16 Aralık 2008

Mirko Vucinic

Maçın 69. dakikası. Cagliari, Roma deplasmanında Jeda'nın golüyle 2-1 öne geçiyor. 77'de Perrotta 2-2 yapıyor. Son dakika Mirko Vucinic atıyor ve Roma 3-2 kazanıyor. Vucinic'in bu gole nasıl seviniyor?
Video: Mirko Vucinic

25 yorum:

  1. ''Hala slip giyior amele''
    Ferdi Zevktengeberdi

    ''Formayı çıkardı sarı, şortu da çıkarttığı için kırmızı kart''
    Hormon Toroğlu

    ''Rezalet, böyle birşey olabilir mi Haşmet?''
    Sean Connery'nin benzeri

    ''Vucinic'in şortunu çıkarmasının anlattığı iştahı anlamak lazım, bir futbolcunun gol atmaya isteğinin dışavurumu''
    Mehmet Çelikkol

    YanıtlaSil
  2. formayi cikarttigi icin sari, sort icin bi sari daha yok mu?

    YanıtlaSil
  3. Nedir bu italyadaki futbolcularin ciplanma meraki anlamiyorum. Her macda birileri don ile kaliyo meydanda. Bu arada hem formasini hem sortunu cikarmasi nedeynile 1+1 sari kartdan kirmizi olabilir mi? :)

    YanıtlaSil
  4. Taraftarlar tarafindan yuhlanmis son birkac macta. Vucinic de "haklilardi, hatta kardesim bile bana yuh cekmis olabilir, golu attim ve sevincimi disa vurdum" demis.

    YanıtlaSil
  5. İtalyadaki gay futbolcu itiraflarına karşı bir isyan mı yoksa...

    YanıtlaSil
  6. Ben boğaz kesme hareketine takıldım daha çok, acaba ne anlatmak istedi. Bir de linkteki spiker de pek acayipmiş :D

    YanıtlaSil
  7. Forma tamam da şort kalsın,anamız var bacımız var:)

    Böyle kilotla kalanlardan bir Buffon'u hatırlarım son hafta İnter, Lazio deplasmanın da yenilip(Ronaldo'nun klübede hüngür hüngür ağladığı maç)şampiyon Juventus olunca ,sevinçten her bi şeyini taraftara fırlatan.Bir de bizim Lazetic'i,Samsunspor'u deplasman da yenip şampiyon olduğumuz da.

    YanıtlaSil
  8. Demin youtube'da izledim de Lecce'deyken de boyun kesme hareketi yapıyormuş. Ben bu gollük sandımdı :)

    YanıtlaSil
  9. ilk Maldini'ninkini görmüştüm. Yanlış anlaşılmasın TV'de. Milan şampiyon olmuş formasını attıktan sonra şortunu da atmıştı tribünlere. Çocuktuk tabi o zamanlar ne anlarız

    YanıtlaSil
  10. Çoğunluk matematiksel düşünmüş de, adamın girdiği coşku komasını görmek, hissetmek güzeldi. Hakem de buna hürmetten kırmızı vermemiştir herhalde.

    YanıtlaSil
  11. haha neymiş bu be :) halit çapın'ın deyimiyle "mal beyanı" mı artık, neyse :)

    hakemin sarısı kadar konuşup gülmesi de vurucu. ama bizim memleketteki mühendisvari hakemlik anlayışında onun da anlaşılması zor :)

    YanıtlaSil
  12. Vucinic diğer topçulara gönderme yapmış. Bi forma çıkarıp sarı göreceğinize bari ikisinide çıkarın bi anlamı olsun manasında,ehehehe

    YanıtlaSil
  13. o değil de spiker de aynı şeyi yapmış gibi:)

    YanıtlaSil
  14. Flying Dutchman daki en kötü 10 gol sevincine 3.sıradan girer..

    YanıtlaSil
  15. koşarken şort çıkarabilmek de ayrı bir yetenek.. :)

    YanıtlaSil
  16. gol sevinci yaşamak ve seyircilerin bacıları boyutunu bilemeyeceğim ama karşı takıma saygısızlık bence. pascal nouma'nın meşhur hareketinden çok mu farklı bilemedim.

    YanıtlaSil
  17. Sarı kartı hazır görecem, hakkını vereyim demiş. Sevdik kendisini. Kendini tutup şortu çıkarmasaydı, bizim Hakan Şükür'ün forma üstüne forma hikayesine dönerdi heralde. Neyse helal olsun hacı.

    YanıtlaSil
  18. Vucinic harika da takımın sevinmesi de çok etkileyici.

    YanıtlaSil
  19. sanki arı dürtmüş gibi olmuş lan çok acaip

    YanıtlaSil
  20. Bu tür spontan ve coşkulu gol sevinçlerini çok seviyorum. Adam maçtan önce gol atarsam böyle yaparım diye düşünmemiştir heralde. O anki sevinç, coşku belki de öfke bir arada patlamış bebelli. Bu tarz sevinçlere sarı kart uygulamasına da karşıyım zaten. Neymiş rakibe saygısızlıkmış, tahrikmiş. Sende golü yeme de tahrik olma... Kısacası güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  21. İtalya'da haftanın "bi donu" da Vucinec'e ait demek :)

    YanıtlaSil
  22. ...esas soru şu ?
    hangimiz bir kaç çocuğun arasına girip topu alıp onlara bir kaç hareketle çalıp atmadık bacak arası yapmadık topu alıp sektirmedik ( gol atınca tamam donumuza kadar soyunmadık ama üstümüzü çıkartıp sallamadık ) şimdi o çocuklara saygısızlık mı yaptık psikolojilerini mi bozduk maçtan sonra anaları babaları gelip bize iki yumruk mu salladılar çocuğumun psikolojini ruh sağlığını bozdun diye anlayamadım gitti
    farkı ne olayların çıkan bir şort dışında ve olayın stadın ortasında olması dışında bu kadar ciddiye almayın şu sporu ozaman kesinlikle daha çok başarı ve zevk getirecek size ....

    YanıtlaSil
  23. onu bunu bilmem de...ayaginda civili kramponlar varken, gol sonrasi sevinc kosusunda sort cikarmak "montla sic" a yakin bir zorluktadir..inanmiyosan evde dene takilir duser rezil olursun :D walla adama helal olsun!

    YanıtlaSil
  24. vucinic kadar o spikerde hani sevinç kadar dikkat çekici. şampiyonluk golü olsa demek ki çıplak bir vucinic görecektik..

    YanıtlaSil
  25. Şortun altından bi şort daha çıkacak sandım:) Golden sonra böyle içten, delice sevinen bir topçu olsun Beşiktaş'ta, direk taparız.Böyle içten sevinen adamları özledik.

    YanıtlaSil