kararına saygı duymak. Futbola değer katan yorumların için çok teşekkürler.

Aduban dedi ki...

Merhabalar Bülent Bey,

Blogunuzla tanışmam yine sizin gibi ülkemizde doğru düzgün futbol üzerine yazı yazan 2-3 yazardan birisi olan köşe yazarı ve yorumcumuzun yazısını okumamla başlamıştı.. Sanırım 4 aydır her sabah işe geldiğimde ilk yaptığım iş blogunuzu açarak futbol ve yaşam hakkındaki yazdıklarınızı okumaktı..En büyük keyfim de Pazartesi günleri büyük bir iştahla haftasonu birikenleri yutmaktı.. (Geçmiş zaman kullanıyorum maalesef)Kilidi görünce benim de içim cız etti..Sanırım Türkiye ligi ile ilgili yazılar yazmamanızdaki en büyük neden şu an yaşadığınız çirkin davranışlardır.. Fakat yine diğer yorum yapan arkadaşların da dediği gibi size karşı yapılan bu kötü davranış ve sözler bizi, sizin yaptığınız harika tespitler ve yazılarınızdan mahrum etmemeli diye düşünüyorum..

İnşallah en kısa zamanda şu an aldığınız kararı değiştirirsiniz.. Bu kadar seveniniz ve yazılarınızı gerçekten ilgiyle takip eden o kadar çok okuyucunuz varken bırakıp gitmezsiniz herşeyi..

Akın DUBAN

Adsız dedi ki...

aceto birader

interneti açıyorum browser a ace yazıyorum sen çıkıyosun face yazıyorum facebooka bakıyorum başka girdiim site yok girdiğim sitelerin %50sini kapattığının farkındamısn ?? rica edecem ama !

Dobrowski dedi ki...

eskiden bir dizi vardı herkes fiko diye bilirdi diziyi. Öyle biryerde bitmiştiki hala aklımda hala keşke devam etseydi diyorum. Yapma be hocam sende. Saçma sapan bikaç insan yüzünden sabah zevkimizden alıkoyma bizi. Bi fikoda sen olma. keşke dediğim

Fuzzy Logic dedi ki...

Bülent Bey,

Adinizi buraya yazilan yorumlardan ögrendim, oysa daha once de ogrenebilirdim fakat benim icin onemli olan adiniz, ne is yaptiginiz degil yaptiginiz is idi.

Karariniza saygi duymaktan baska elimden birsey gelmiyor. Birakmayin demek istiyorum ama ailenize yapilan malesef kolay sindirilebilecek turden birsey degil.
Bu ulkede insanlarin birgun spor'un sadece spor oldugunu anlayabilecekleri bir gune ulasilabilecegine inancimi tamamen yitirdim artik.

Hersey icin tesekkurler

Adsız dedi ki...

250 kusur yorum gitme derken kararinizi bir kez daha gozden gecirmenizi temenni ediyorum.
en azindan yazdiklariniza yorum yapilamayacak sekilde siteyi devam ettirmenizi umit ediyorum.

L dedi ki...

yapma be abi...

Adsız dedi ki...

Hey Ramon!

él no escribirá más. usted debe decir algo a aceto. deberíamos persuadirle a dejar su decisión.

Bu mesaj Ramon'a... ikna etme çalışmalarına Ramon'u da dahil etmek istedim=) ispanyolca biraz dandik olabilir kusura bakmayın.

Adsız dedi ki...

Büyüksün
PARAvanın arkasına saklanıp sövenler,
Profesyonellik PARAvanına saklanıp rakibe gidenler,
Onları transfer edip PARAvanlarını konuşturanlar,
Endüstriyel futbol=PARAvan olmuş,
yazılarını PARAvanların arkasına saklanıp yazanlara isyanımız vardı,
sen vardın okuyacak.
32 yaşında futboldan soğumak istemiyoruz,
Formasının arkasına yazılı ismini gosterenleri sahada gormek istemediğimiz gibi,
Sen yazacaksın biz okuyacağız,
PAnkart açacağız,bağıracağız re re re ra ra ra yı,topçu ismine tezahürat olduğu zaman.
Mücadele edeceğiz PARA girdikçe taraftarlık biter.Yok öyle abicim
Fenere imza atan Fatihi yuhaladıgımızda devre arası dimdik ayakta nasıl durduk? Hani bilmemnemizi bilmemne yapacaklardı
Hani fatihi satanı onlar da satacaklardı?
Hani onlar?
Kim bunlar?
Hadi abicim hadi kalkalım ayağa Forma AŞkına
kediler de ne enteresan hayvanlardır.
YAZ abicim ilk yazında ULAN GALATASARAY ayarında birşey olsun
Parasında pulunda değiliz.FUTBOL istiyoruz PARAvanlara bırakma bizi

tknycl dedi ki...

bülent abi ben yine her allahın günü günde 5-10 kere girmeye devam edeceğim..çünkü bu şekilde bitmemesi gerektiğini buradaki herkes gibi sende biliyorsun...umarım sakatlık döneminde kafanı güzelce dinlersin sonra burada euro 2008 envanteri çıkarırız hep birlikte..harbiden 31 mayıs'Tan beri bir çoğumuzun hayatında çok büyük bir boşluk var..bunun ne kadar ciddi olduğunun farkına varmalısın.

Adsız dedi ki...

Bu ülkede gerçek anlamda futbol kültürünü bu kadar besleyen site fazla yok idi. Ne yazık ki Kapanıyor. Acımız büyük BÖYLE AYRILIK OLMAZ!

Küfür yağdıranlara Çılgın Sedat'ın son parçasını armağan ediyorum!!!!!

tahir durten dedi ki...

abi yapma be... yorumu kapat olsun bitsin. bizim sucumuz ne... internete girmenin kafasi azalacak resmen... yapma etme tekrar...

Adsız dedi ki...

Tüm güzel şeyleri yok ettiğimiz gibi böyle bir bloguda yok ettik; Herşey için eline sağlık üstad, okuduğum en keyifli ve farklı konuları burada gördüm. Keşke seni vaz geçirmenin bir yolu olsa...

Adsız dedi ki...

bırakma bizi.

yapma.

seninle futbol daha güzel...

muzoz dedi ki...

bugun ilk sabahım aceto suz napıcam ben şimdi fanatiğin sayfasınımı acıcam fener kakayı almısmı acaba die yapma be ustad...

Adsız dedi ki...

Aceto, Futbol seninle birlikte cok daha guzeldi. Cok uzgunum...

Adsız dedi ki...

Tamam sen kenar yönetime -hoca beni çıkart, dedin, ama hoca kabul etmiyor !!!!
oyuna devam hadi bakalım
duymamış olayım aceto ...

domestos dedi ki...

Merhaba Aceto,

Acetobalsamico'yu 1 yılı aşkın bir süredir takip ediyor, zaman zaman, özellikle ilgimi çeken Yunan ligi konusunda comment'ler yolluyordum. Dillere destan tembelliğim ve yoğun bir şekilde sömürüldüğüm bir iş hayatım olmasaydı, komşuda futbol üzerine bir blog açmayı bile düşünmüştüm.

Velhasıl, ben sizin bu 18 aylık oyununuzu çok sevmiştim. "Bakın böyle bir yer var," diye blogunuzu tavsiye ettiğim insanları bile "futbol sevgisi"ne güvendiğim insanlar arasından seçtim. Demek istediğim, ben bile yaptığınız işi "ortalama olanın zeka yoksunluğu"ndan içgüdüsel olarak korumaya çalışırken, bunca zamandır oyunun bu kadar temiz oynanıyor oluşuna hayretler ediyordum. Meğer bütün bunlar oyunun sadece görünen kısmıymış, yanılmışım. Her şey sizin için bir oyun olmaktan çıkalı çok olmuş. Size bu noktadan sonra "durun, yapmayın" demek olmaz. Futbol ülkesi olduğu sanrısı ile yaşadığımız bu ülkede, futbol üzerine kurduğumuz hakim dilin özetle youtube videolarının altına yazılanlardan ibaret olduğunu bir kez daha görmek de bu oyundan benim kendime çıkardığım acı bir kıssadır.

Nihayetinde Acetobalsamico çok güzeldi. Birinin bunu yapabiliyor olduğunu görmek daha da güzeldi. Her şey için teşekkürler. Camia olarak artık önümüzdeki maçlara bakıcaz, yine de bu maç efsane oldu be hocam.

Size ve ailenize en içten sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Bir insana yazdıklarında ya da başka sebeplerden dolayı sövülmesi, keyif için yapılan bir işi yaparken böyle abukluklara maruz kalmak elbette hoş değil, ama 3-5 tane salatalığın düşüncelerini kaale alıp "Artık yazmıyorum ben" demek bana biraz kolaycılık gibi geldi.

Umarım kararınızı değiştirirsiniz, değiştirmezseniz de bugüne kadar paylaştıklarınız için sonsuz teşekkürler. Kaleminize sağlık...

designerk dedi ki...

seni çok özlicem aceto abi :(((

Adsız dedi ki...

abi biliyorum, bizi sensiz bırakmıycaksın. çakıcaksın pazartesi gene bir raul postu ve ben geldim diyceksin. biliyorum.

paü serkan

altan yerdenayaga dedi ki...

abi yapma,güzel şeyler tek tek elimizden kayıyor birşey yapamıyoruz.senin bloga başlaman benim uzun dönem askerliğimin başlangıcına denk geliyordu.blogtan anca Askerden dönüncE bu martta haberim oldu.ve seni okudukça kendimi şanslı hissetmeye başladım.SENİNLE TANIŞMAK MAÇIN İKİNCİ YARISI GİBİ;VE HAKEM SON DÜDÜĞÜ ÇALMASIN İSTİYORUM,İSTİYORUZ...

le saux dedi ki...

Gitme derim ama bencillik olur bu, ilişkiler gibi. Gidenin sebebi vardır hep, haklıdır da. Ki bu gidişin ardında başka bir gidiş daha var. Kolay değildir üstad.

Eminim, bir futblog yazmaya girişen herkesin ilk idolü sendin. Öyle de kalacaksın emin ol.

Hayat yoruyor insanı, futbol seni yormaz umarım hiç bir zaman. Başka zamanlarda, başka mekanlarda çıkarsın karşımıza da, seviniriz.

Sen "karhanede romantizm" yaşattın bize yazdıklarınla, abimizin dediği gibi.


Hoş kal, hoşça kal, futbolun taraftarı olarak...

Adsız dedi ki...

yapma aceto abi, daha euro 2008i okuyacaktik senden. Pire icin yorgan yakma. kapat yoruma gitsin yaaa!!...

selaminko dedi ki...

futbolu bu blogtan okumaya başlamıştım artık. bu son iyi olmadı hocam.

Burak Doğan dedi ki...

Bu ana kadar yapılmış 274 yorumda, bu küfür eden terbiye özürlü insanlardan 1 tanesinin yorumu neden yok!

Bu blogu izleyerek futbol yazmayı özenen gençlerden sadece 2'sinin blogu kapattığını ben biliyorum..

Tabiiki bırakmamalı onu illa söylemem mi gerekiyor!

La Valse Des Monstres dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

brovsır'ın zaten 3-5 tane olan favoriler kısmından bir de sen eksil bakalım abi.. yerinin dolması zor.. hergün her sabah masaya oturup açılan 2. siteydin.. yerini nasıl dolduracağız, bilmiyorum kendi adıma...

Sakatlık demişsin bak! umarım iyi bir tedavi döneminden sonra seni sahalarda tekrar görürüz.. Göremezsek de yolun açık olsun.. özleyeceğiz, bunu bil.. zaten bak bu kadar yorum yapılmışsa boşa değildir..

"bu kadar güzel bir şekilde" ben bir daha arjantin liginden nasıl haberdar olacağım?

sağlıcakla kalıver aceto..

Unknown dedi ki...

taraftarız biz, cekeriz cefa
aceto baskan bizi bırakma

FIRAT dedi ki...

Arda Fenerbahçe'ye gidip boş mukavaleye imza atsa,bayrağı öpse bu kadar üzülmezdim...
Bir zamanlar ''Çocuk sahibi olmak hayatın ikinci yarısıdır ve hakemin bitiş düdüğünü çalmasını hiç istemezsin'' diye yazmıştı.Oğlu Hakan Raul ile ilgili hassasiyetini anlıyorum ama kararını değiştirmesini diliyorum.
Bir yıl önce blogla tanışmıştım.O zamandan beri hergün 5-6 defa girip yeni birşey var mı diye baktığım bir yerdi.Özleyeceğim Aceto'yu.
Mor ve Ötesi şarkısında ''Hayat bu kadar zor mu ? Atılır mıyız oyundan benzemezsek onlara '' diyordu.
4 yaşındaki çocuğa küfür edecek kadar alçalanlar kazanmasın oyunu,iyi olan kazansın...Aceto kazansın.

Adsız dedi ki...

sen yanımda olunca sanki hayat şahane
hiç çekincem yok benim
takılma böyle şeylere

bırak konuşsunlar, yorulsunlar, biz aşkımıza bakalım
bırak sevinsinler, gülüşsünler, biz bize bakalım

kaldır o kilidi n'olur be aceto!kıyma bize...

Adsız dedi ki...

Cok uzuldum, sabah ise geldigimde blogu okuyup gune keyifle basliyordum. Insallah bu karardan vazgecersiniz.

Adsız dedi ki...

yapma hacım yaa...futbol okunacak iki üç adam var türkiye de...hem sen istediğini yazmaktan mahrum olma hem de bizi okumaktan mahrum etme...

istersne bi ya tatili yap kupayı seyret sonra dön geri bak...sen ne zman istersen browser ımız ardına kadar açık senin için...

muhder dedi ki...

buradaki yapılan 284 yorum herşeyi anlatıyor aceto. pireye kızıp tüm yorganı yakma be abi.

Adsız dedi ki...

yazıların oldukça keyif veriyordu, bazı sorumsuzlar yüzünden sona ermesi kötü oldu. Merak ettiğim konu ise Galatasaray Dergisini neden bıraktığın?

Adsız dedi ki...

Patron yapma yahu , Futbolu seven samimi insanlar için , sktr et 3-5 şerefsiz değersiz pisliği.

ACETO yu seviyoruz biz.

Hürmetler

forest11c dedi ki...

senden sonrada kazım kanat okunmazkı:S

Adsız dedi ki...

Sık kullanılanlardan silmiyoruz abi!
2-3 yorumdan 18 ayda 200-300 yoruma gelen bi blog,100 kat büyüyen bir blog tabiki biraz da kirlenecektir.Yorumları kapat devam et diyeceğim ama abi buradaki tüm yorumları okudum ve seni sevdiğim kadar bu futbol aşığı güzel insanları da sevdiğimi anladım. En iyisi bu yorum ayıklama işini gönüllü biri üstlensin be abi.

Ahmet Bozada dedi ki...

Sevgili Aceto,

Kararına saygı duyup, öte yandan üzülüp içlenmekten kendimi alamıyorum. Birçok futbolsevere blog girişiminde bulunmasında ilham kaynağı oldun,cesaret verdin. Böylesi düzeyli ve seviyeli bir futbol kahvesinin müdavimleriydik biz. Arada baskına gelenler de oluyormuş meğer, bilemedik.

Eşsiz yorum ve paylaşımların için sonsuz teşekkürler.

Yolun açık olsun.

Adsız dedi ki...

hadi be Aceto :((

ben de tatile gittim gelecem modunda astın sanmıştım demir kapına o kilidi

vakt-i zamanında Feridun Düzağaç da illallah demişti bu adılazımdeğigillerden

Meydan kimlere kalıyor ama be hocam sizler de boş bırakınca; bunu da eğri oturup doğru tartmak lazım

Tribün Dergi gibi bir tat bıraktın ama futbol seven yüreğimde, dergi de söndü söncek derken o harı yeniden alevlendirmişti senin şu son 1 sene yaptığın gibi

Sağlıcakla kal

AnAvArzA

Adsız dedi ki...

olmaz..
olmamalı..
herkese bakın böyle bir blog var sürekli takıldığım sizde mutlaka görmelisiniz diye haber salıyordum.fikrinize saygı duyuyorum ama en azından bir kere daha düşünün.bugune kadar ki güzellikler için teşekkürler..

Adsız dedi ki...

olmaz baba olmaz. Ne okuyacaz biz, fotospor mu fanatik mi? Kimi okurken kendi kendimize "aa ben de aynen boyle dusunuyorum" diyecez, ercan saatci'yi mi? Olmaz, bi daha dusun...

L dedi ki...

abi biz de bu işe girdiysek senin sayendedir bu. sen yokken nasıl yapacağız. haddimiz mi sence.
geri dön gözünü seveyim, bizi başsız bırakma.
gel çekirgelerinin başına dön yine, bizi senden mahrum bırakma.

Adsız dedi ki...

30 yaşındayım
haberi öğrenip
şu yazılan yorumları okuyunca gözlerim doldu,
hani ofiste olmasam...

hadi bırak git,

git gidebilirsen....

orkun dedi ki...

Sözlük'te birisi gayet güzel özetlemiş durumu:

"...bahsettiği kişiler en abuk sitelerde en abuk videoların veya haberlerin altında kendilerini tatmine devam ederken olan bize yani blogta ki futbol muhabbetini birçok şeye tercih edenlere olmuştur."

Fuleli Adımlar dedi ki...

300 tane yorum var ama o densizlerden çıt yok. bence yersiz olacak bu vazgeçiş o kadar cesurlarsa yazsınlar bakalım bi daha.

a.a. nın da dediği gibi ırkçılık var diye eto'o bırakır mı futbolu.sen futbolunu oyna şovuna devam et o homurtular alkışa döner yakında.

saygılarımla

YoginiAmsterdam dedi ki...

Olmaz... Uc bes tane soyu bozuk serefsizin yuzunden senin yazarken, bizim okurken keyif aldigimiz seyi birakamazsin! Dersen ki yoruldum, baydi beni bu is, eyvallah derim. Ama gercek sebep bahsettigin insan musvetteleri ise, koy hepsinin gotune. Bizde senle omuz omuza dururuz. Ne demisti Lucescu; "Kopekler istedi diye atlar olmez!"...

Adsız dedi ki...

Bence devam etmelisin, bu şerefsizlere inat...
Gerçekten mükemmel bir blogdu ben ve benim gibi birçok futbolu gerçekten seven insan için..

Adsız dedi ki...

Gittin
Artık Yoksun
Yüreğimin yanında bir yürek boşluğu

Adsız dedi ki...

İsmim İlker Sarısozen,
Mehmet demirkol dan duymustum yanılmıyorsam buranın ismini.Sık kullanaılanlara da 1 numarasın.Kolay değil hakarete maruz kalmak ama bu kadarda kolay olmamalı bırakmak.
Bence bu kadar kolay teslim olma.Bence o mahlukları yok saymak onlara verilecek en büyük ceza.Tabi ceza vermek istiyorsan.Ben cok öfkelendim neden insan cok keyif aldığı seylerin kendi kontrolu dısında mahrum bırakılıyor.Ben bunu hakkımı calınmış gibi hissediyorum ve çok öfkeleniyorum.

Adsız dedi ki...

üsted umarım kararını değiştirirsin ve beni her gün gazetelere bakmadan önce acaba bu gün ne yazmış diye merakle baktığım yazılarından mahrum bırakmassın.

Adsız dedi ki...

Sonra mı?..
Sen seni alıp gittin.
Ben hala eve dönmedim

Adsız dedi ki...

TARAFTARIZ BİZ ÇEKERİZ CEFA
ACETO BABA BİZİ BIRAKMA...

Adsız dedi ki...

abi bunca yorumun, sevgi selinin ardından bir açıklama daha yapmak zorundasın.. lütfen abi alıkoyma bizi en büyük sevgimizden..

güçlü zıba

Adsız dedi ki...

abi bu ilk yorumum burda hiç yorum yapmayıpta seni takip edenler var bunuda bil. euro 2008 i senle takip etmek vardı. kapandı diye üzüleceğim tek site.

Adsız dedi ki...

''hemen hemen çarşı ile eş zamanlı alınmış kapatılma kararıyla (çarşı ismen, aceto cismen) zaten bozuk olan morallerin iyice amına koyan blog''

demiş sözlükten bir arkadaş abi.. o cismeni kısmen yapalım, blogu yorumlara kapa ya da kendince farklı bir uygulamaya git ve kısmen olsun.. ne, dersin abi?

Adsız dedi ki...

liverpool-chelsea cl maçı sonrası 2 dakika içersinde 10 defa f5 tuşuna bastığımı hatırlıyorum. lütfen vazgeç, dön kararından bülent abi :=(

serkan hacıoğlu

Adsız dedi ki...

Hocam olmadi. Gecekten olmadi. Meyve veren agac hep taslanmistir, bunun onune gecilmez. Ama sana da pes etmek yakismaz. Umarim fikrini degistirirsin.

Adsız dedi ki...

itüsözlük'te de yazdığım yazıyı aynen aktarıyorum;

bilgisayarın başına her geçişte ilk açtığım sayfalardan biriydi aceto' nun sayfası. yeni post yollamadığı günlerde hırsla geri kapatır. sonra yarım saatte bir tekrar açardım "bi' değişiklik var mı?" diye. aynı takımlar, aynı adamlar, aynı laflar üzerinden spor muhabbeti yapılan türkiye' de imdat simidi gibiydi biz futbolseverler için. bilgisiyle, farklı yorumlarıyla, lezzetiyle...

şimdi aldığı karara saygı duyuyorum.

ama eğer burayı takip ediyorsa giderken bizi hıncal uluçlara, turgay şerenlere, ömer çavuşoğlulara bıraktığını da bilmesini, tekrar düşünmesini istiyorum.

Adsız dedi ki...

tesadufen karşılaştığım ama bağımlılık yapan yazıların ve yorumların sayesinde futbolu ne kadar çok sevdiğimi kısır çekişmelerden fanatik yorumlardan kurtulup sadece futbolu takip ettiğim belkide tek blogdu ve siteydi tabiki kararına saygım sonsuz ama son bir kere daha dusunmeni isterim tekrar goruşmek uzere saygılar.

hmdvrk dedi ki...

Gördügüm en iyi futbol blogu için sana çok teşekkürler aceto..

Adsız dedi ki...

Fenerbahce resmi sitesi nihat ın transferi için mahmut uslu nun ispanyaya gittiğini yazdı, ne dersin aceto ? ( Arkadaşlar merak etmeyin bu mesaj üzerine aceto dayanamaz yazmaya devam eder :))))

Adsız dedi ki...

abi sınavlarım var, dön şu kararından allasen. üzme onca insanı. rica ediyorum.

eflatun dedi ki...

guzel olan hersey neden cirkine yenilmek zorunda...
neden ???
bir kere de iyi olan kazansa...

Free Siyaset dedi ki...

Bu ülkede güzel işler yapan insanlar vazgeçtiriliyor. Başarılı insanlar taşlanıyor. Toplum kendini alt seviyede konumlandırıyor ve üste çıkanlar alaşağı ediliyor.

Devam kararında burdayız biliyorsun. Tamam kararına da saygılıyız. Öyle an gelir ki genelin güzeli haketmediği anlaşılır.

Adsız dedi ki...

blogu keşfedeli 1 hafta olmuştu...heysel üzerine yazdığım yorum ilkti bu da ikincisi...burası tabii ki sizin yarattığınız bir site olduğu için bırakıp gıtmek de sizin keyfinize kalmış..ama ben de dahil bu kadar kişi devamını istiyorsa artık bu sizin keyfinizin sınırlarından çıkıp takipçilerinize karşı bir göreve dönüşmüş demektir..bırakıp gitmeniz, küfür eden,hakaret eden, tüküren, balgam atan, tekme tokat yumruk girişen insan(!) güruhunun kazancı bizim de kaybımız olacaktır...

Borges dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

gitme diyen yorumların çokluğunu görünce bir iki gevreğin yaptığı yanlış yüzünden bırakmaya karar verdiği blog'a tekrar geri dönmesini dilediğimdir.aklıma yıllar öncesi geldi. milli maçın birinde hasan vezir sonradan oyuna girmiş ama sakatlanıp geri çıkmıştı. yedek kulübesinde baldırını ovalarken acaba geri girebilir mi sakatlığı geçer mi diye düşünmüştüm çocuk aklımla, ama girmemişti, giremezdi. aceto sen yapma bari, çıktığın oyuna tekrar gir. favorites altına http://acetobalsamico.blogspot.com/ linkini koyup her saat acaba yeni ne var diye bakan o kadar çok kişi var ki..

Adsız dedi ki...

İşte bir internet gerçeği daha. Bir küfür gerçeği daha. Bir Türkiye gerçeği daha. Futbol aleminin en iyi Türkçe blog sitesi bir kaç kendini bilmez küfürbaz yüzünden kapanıyor. Yorumlar kapatılabilirdi falan filan, geçiniz efendim.
Biz buyuz işte, beceremiyoruz değerleri elimizde tutmayı, nefret ettiriyoruz kendimizden. Bize yakışan da ancak elimizden kaçırmaktır bu değerleri.
Yolun açık olsun aceto, tekrar döneceksin elbet bu bir tutku çünkü.
Bugüne kadar yaşattıkların için;

Eyvallah..

Roggabogga dedi ki...

Emeklerin için teşekkür ederiz. Fotoğraflar ve bilgiler son derece doyurucuydu.Başka oluşumlarda görüşmek üzere. Küfürbaz korkakları da terbiyeye davet ederim. Onlar mı kazandı hayır ama ben günümün futbolla ilgili güzel bir bölümünü kaybettim diyebilirim.

ps- er ya da geç tüm blogların başına bu geliyor sanki.. İnternet ne kadar yapay söylemlerini tekrar sorgulamakta fayda var. Bu yazdıkların bir dergi bünyesinde de devam edebilirdi o zaman farklı şeyler olabilirdi ama oğlun ve ailen adına en iyisini yaptın diyebiliriz. Tekrar yolun açık olsun.

Forza Aceto

rybalta dedi ki...

resmen şok olmuş durumdayım.. sana sitem etmeye kimsenin hakkı yok aceto, anca teşekkür ederiz. ne yaparsın aceto, işini iyi yapanların her zaman taşlandığı bir ülkedeyiz. hoşçakal. dönersen seviniriz, o ayrı.

Adsız dedi ki...

Bu kadar basit degil bu kadar insani bu sekilde birakmak. Bir suru forum var; uye olmadan yorum yaptirmayan, uyelik mecburiyeti koy; tavsiye mecburiyeti olsun uyelik icin. Biz istedikten sonra bir cozum bulunur elbet. Bu kadar emege, bunca hit'e, bunca katilim'a paylasim!a yazik...

Adsız dedi ki...

üzüldüm.bu sevdayı içinde yaşatabilirsen yolun açık olsun.ilk yorumum belkide son.

Adsız dedi ki...

umarım vazgeçersin umarım bir parçamız olmaya devam edersin. umarım umarım umarım..

sake 1907.

Fırat Gürsu dedi ki...

bu kadar kolay mıydı ?..
şimdi yukarıdaki birkaç arkadaşın dediğine katılıyorum sanırım ; Yaz 2008'in en üzücü spor haberi bu sanırım...

ultrasArtiglio dedi ki...

Hoca valla olmadı kabullenemıyor bak butun senı sevenler bu ayrılıga..Tamam sonuna kadar haklısın tahammul edılemez seyler vardır ınsan ıcın sende bunlara maruz kaldın 3-5 kendını bılmez ıcın bu kadar sevgılıye hoşçakal demek olurmu bilemiyorum.Sen artık kendındende gectın bız oldun 7-24 senın blogunla hayata futbola yenı pencereler acıldı beynımızde.Emin olki sana yapılan o hakaretler bıze yapılmıs gıbı bızlerıde sıktı senın evladın bızım evladımız,kardeşimiz,yeğenimiz konuların ne boyutta olduğunu bilmiyorum ama benden önce yazılan 326 yorumdan kendınce bırakmamana yetecek bir sevgi sana baglılık nedenı var.
Bırakma bizi şu güzel blogtan mahrum etme derim ben ama bırakırsanda arkanda 3-5 sevınene karsı binlerce üzülecek dostunun oldugunuda unutma derım..
Son kararım diyorsan eyvallah Baba bize hergün sundugun güzellikler için bize verebildiğin vermeye çalıştığın tüm güzellikler içinde hakkını helal et...
İt ürür Kervan yürür!!! demen dileğiyle kal sağlıcakla....

masa bekleyen cocuk dedi ki...

blog açma sebebiydin.
futbola tekrardan aşık olma sebebiydin.
en çok da doğacak oğluma-ki daha evli bile değilim- hayranı olduğum futbolcunun ismini koymak istediğim sebebisin.

yazdığın bir yazının ardından
'' döktürmüşsün gene aceto abi harikasın '' diyemeyeceğiz belki ama ismini hayatım boyunca unutmayacağım.!

leb dedi ki...

Devam etmeni istemek hakkım değil biliyorum abi ama senden, yaklaşımından çok şey öğrendim. Herşey için çok teşekkür ederim Bülent abi..

Adsız dedi ki...

devam edicek bülent abi, o 3-5 çapulcuya pabuç bırakmayacak..

tura çıkacak olanlar, çıkabilirler.

Gokhanson dedi ki...

please do not leave us alone without football

Adsız dedi ki...

naptin abi sen . ben şimdi kimlere hava atacağım okulda ...futbolu bildiğimi sandım ben bu bloğu okuyuncaya kadar ama seninle ilk tanıştıktan yarım saat sonra ne kadar cahil olduğumu anladım.. yaşıtım arkadaşım olsan , gece uykum kaçtığında seni arar "olm canım sıkıldı kalk da bir şeyler yaz derdim". sonra dayanamadık kıskandık seni biz de blog açtık arkadaslarla beraber ama kendi blogumda yazanlardan çok senin blogu merak ediyordum.

hayatımda bir kaç tane yanlış karar verdim ..kaçtım , mücadele etmedim ve çok pişman oldum. keşke o zamanlar senin gibi imkanım olsa da böyle yüzlerce insanın desteğini hissedebilseydim.. bak abi inan sadece bencillik değil yazmanı istememiz , seni arkadaş ,abi olarak görüyoruz ve yanımızda , bizimle olmanı istiyoruz

Adsız dedi ki...

biri çıkıp gelse,

her şey yalan dese..

bu blog alemi sensiz,

mezar olur bize.

irfan başarır

Adsız dedi ki...

Valla abi çok üzüldüm bu son postu okuyunca umarım vazgeçersin...

Adsız dedi ki...

Bülent Abim...

Laubali bir giriş olarak düşünebilirsin belki ama yakın görüyorum ben seni, yazdıklarını. 17 yaşındayım. Futbol benim için Hagi'ydi bırakana kadar. Hagi futbolu bıraktı ve futbolla arama mesafe girdi. Sonra Galatasaray aşkı ile tekrar bağlandım. Günlüğünle tanışınca daha bir perçinlendi bu bağlılık. Belki haddim değil ama senden bir isteğim var. Ne olur abi, ne olur etme eyleme... Futbolla arama tekrar mesafe girmesin abi...

Oz dedi ki...

Diğer taraftan biraz düşününce şu fikre sahip oldum ki: siz futbol kültürü içinde çok uzun süredir bulunuyorsunuz, size küfreden 5-10 dangalakın moralinizi bozamayacağı, onları ciddiye almanın gerekmeyeceğini bilecek tecrübedesinizdir.

Başka, daha geçerli bir sebebiniz olsa gerek. Yine de tekrar yazmanızı çok isterim.

cmzrfdl dedi ki...

bütün yazıların için sonsuz kere teşekkürler aceto.

erenbatum dedi ki...

Sevgili Aceto,
6 aydır aydır adını koyamadığım bir birliktelikti bu blogla aramdaki ve asla kabullenemeyeceğim bir şekilde son bulması beni daha çok etkiledi doğrular için her zaman savaşılmalıdır diye düşünüyorum.sen ve senin gibi bizim duygularımıza bloglara döken insanlar buraları terketsin diye yapılıyor bu saldırılar sende onların istediği gibi hareket edip bizi yalnız bırakıyorsun bu yolda.
Geri Dön lütfennnnnnnnn........

Adsız dedi ki...

abi bugğne kadar yazdığın herşey için çok ama çok teşekkürler, eğer kararından dönersen bu kadar insanı mutlu edeceksin, lütfen bir kez daha kararını gözden geçir.

Adsız dedi ki...

blogu nerden bulduğumu hatırlayamıyorum, ekşiden desem değil, bir arkadaş desem değil. kapıldım gidiyorum, iş yerinde gizli gizli açıp okumalar; gün içinde periyodik olarak kontrol etmeler. hikayesini bi türlü bulamıyorum, neden aceto balsamico, neden ispanya neden italya, avrupa.. yavaş yavaş dökülüyor gerçekler geçmiş postlara dalıp gitmelerle. aşinası oluyor bırakamıyorum, internete erişemediğim bir günün ardından deli gibi saldırıyorum yazılanlara, sık kullanılanlarımın arasından.

tavsiye ediyorum sağa sola, lafla söylenmiyor ki: "abi balsamik sirke var ya o demekmiş bu, şöyle yazılıyo, not et aklının kenarına.." bir arkadaşımın aklında kalıyor, onun aklında kalırdı kalsa zaten...

bir gün bi mesaj ondan: "baba adeco kapamış" lan diyorum adeco kapatılsa kaç yazar, gavurun kariyer sitesi. onun da aklı sürçmüş meğer, işin aslı kilit vurulmuş, kalpler kırılmış.

saygım sonsuz hikayesi güzel adama, saygısızlar utansın. bir gün bir yerde bu engin adamla; la gazzetta pembesini bana öğreten, bizi isabeli fontana'ya aşık eden:), "peki sen kimsin?" diye soran adamla karşılaşırsam "anlat be abi" diycem, "sen yokken neler dönmüş aceto abi?" diye sorucam.

biz burda olucaz aceto abi, bıraktıklarınla beraber...

yaşamında başarılar,

Çağlar BEDİR

Adsız dedi ki...

Akşamdan beri devamlı arada bakıyorum birşeyler yazmış mı diye. Gözlerim arıyor kaldığı yerden devam edecek mi diye.
Zaten keyifle okuduğum nadir spor yazanlardan biriydin, yine de içim de umutla bekleyeceğim o güzel yazılarını...

Adsız dedi ki...

yazik ki çok yazik! Böyle çok yönlü, inanilmaz genislik ve derinlikte, özenle ve titizlikle hazilanan bu güzelim blog'un kendini bilmez kisiler yüzünden kapatilamsina çok üzülüyorum. Her sabah 5 dakikami aceto ya ayirip severek okuyorum ... okuyordum... Elbette disaridan bakipta "bos ver küfürlere, devam et" demek kolay. sen özveri ile emek ver sana, ailene, arkadalarina küfür ye! isin en acikli tarafi ise küfür yagdiranlar çok büyük bir ihtimal ile blogun kapanmasiyla kendilerini kazanmis, galip gelmis zannetmeleri. aceto, buraya kadar getirdin, eline, klavyene saglik, unutma: "seni kiskanan, sevmeyen kisinin yagane sebebi, senin gibi olmak iseteyipte, basaramamasidir!"

Adsız dedi ki...

şu an 341 mesaj gelmiş,
bu insanlar tanımadıkları birisini bu kadar seviyorlarsa bırakma be abi...

gel hadi euro 2008 muhabbetine başlayalım
iki gözümsün,
etme gel
ay karanlık

Adsız dedi ki...

Eğer yazmaya devam etmezsen seni mahkemeye veririm. Ulan şu blogu paralı yapsan parasını bastırıp üye olurdum, o derece takip ediyordum. Ne diye 35 çapulcunun yaptıklarına bakıyorsun. Onlar yazılarını takip edenlerden, senin yazma isteğinden daha mı önemliler(klişe 1). Hayatın boyunca sana ve yaptıklarına küfredenler oluyordur, o zaman ne yapıyorsun(klişe 2).
Yok yani IP'sini ver şu korkaklerın gidip pişman edeyim onları.
Bak son defa diyorum "yazmaya devam et" sen "Çölde bir vahasın".

Adsız dedi ki...

Bari Avrupa ŞAmpiyonasundan sonra kapat be.

Adsız dedi ki...

Pufff olmadı vallahi de billahi de olmadı.Bizi bırakamazsın aceto. Herşey çok güzeldi hem galatasaray şampiyonlar liginde oynayacaktı maçta ki kareografileri getirecektin,baksana mourinho intere geldi kim bilir neler yazacaktın onunla ilgili.Abi en önemlisi avrupa şampiyonası başlıyo kulis arkasından bombalar getirecektin.Aaa en önemlisi fotomaç transferleriyle dalga geçecektin türk spor matbuatı adam olmaz diyecektik.Abi hiç olmadı uzatmaları oynayalım avrupa şampiyonasının hatırına.Selametle fatih.

Blogspor dedi ki...

AcetoBalsamico ne olur aç o kilidi ve anahtarı yuttuğunu söyleme!!!

Blogspor dedi ki...

AcetoBalsamico ne olur aç o kilidi ve anahtarı yuttuğunu söyleme!!!

biggins dedi ki...

Sevgili Bülent abi, şimdiye kadar yapılan yorumlarda söylenenleri tekrarlamıyacağım. Bu işi herkeze sevdiren-özendiren sensin. Son karar tabiyki senin, öncelikle bizlere yaşattığın değişik tat için sonsuz teşekkürler. Umarım karardan dönüş olur. Herşey gönlünce olsun. Saygılar..

Adsız dedi ki...

abi ayip deilmi :(

Adsız dedi ki...

abi ayip deilmi :(

mavibenim dedi ki...

hocam takımımız aynı değil, bazı konularda düşüncelerimiz aynı değil, bazı yazılarınıza katılmıyorum ama buna rağmen okumaktan en keyif aldığım, sabırsızlıkla yeni postlar beklediğim bir blogunuz var..

niye astınız kilidi..bu tepki mesajlarını kaç kişi göndermiş, oradan da hayran sayınıza mı ulaşmaya çalışıyorsunuz, ben size söyleyeyim, mesj yazanların en az 10 katıdır sizi sıkı bir şekilde takip eden kişi sayısı..

o yüzden bir daha düşünün lütfen..

Adsız dedi ki...

Abi tamamen üyelik sistemine geç, yorumları kapat, hatta istersen paralı yap, istediğini yap ama kapatma şu blogu ne olursun... =(

Adsız dedi ki...

ben acetonun bu kadar sevenini yalnız bırakacağına inanmıyorum buna kendimi inanadıramıyorum hazmedemiyorum

Adsız dedi ki...

bana küfür ediyorlar, hakaret ediyorlar diye yazmaktan, konuşmaktan, oynamaktan vazgeçilecekse hiç çıkmayalım sahaya.
sahada olan herkes de kenara gelsin.
meydan onlara kalsın.
biz azınlıklarda haddimizi bilelim ve futbol konuşulmayan, yazılmayan, okunmayan, izlenilmeyen sahnelere bön bön bakalım.
pes etmek hiç yakışmadı.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlara katılıyorum,

"ACETO ÜYELİK SİSTEMİNE GEÇSİN !"

Cep telefonu, tc kimlik no su ile kayıt yapılsın,
paralı olsun,

ama devam etsin !

Adsız dedi ki...

abicim dur nereye?! daha yeni tanistik..

sen su 356 comment in hatrina bir daha dusun gozunu seveyim..

yas_fb dedi ki...

1 seneden fazla bir zamandır bilgisayarı açar açmazsenin yazılarını okurum abi..kararına saygılıyım ama daha güzel bi çözüm bulman dileğiyle diyorum artık..inş ayrılmayız

talha dedi ki...

Sevgili Aceto,

Gidişine üzüldüm cidden.
Umarım bir gün dönersin yeniden yazılarınla...

Lemon Tree dedi ki...

Her akşam 5-6 kere, öğlen de okulda yasak olmasına rağmen öğretmenlerden kaçarak yakalanma pahasına kütüphaneye gidip 6 aydır okuduğum bir blogdu. Öyle şeyler yazıyordun ki, futboldan hiç anlamadığıma bile karar verdim (iyi anlamda, sonuçta çok doyurucu şeyler yazıyordun) bu blogla. Gece yatmadan önce eski postları karıştırmak yapabileceğim en keyifli şeylerden biriydi. Küfür edenlere diyecek birşey yok. Küfürden bazılarının vazgeçemediği bir gerçek. Sadece sana hakaret ederek hepimize hakaret etmiş oldu onlar. Çocuğuna ettikleri hakareti bilmemekle beraber, böyle bir çıkışı yaptıysan mutlaka çok terbiyesiz ve yaralayıcı bir söz olduğunu tahmin ediyorum. Bir karar verdiysen dön diyecek halim yok, ama biz seni çok özleyeceğiz, bunu bil. Biz her gün yine bu blogda, yazılarına tekrar başlaman için seni bekliyor olacağız.

King Santillana dedi ki...

Üstad..

Bu kelimeyi herkese kullanmam. Birisi bir konunun hakkını veriyorsa kullanırım. Bin tane mühendis bilirim, iki tanesine üstad derim. İki bin tane bankacı bilirim, beş tanesine üstad derim.
Beş bin tane futbol ve kültürü ile ilgili yazı çizi neşredeni bilirim, sadece BİRİNE üstad derim.. O da sensin.. Kardeşin beni pek samimi bulmaz ama :), şu yazdıklarımda samimiyim. Hem de tüm kalbimle..

Veda yazında yazdığın nedenleri çok iyi anlıyorum bir baba olarak. Ve nefretini, kızgınlığını, kırılmışlığını da anlıyorum..

Ama bırakmayacaksın üstad.. Bırakmamalısın. "Niye bırakmayayım, insanlarla birşeyler paylaşmak istiyorum,küfür yiyorum, ben miyim bu alemin enayisi" diyeceksin şimdi. Ve yüzde bin de haklı olacaksın..

Ama seni düzenli okuyanları, senden beslenenleri, bilgi alanları-verenleri de düşüneceksin üstad.

Ya bilmiyorum işte.. Aceto'nun blogu olmazsa olmaz. Yani "bu blog artık yok" diye birşey olamaz. Benim beynim almıyor bunu..

Ben bugüne kadar blogundan aldığım bilgiler için teşekkür etmiyorum, çünkü daha çoooook almam lazım :)

Biz burdayız üstad.. Bekliyoruz...

Adsız dedi ki...

adını bilmiorum ama çok güzeldi yazdıkların.. sana özendim blog açtım ama online olduğumda ilk yaptığım kendi blogumu değil seninkini açmaktı.. meyve veren ağacı taşlarlar!.. tek isteğim bizi meyvesiz bırakmaman.. teşekkür ederim şahsım adına bu blog için

Adsız dedi ki...

futboldan zerre kadar anlamayanların gerizekalı yorumlarından kaçıp seni bulmak büyük bir mutluluktu. Yarım kalmasın bu mutluluk..
Herşey için teşekkürler..

Barış Tümok dedi ki...

"Aceto'ya da koyyim, bloguna'da.. buraya yorum yazan herkesin de ta.." imza:çılgıntürk89
..
gibisinden birşeyler yazabilmeyi öyle isterdim ki...
bu tip az gelismis dana yorumlarini gazetelerin internet sayfalarinda, forumlarda, bloglarda okudukca ozenirim zaten.
ne guzel bir sey bu kadar cahil, bu kadar sig, bu kadar salak, bu kadar beyinsiz olmak. derdi tasasi olmaz ki bu adamlarin.
aceto'ya "yeter" dedirten yorumu yapan da buyuk ihtimal yurdumun az gelismis, sivilceli sorunlu, iq seviyesi 60'larda dolasan zavalli ergenlerinden biri. ortalik onlarla kayniyor. yazik..
ne diyeyim, "oruzbucucuklugu muessesesi" kazandi gene, olan bize oldu...

Adsız dedi ki...

Aylardır takip ediyordum bu blogu , ilk mesajımı atmak buraya kısmet oldu malesef..

Yoruma kapat diyeceğim ama ; o da ayrı bir güzellik katıyor.

Eminim içindeki ses sana tekrar yazman gerektiğini söyler.

Görüşmek üzere..

tknycl dedi ki...

aceto eğer gerçekten sebep kendini bilmez yorumcularsa euro 2008 vakti bizi yazılarından mahkum bırakmançok büyük bir haksızlık.Bayka nedenler varsa bize birşey demek düşmez ama misyon henüz bitmedi umarım farkına vararsın.

Adsız dedi ki...

Sadece birkaç hafta önce başka bir yerde takımım Trabzonspor ile ilgili yazının linkini vermişlerdi ve okuduğumda şimdiye kadar TS hakkında yazılmış gerçekten en güzel yazı olduğunu düşündüm(hala da düşünüyorum). Daha sonra kim bu acetobalsamico acep diyerek başladım okumaya, tüm yazılar bitti arşivlere başladım, o kadar güzel gelmişti. Daha bu kadar kısa zaman olmuşken bir anda bu karar hakkaten üzdü beni. Umarım birkaç insan sıfatına bürünmüş kendini bilmez için bizim gibi sevenlerini cezalandırmazsın.. Sevgi ve saygılar.

erins dedi ki...

abi olamaz olmamalı takip ettiğim ender futbol sitelerindendi. Böyle bitmemeliydi.

Adsız dedi ki...

ne oldu yemedi di mi gitmek,iyi rating yaptın eziksaraylı,ajitasyona devam !!!!

Adsız dedi ki...

yütü git hep acındırma hep lolo sonunda geri vites...

tknycl dedi ki...

ya şu anonim isim arkasına saklanıp yukarıdaki gibi abuk subuk beyin özürlü cümleler kuranlar yüzünden koyulmasın bu kilit.

Haketo Zaman dedi ki...

ben hala geleceğine inanmak istiyorum, üstad. Gelirsin değil mi?

Adsız dedi ki...

abi sınavlarıma konsantre olamıyorum. allahını seversen kır şu kilidi yahu!

Adsız dedi ki...

olmadı gerçekten, dergi tadında çok güzel bir blogtu. inşallah tekrar dönersiniz

Adsız dedi ki...

ah be abi. bak ben 1 ay icinde arjantin'e gidecektim yerlesmeye. ordan sana pas atacaktim, orta yapacaktim. kendini dusunmuyosan bizi dusun abey.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

vay be yıkıldım...
benden bi levye aşağıdaki kilide kullanırsın

http://www.er-tok.com.tr/images/hirdavat-grubu/izeltas-el-aletleri/servis-alet-ve-ekipmanlari/servis_6360.jpg

değilse o yorum yapanları bulup levyeyi bi işe yaratacam.

Blogspor dedi ki...

Blog dünyasından bir yıldız kaydı.2-3 isimsiz yorum için kendini feda ettin Bülent abi.Geri dönde sevindir 70 milyon okuyucunu...

Adsız dedi ki...

Teşekkürler

Robin dedi ki...

Bu aşk burda bitemez!

Seçkin dedi ki...

Yazmayı bırakmana çok üzüldüm. Kendi kararın kimsenin bir şey demeye hakkı yok fakat en azından ara vermiş olsan ve tekrar yazman için bir süre geçmesini beklesen, çok şey mi söylemiş olurum. Hayatında başarılar...

Unknown dedi ki...

ah be abi,bunu yapmasaydın keşke,köpekler istedi diye atlar ölmez ki.şerefsizlerin acısını bizden çıkarma,raul kardeşim büyüsün de görsün şu bloğu,babasını tanımadan seven ne kadar insan var şurda,gurur duysun çocuk,zaten duyarda,şurayı da görüp biraz fazla gurur duysun,vay be,babama bak desin.sayende şu bloğu okuyan kaç kişi çocuğuna istediği ismi koyabileceğini öğrendi abi,artık oğluma abbondanzieri ismini koyabileceğimi biliyorum.

hiç olmazsa yorumsuz devam et be abi,olmadı euro 2008 i göstert bize.kal sağlıcakta,gazetecilikte başarılar.

Dobrowski dedi ki...

dedim şakadır bir daha girdim hala son düdük diyor. bi gün kocaelisporun başarılarını yazacak diye içimden geçiridim hep olmadı demek. :S

ACY dedi ki...

yorum sayısı olmuş 381. dün 170küsürlerde girdim bıraktım yorumumu bugün yine girdim defalarca artan sadece yorum sayısı, serzenişler, geri çağırmalar, bekleyişler... Ben her gün yine yeniden giricem, her gün bıkmadan bırakıcam yorumumu. Bu siteye ve 800bin kere bu siteyi tıklayan insanlardan bi anda kafasını çevirip gidemez aceto, enazından yorumlardaki filtrelemeyi kaldırsa da kim ne yazmış diye bakıyordur okuyordur. o ilk andaki kızgınlığı da yoktur şu anda, elinde de yazıcak ne malzeme birikmiştir kimbilir. hepsini bi anda yazsa şöyle sayfayı açtığımda 20 30 yeni post görsekte kapıları kitleyip telefonları kapayıp oturup onları okusak, futbolun sadece futbol olduğu bu bloga kelepçelesek kendimizi. elveda abi, herşey için teşekkürler abi diyenleri görmezden geliyorum, benim için bir veda yok, olmamalı, değil euro 2008, 2010 dünya kupası, 2012 avrupa şampiyonası, hepsinde beraber olacağız daha, olmalıyız da. o yüzden veda yok, bekleyiş var. bu 2 dakika arayla yüzde 99 ihtimal aynı kişi tarafından tepki toplamak için yazılmış yorumları görme sen abi bak insanlar para ödemeye tc kimlik numarası vermeye bile razı, gerekirse sen iste şu saatte şuraya gelin de biz gelelim sen çık kürsüye anlat biz ağzımızı açıp dinleyelim. raul hakan'ı öp bizim için, onu da kendin gibi yetiştireceğinen eminiz o yüzden tanımadan görmeden seviyoruz onu da. yarın ki yorumumda yine görüşmez üzere saygılar.
Anıl Can Yıldırım

yucel basara dedi ki...

aslında hoşgeldin demek gerekir acetoya.. bıraksada devam etsede bir yerlerde nasılsa karşılaşacağız onunla.. hayatımda son 7 yılda defalarca kesişti hayatım acetoyla.. kah alisamiyen sokakta bir fener maçı öncesi ankaradan 2000 küsur kişinin 50 otobüsle ankaradan geldiğini resmi siteye heyecanlı şekilde yazdırdığında, kah necatinin saçma vuruşu ile son dakikada galibiyeti kaçırdığımız bordeaux maçında olimpiyat yollarında, kah meşalede, kah numaralıda, kah facebookta, ama çokça blogta.. hatta bu sene dergide birlikte sabahladım fener kupa maçı sonrasında.. yazarken nasıl titizlendiğini kendi gözlerimle gördüm...

mao'nun "bir çiçek açsın bin fikir yarışsın" sözünün gerçeğe dönüşmüş halidir acetobalsamico... acetobalsamico sayesinde bir çok futbol blogu ile karşılaştık.. pek çok gizli kalmış cevher ortaya çıktı.. bu yönü ile dahi görevini yapmıştır nazarımda aceto..

daha yapılacak işlerinin olduğunu, bu ülkede de futbolun ve endüstrisinin iyi yorumlanabildiğini gösterecek yegane şahıstır aceto..

hoşçakal acetobalsamico, hoşgeldin bülent timurlenk...

saygı ve sevgilerimle


yücel başara

ısmarlama gezgin dedi ki...

"PEKİ SEN KİMSİN?" başlıklı postuna yaptığım şu yoruma bakıyorum da:

"futbol sadece futboldur"
öylesine basit ama bi o kadar derin bi kelam ki bu, bu temanın üstüne zirvede bırakırsın sandım bi an için, kapattık blogu kardeşim dağılın der gibi ((:

o zamanki tebessümü şu anda yakalayamıyorum..gülelim diye ettiğimiz lafların gün gelip gerçeğe dönmesini görmek meğer böyle bişeymiş !

ve bu yorumumdaki bi söz hepsinden gerçek: "zirvede bırakmak"

Sıradan insanlar karar verdiklerini sanarlar, saygın beyinlerse karar verirler..

Aldığın karar; trajik bir biçimde bizim Serdar (Bilgili) Başkan'ın bırakma kararına çok benziyor..Küfre 1 gr olsun prim tanımadan, taviz vermeden..

Aradaki fark bundan sonraki sürece baktığımızda kendini gösteriyor: Serdar Bilgili sonrası bi şekilde idare ediyoruz (D.ören'e rağmen), senden sonraysa idare etmek diye bişi sözkonusu olmicak..

Sözlerimi ´asla asla deme´ tadında bağlamak zorundayım; saygın beyinler karar alırlar demiştim ama kararlarından dönmez dememiştim !!

Adsız dedi ki...

her gün okuldan eve gelince bilgisayarın başına oturduğumda rutin olmuştu aceto'ya ne yazılmış bugün diye bakmak. gereksiz birkaç insan yüzünden bu zevk bitmesin be aceto...

Adsız dedi ki...

Yapma abi ya =|

Adsız dedi ki...

aceto acetooo

sesin çıksın acetoo

Adsız dedi ki...

Sen bu işi bırakırsan bende seni bırakıyorum gördügüm yerde selam vermem döner giderim...

Önder Çiçekoglu

Adsız dedi ki...

DUDE WHAT UP??

Adsız dedi ki...

abi, lütfen şu belirsizliğe bir son ver. işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım de. raul için, hakan için, cevat için. hadi abi...

candan sülün

Adsız dedi ki...

bizi terketme diyerek biz ustumuze dusen gorevi yapalim,karar senindir hocam...

Adsız dedi ki...

aceto kapatacaksan külliyen kapat aziz yıldırım gibi gidiyorum deyip geri gelme.. isteklerinize dayanamadım diyeceksin gibi popülistlik yapıp ama inan o eski aceto olmayacaksın.. çünkü gizemin gitti..

Adsız dedi ki...

bülent bey, bir baba olarak sizi anlayabiliyorum. sizden ricam sizin de bizi anlamanız. diyeceğim şu: bir daha böyle çirkin şeylerin yaşanmaması için, üyelik sistemine geçin hatta paralı olsun..ama lütfen yazmaya devam edin. şu üçç kuruşluk zevkimizi elimizden almayın.

adını bile bilmediğiniz, yüzyüze tanışmadığınız ama blogun midavimlerinden melih şimşek

Adsız dedi ki...

yazık ne dıyım ama senı anlayabılıyorum bu mantalıtede olan bır kac ınsan bıle senı bundan sogutabılıyor...
ama bılmıyorum bu kadar kalıtelı bır blog olabılır mı daha?
kalıtenınde nasıl takıp edıldıgını gosterdın herkese..
sevgıler..
not:özlersen tekrar hıc dusunme ve geri dön lütfen.. :)

Adsız dedi ki...

geri dön geri dön, ne olur geri dön...

Adsız dedi ki...

Hayır ne oldu ki şimdi?Bu aceto'yu bezdirenlere bir iki kelam etmenin bir yolu yok mu?Muhattabımız karşımızda olsa da şöyle iki lafın belini kırsak.Amacım veyahut hobim değil avukatlık ama sonuçta yazılarını okumaktan zevk aldığım bir adamı yaptığı şeyden soğutmak da mantıklı mı ki?Aceto'yu bu hale getirenler Allah'ından bulsun abi ne diyim daha...

Kartal Bafiler dedi ki...

Yani üç beş kendini bilmez zibidi , terbiyesiz için yapma bize bunu, kıyma futbol garibanlarına.

Kapali Ust dedi ki...

Sevgili Bülent Abi,

Yaklasık 6 aydır bu blog sayesinde gayet güzel zamanlar geciriyorum, artık futboldan cok daha farklı bir keyif alıyorum.

Bu blog sayesinde amatör bir şekilde bende karalamaya başladım kendime ait blogda, tamamen hobi olarak.. Benim gibi binlerce kişi var, bu blog sayesinde yaşamına farklı bir yön katan, hayattan daha farklı zevk almaya başlayan..İşte bu nedenlerden dolayı belki de haddim olmayarak bunu soyluyorum ama bu blog kişisel bir blog olmayı çoktan aştı, hani bir laf vardır kamuya mal olmak diye, bu blog kamuya mal oldu..

Binlerce okuyucusu olan, insanların yaşamına zevk katan, bilgi katan bir blog burası, eğer bırakma kararının nedeni üç-beş çapulcunun attığı küfür ise, bu nedenden dolayı insanlar bu güzelliklerden mahrum kalacaksa, binlerce sevenin, takipçinin adına, tekrar kararını gözden geçirmeni diliyorum..

Ama artık buraya kadar diyorsan yaşattığın tüm bu güzellikler adına yürekten teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,

Adsız dedi ki...

http://www.facebook.com/group.php?gid=18930036511

Fuzzy Logic dedi ki...

Bugün de gelmemissin.

«En Eski ‹Eski   201 – 400 / 476   Yeni› En yeni»