11 Şubat 2010

Raul&NY

Real Madrid taraftarı sezon başında yapılan ankette onu gözden çıkardığını belli etmişti. 14 Ocak tarihli ankette de forvette Benzema oynasın çıkmıştı. Sezon sonunda ABD'ye gideceği haberleri de yeni değil ama manşetlerle yavaş yavaş ısındırıyorlar. New York Red Bulls'un adı geçiyor transferde. Aynı kulüp Henry ve Maldini'ye de talip. Bildiğin Cosmos stili işte... Gittiği gün, sorulacak soru şudur elbette: "Real Madrid'in yeni bayrak adamı kim?" Cevabı da basit aslında: Casillas... İker Casillas 28 yaşında ve hafta sonunda Real Madrid kalesinde 500. resmi maçına çıkacak...

10 yorum:

Pamukk dedi ki...

ben Raulcüyüm. higuain sakatken benzema değil raul 11 oynamalıyı işaretlerdim. vefasız madridistalar :P

Musti dedi ki...

casillas son arjantin maçında 100. kez millide olmuştu. 200 yaparsa hiç şaşırmam

raul #7 dedi ki...

heriflere football diyince anlatamıyosun illa soccer demen gerekiyor. gel yunanistana türkiyeye, rusyaya hırvatistana.adamlar en azından futbolu biliyo.

Çift Kaşarlı Tost dedi ki...

gives you wings...

27000 kişilik sadece futbol icin kullanılacak stad yapıyorlar, haliyle italyan ve ispanyolun bol oldugu memlekette raul ve maldini'yi almalarından dogal bir sey yok. almanya'da sadece dunya kupasından gıcır gıcır stadı var diye leipzig'i 4. ligden aldılar geliyorlar, salzburg zaten malum, brezilya sao paulo 2. liginde bile takımı var. formula 1'de 5 senede dunya 2.si oldular, global sporun gelecegine bir sekilde direk olarak hukmedecek bir markadan bahsediyoruz.

varol döken dedi ki...

beyzbol yakışmış raul'e...

varol döken dedi ki...

sana beyzbolcu değilsin demiyorum sadece ben sevmiyorum diyorum...

Serdar Kuzucu dedi ki...

Raul Real Madrid'in simgelerinden birisiydi. ama yaşlandı garibim de herkes gibi. zirvede bırakmalıydı amerika'da futbol oynanmaz bence.

erdincinho altunozzi dedi ki...

raul futbol hayatını real harici bir klüple bitirirse ;ben de real defterimi kapatırım.bayrak adam bu sene sonu veda etmeli futbola hem de görkemli bir jubile ile.

kvnccelik dedi ki...

ben bu oyunu izlediğimden beri raul oynuyor.. çok genç yaşlarda şampiyonlar liginin en skoreri oydu. sonra bir kaç kez el değiştirdi bu unvan tabi. ama onu gerçekten zirvede hatırlamak istiyorum.

Karpatský Maradona dedi ki...

Su adami Galatasaray formasiyla izlemek icin neler vermezdim..