12 Aralık 2008

Santiago Cazorla

Hem Villarreal'de hem de İspanyol milli takımında, maskot gibi duruyor bu adam. Santiago Cazorla'nın hikayesinde bir klişe var. Genç takımdan çıkan oyuncu, A takımda yer bulamaz, pişmeye yollarsın, ya gittiği yerde kavrulur, kaybolur gider, ya da kıvamında piştiğinde çekip alırsan kiralık fırından senin karnını doyururur. Cazorla ikincisi. Villarreal, onu Huelva'ya yollamıştı 2 sezon önce. Geçen sezon da takıma geri döndü, ligi 2. bitiren kadronun kilit adamlarından biri oldu ve bu performans onu Euro 2008'e götürdü. Finallerde Aragones'in Ali Bilgin'i oldu. Villarreal 2 yıl içinde ondan iyi para kazanacaktır. Cazorla daha 24 yaşında... Öte yandan demeden olmaz şimdi:) Konuyu değiştiriyoruz. Valencia, Helguera'ya kapıyı gösterdi. 33 yaşında stoper, ön libero arayanlara duyurulur...

4 yorum:

  1. helguera'ya her zaman kapımız açık.çarşamba geceleri 23-24 arası halı saha aboneligimiz var buyursun gelsin,başım ustune.

    YanıtlaSil
  2. helguera'ya sarı lacivert forma ne yakışır be

    YanıtlaSil
  3. bence tr'de her eve lazım bi adam helguera.

    YanıtlaSil
  4. owwwwww, o son cümle ne cümledir be arkadaş :) müthişsin aceto, hala gülmekteyim :) sana ve bloga olan hayranlıgım 1 kat daha arttı. çok hoş olmuş o cümle oraya :)

    YanıtlaSil