3 Ocak 2009

Schweinsteiger ve Olic

Bir ay öncesine kadar Juventus bir adım önündeydi Bayern Münih'in. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek iki yıldızın, Schweinsteiger ve Olic 'in transferini bitirmek için bastırıyorlardı. Bayern Münih'den iki gol birden yediler. Almanlar önce Schweinsteiger ile sözleşme yenilediler, şimdi de Olic'i bağladılar. Hamburg için büyük kayıp. Olic bonservisi elinde sezon sonunda Bayern Münih'e gidiyor, girdiği kapıdan da Podolski çıkacak o günlerde...

15 yorum:

  1. nonda gitsin, podolski gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Sonucta ya Klose ya Toni yedek kalacak.Bence Toni-Olic daha uyumlu olabilir cünkü Olic´in asist özellikleri de cok iyi.Podolski de Köln ile Avrupa arasinda bir karar verecek artik.
    Bu arada hücum hattinin en genci 29 yasindaki Olic olucak.Toni 31 , Klose 30 yasinda.

    YanıtlaSil
  3. Podolskiyi seneye Manchester Cityde izleriz.

    YanıtlaSil
  4. bayern munih nasıl bir kuluptur her kontratı biten ust duzey adamı topluyo. kafasına silah mı dayıyorlar bu adamların anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  5. 2 sezon önce 3-5 kuruş para harcadılar ya, gecikmişlerdi kalburüstü bundesliga topçularını bedavadan bağlamaya.

    YanıtlaSil
  6. podolski cimbom'a şahane olur

    YanıtlaSil
  7. Klose de, Toni de yedek kalmamali. Olic sadece iyi bir yedek olur. Juventus'un Olic'i alamamasi kendi yararina olmus. Ama Schweinsteiger Juve'ye buyuk guc katardi, tarz olarak Schweinsteiger'in Juve'ye uygun bir yapisi var.

    YanıtlaSil
  8. Podolski'ye yazık oluyor. Çok iyi bir forvet. Değerinin daha iyi bilineceği bir yere gitsin. Ama Türkiye'deki X klübüne değil.

    YanıtlaSil
  9. Mladen Petric'i hep bir adım önde tutmuşumdur bu adama göre nedense. sanırım biraz piç tipi olduğu için

    YanıtlaSil
  10. netice de bayern münih. her zaman en iyi kadroya, en iyi yedek kulübesine sahip olması gereken takımdır bayern münih. olic'te toni ile iyi olabilir. klose toni'den belki daha iyi olabilirler.

    YanıtlaSil
  11. o kadar dengesiz bir forvettir kendisi.hiç hazetmem kendisinden.iyi bi yedek olur bayernde.podolski gelsin skibbenin yanına 1 sene kiralık olarak.

    YanıtlaSil
  12. hamburg açığı Pogrebnyak ile kapatacakmıs.Gelen haberler o yonde. Lukas'ı da baglamaları soz konusuymus. Cok buyuk bi kayıp Olic. Bayern'in geniş kadrosunda yer bulması Hamburg'a oranla daha zor ama ben kendini göstereceğini tahmin ediyorum. En azından yerini garanti gördüğüm Toni'nin yanında ikinci forvet olarak bir cok macta Olic'i goruruz bence.

    YanıtlaSil
  13. Bence Podolski'den farkli bir kaderi olmayacak kendisinin.

    YanıtlaSil
  14. Eğer Podolski'de Hamburg'a geçerse bence harcama açısından (Podolskinin bedava gelmeyeceğini düşünüyorum) Hamburg içerde olsada performans açısından kendini bulmuş Milli Takımdaki gibi oynayan bir Podolski ile kazançlı sayılırlar. Hele birde üstüne Pogrebnyak filanda alınsa olabilecekleri düşünemiyorum.

    YanıtlaSil
  15. koyunun olmadığı yerde olic'e abdurrahman çelebi derler.

    YanıtlaSil