10 Ağustos 2010

Bakalım Kim Mesut Olacak?

Mourinho'nun imzası sonrasında Kaka'nın satılması gündemdeydi. Manchester City de ilk aday. Çulsuz Juventus'un da adı geçti hatta. Sonra kapandı bu konu. Kaka'nın alternatifi olarak Mesut'un ismi yazılmaya başlandı. Kaka'nın sakatlık haberi gelince de Mesut, Real Madrid için manşetlere çıkmaya başladı. Inter talip oldu. Ferguson öve öve bitiremedi. Sözleşmesinin son senesine giren Mesut'a Real Madrid'in seneye bedava gel ona göre yıllık ücret al dediği iddia edildi. Barça o günlerde Fabregas için uğraş veriyordu. Katalanlar, alt yapıdan giden oyuncuya 50 milyon ve üstü bonservis ödeme taraftarı değiller. Bu taraftarın ağırına gidiyor. Real işi bitirdi, Kaka sakatlandığı için cüzzi bir rakam ödeyip hemen alacaklar derken iki gündür Barça girdi devreye. Fabregas devre dışı kalınca Sport bugün Mesut'u manşete çekti ve Barça'da oynamak istiyorum dediğini iddia etti. Akşam da rakibi El Mundo, bizim başımız kel mi diye ortaya çıktı. Sport da takip etti. Barça ve Werder Bremen'in 10 milyon Euro bonservis için anlatıştığını ve son kararının Guardiola'da olduğunu yazdılar. Almanların eli kolu bağlı, pazarlık yapma, 30-40 isteme şansları yok. İki gazetede yapılan anketlerde, Dünya Kupası'nda Mesut'u izleyen Katalanlar coşmuş. Müthiş destek var. Alınsın ve diğer ankette başarılı olur diyenler % 80'in üstünde. Bakalım Mesut kimin olacak? Ya da kim Mesut olacak?

12 yorum:

Adsız dedi ki...

bonservisi az oldugundan "alalim tutarsa tutar tutmazsa ayni fiyata satariz" mantikli gözümde. kisisel fikrim, mesut'un hic bir zaman top class olamayacagi yönünde hem barca'nin sistemine de pek uymaz. bekleyelim görelim.

dogan pamuk dedi ki...

bu başlıkla alakası yok.
abi ntvspor rıdvan dilmen,fuat akdağ, demirkol, güntekin, program içerikleri,fenere yapılan ayrıcalıklar vs. konularında görüş bildirmeyi ya da yazı yazmayı düşünüyor musun? mutlaka fikirlerin vardır bunları öğrenebilecek miyiz?

dchetin dedi ki...

Almanlar'ın elinde kalan tek ölçü ve belki de koz, Şampiyonlar Ligi'dir. CL'de Mesut'un -kafası rahat bir Mesut'un- sırtladığı Bremen'in elde edebileceği kazanç acele bir satıştan gelen paradan daha değerli olabilir.

Övünç Şentürk dedi ki...

Abi Juve'ye çulsuz demişsinde adamların 204 m € ile İtalya liginin en çok gelir sağlayan kulübü olduğunu atlamışsın.Ayrıca kendileri Avrupa'nın en zengin 8. takımıdır(malum olaylardan önce ilk 3te idiler).

Serie B olaylarından sonra çulsuz izlenimi yarattı sanırım ama yakın geçmişte Felipe Melo gibi bir meşe odununa yaklaşık 30 m € vermişlikleri vardır.

Daçe dedi ki...

off tam bir fotomaç başlığı olmuş. demek ki futbol basını kafası diye bişey var ve değişmiyor pek fazla.

felix mourinho dedi ki...

abi, şu gideceği takımların, yerine düşünülen isimleri koyu yaz da milli takıma almamakla neler kaçırdığımızı bir kez daha anlayalım.

moistozzy dedi ki...

mevcut barcelona sisteminde yedekten ötesine geçemez ! barcelonanın ilgilendiğine pek inanmıyorum sırf real madride inat olsun diyede yapmaz bu transferi ama yaparsa biraz hayal kırıklığı olur.. laportadan sonra barcelonanın yönetiliş tarzının köklü bi değişimi olur.. ne demişti lapoorta ? real madrid milyon dolarlık transferler yapar biz ise onları alt yapıdan yetiştiriz..

yoney dedi ki...

Hala Mesut'u kendi ellerimizle kaybettiğimizi düşünenler olması çok ilginç. Almanlar bizzat Başbakanlarını dahi devreye soktular ve Türklüğü yazları ülkeye tatile gelmesiyle sınırlı olan Mesut'u, pek de zorlanmadan milli takımlarına kazandırdılar. Bu saatten sonra biz ne kadar çabalarsak çabalayalım, üst düzey gurbetçilerin bizi tercih etmeleri çok zor.

pompelmo dedi ki...

o v e r
r a t e d

karAkus dedi ki...

ahtapot poul'a sorsunlar...

Massaro dedi ki...

Mesut oyunu iyi okuyan, arkasinda gozu olan bir adam yalniz, Iniesta'yi mi Xavi'yi mi kesecek onu anlamadim.

Real madrid icin yeterli karizmasi yok, kaybolur gider, bence soyle premiere lige ya da atletico madrid, valencia gibi ekiplerde basarili olabilir.

Feridun Bitir dedi ki...

almanlarin eli kolu niye bagli?