27 Ocak 2011

Medel-Rakitic-Pazzini

Sevilla'dan iki transfer. Toplamı 5 milyon € yapmıyor bile ama isimlere bakın: Gary Medel ve Ivan Rakitic. Shalke 04, Lincoln'ü yollarken 5 milyon vermişti Rakitic için. Şimdi sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncuya Sevilla sadece 1.5 milyon verecek. Medel için de Boca Juniors'a 3 milyon € vereceği söyleniyor. Resmi rakamlar geldiğinde düzeltmeyi yaparım. Rakitic iyi başlamıştı ama fiziği zayıf kaldı. Sevilla'da da çok umutlu değilim ama Medel gibi bir adam La Liga'da çok iş yapar.
****
İtalya'da transferin son günlerinden en büyük bomba Giampaolo Pazzini. Inter, Sampdoria'ya 12 milyon € verecek. Biabiany gereksiz ve zayıf bir forvetti. Defans oyuncusu Caldirola ile birlikte o da Sampdoria'ya gidiyor. Forvet ikilisini kaybeden Sampdoria ne yapar artık, bilinmez. Andrea Barzagli de memleketine döndü. Juventus forması giyecek.

4 yorum:

  1. medel iyi oyuncu.şili de stoper oynuyordu ama boca da orta saha diye biliyorum.aslında bilmiyorumda sallıyorum :).sampdoria macheda-maccarone ikilisi yapmış hemen.maccarone de 4er m euro civarı bonservis bedelleriyle siena dan palermo aktarmalı sampdoria ya gelmiş oldu :).

    YanıtlaSil
  2. Pazzini zaten Sampdoria'da çok bile kaldı. Bakalım Inter'de nasıl forma şansı bulacak.

    http://kombinezonataklar.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bizim takımlar olsa rakitic'i kıran kırana geçen pazarlıklar sonucunda 5m euro'ya Türkiye'ye getirirlerdi ve bununla övünürlerdi..

    YanıtlaSil
  4. Benim merak ettiğim Sampdoria ne yapacak. Cassano'dan sonra Pazzini de gitti. Sadece Macheda'yla olacak iş değil

    YanıtlaSil