16 Eylül 2011

Göztepe vs. Karşıyaka?


16 yorum:

  1. Göztepe'nin hem 2 senelik performansı hem de seyirci avantajıyla bu maçı kazanacağını düşünüyorum. Oyum Göztepe'ye !

    YanıtlaSil
  2. liseden sıra arkadaşım bu sezon gözgöze transfer oldu.o yüzden bu maçta göztepeyi destekliyorum..

    YanıtlaSil
  3. Berabere bitmesin, bu maçtan 3 puanı Göztepe'miz, kendi evindeki maçı ksk kazansın=@ en azında 3 er puan alsın her iki İzmir takımıda.
    Göztepe'de 1. Lige yakışır renkli taraftar tribünleriyle.

    YanıtlaSil
  4. Karsiyaka rahat alir. Ayrica Izmirin yarisi Karsiyaka oldugun seyirci avantaji her zaman Karsiyakadadir.

    YanıtlaSil
  5. Karsiyaka rahat alir. Izmirin yarisi sonucta....

    YanıtlaSil
  6. celtic-glasgow, boca-river dan sonra dünyanın en büyük 3.derbisi.

    YanıtlaSil
  7. ksk izmir'in yarisi diyosunuz da, bi gercegi unutuyosunuz: GOZTEPE=IZMIR.

    Hadi saglicakla.

    YanıtlaSil
  8. arkadaşların bazıları, izmirin yarısı karsiyaka demiş:) güldürmeyin:) karsiyakanın nüfusu izmirin nüfusunun %20 si bile değil. kaldı ki İZMİR BİZ'İZ BİZ İZMİRİZ. İZMİRLİYİZ GÖZTEPELİYİZ.

    YanıtlaSil
  9. Her iki takımın en önenmli oyuncuları kırmızı görsün 5-10 maç ceza alsın ve berabere bitsin.İzmirli olarak her 2sinin de taraftarlarını sevmiyorum

    YanıtlaSil
  10. Kağıt üzerinde Karşıyaka mutlak favori. Göztepe'nin bu şekilde kazanması zor gözüküyor ama taraftarıyla birlikte rakibi baskı altına alıp üzerlerine oynarsa - sinirlendirirse - kendi şanslarını yaratabilirler.

    YanıtlaSil
  11. liglere boyle heycan getiren maclara bayılıyorum. sakarya kocaeli, gozgoz kafkaf, karagümrük zeytinburnu gibi gibi.. her ne kadar iki tribünü sevsem de beşiktaş macında kafkaf formasıyla bize destege gelen arkadasın hatrına kafkaflıyım :)))

    YanıtlaSil
  12. futbol kaybeder.

    YanıtlaSil
  13. Karşıyaka'mız İzmir'in tek başına kuzeyini kaplarken göztepe güney kısmında küçük bir bölgede kalıyor.diğer taraflarını katarak bile Karşıyaka etmiyor.Herkesin bilgisine.atıp tutmakla olmaz bu işler.Karşıyaka o kadar büyük ki,AKP belediye seçimlerinde almak için 3-5 parçaya ayırdı hala alamadı.Ama Göztepe 04 yılında kendini imamlara satmıştı bile.Hadi eyvallah.

    YanıtlaSil
  14. Göztepeli arkadaşlar nufus muhabbetine girmiş Karşıyaka'nın nufüsü 1milyonun üzerinde göztepe mahallesinin nufüsü kaç açaba ? :))

    Göztepe= izmir demiş arkadaş oda komik :) İzmirliler istanbul taımlarını tuttugu sürece bu laf bütün izmri takımları için bir hayal ;)

    YanıtlaSil
  15. Önemli olan kimin ne kadar taraftarı olduğu falan değil bence... 2 kulüp de İzmir'in canıdır,kanıdır İzmir'in heyecanıdır... Çapsız tartışmalardan çıkıp bence futbolun güzelliklerini görmeye başlamak gerek... 7 senedir İzmirliler bugünü bekliyorum, tüm futbolseverler olarak 90+ dakikaların tadını çıkartalım...

    YanıtlaSil