24 Kasım 2009

İşim Bu


28 yorum:

otti dedi ki...

henry bugün de elle gol atsa ne güzel olur. adı iyice çıkar:)

otti dedi ki...

bugün hangi kanal hangi yayını veriyor. bi de nerden buluyorsunuz o yayınları?

ısmarlama gezgin dedi ki...

bir zamanların barçaya gittikten sonra dahi arsenal'in gönüllerdeki bayrak adamı şimdinin futbola FRANSIZ kalanı

alessio cerci dedi ki...

iç dış farketmez,hertürlü hakimim elime:)

gegendiewand dedi ki...

çalışmalarının meyvesini almış adam...boşu boşuna suçlama eyy kamuoyu :)

AiiP dedi ki...

"cuk" oturmak bu olsa gerek... :)

Caimanes dedi ki...

Guardiola'nın bakışları da süper..

www.futbolunaskerleri.blogspot.com(Blog aleminin yükselen sitesi)..

AbSurDMaN dedi ki...

6 harf ve 1 resimle dünyaları anlatmışsın abi, mükemmel :)

varol döken dedi ki...

yalnız ironisini yaptık, kestiler mi yoksa çocuğun sol elini...

yazık lan...

Mehmet Ali dedi ki...

Ben bu henry olayına fena takıldım. henry efendi demiş ki çok üzülüyorum, milli takımı bırakmayı bile düşündüm ama bana ihtiyaç olduğunu farkedince vazgeçtim demişmişmiş. yav bu demagoji yapan insanlara oldum olası sinir olmuşumdur ki bu henry olunca yani kul hakkı yiyip sonra mangalda kül bırakmayan bi tip olunca insanın heyheyleri tepesine çıkıyor. bırak konuşmayı da artık işine bak sen. en iyi bildiğin işi bülent abinin dediği gibi : ELİM SENDE.

Sefa Hasanoglu dedi ki...

Son aldığımız duyumlara göre Henry eliyle toplara çok iyi falso verebiliyormuş.

Maslow dedi ki...

bence çok üstüne gidiliyo, kim olsa aynı şekilde davranırdı.

Halim dedi ki...

hakem maçta henry'ye penalti çalar bu da adini temize çikartmak için penalti yok felan der. yapar mi yapar :D

bu hareketi zamaninda kluivert yapmisti. penalti çalindigi anda berabere gidiyordu maç. tabi barça sonunda maçi kazandi olayda unutuldu gitti


@otti
hangi maçin nerden yayinlandigini buradan takip edebilirsin:

http://liveonsat.com/dailypage.php

sedath dedi ki...

Günümüzde medyanın gücünden hep bahsedilir. Hatta darbelerin bile medyanın yardımı olmadan yapılamayacağını, ufacık bir olayı büyük bir kaos yaşanıyormuş gibi gösterebilme gücüne sahip olduğu söylenir. Hani vardırya filmlerdeki ucuz klişelerden 'Bu silah kötü ellere geçerse Dünyanın sonu olur.' gibi. Henry olayında ise medyanın gücünü doğruluktan yana kullandığını görüyoruz. Aslında diğer kötü niyetli futbolculara da göz dağıdır aslında yaşananlar. Çok klas futbolcudur, günümüzün değişen futbolcu yapısında az sayıda ki salt yeteneklerdendir ama ne yazık ki bunu hak etmiştir. En çok saygı duyulan oyunculardan biriydi yaşananlar sonrasında mutlaka saygınlığını yitirmiştir.

Unknown dedi ki...

@BT
yiğiter uluğ'un yazısına yapılan tüm yorumları uçurmuşsunuz...buna yorum bölümünde en ufak değinme gereği duymadan... yiğiter uluğ'un spor tarihimizin en acaip skandalını olabildiğince naif bi şekilde geçiştirmesi alabildiğince eleştirilmişti yorum bölümünde... yaptığınız şeyi sorgulamıyorum... sonuçta burası blog. sizin blogunuz. size hatır gönülle bir yazı vermiş dostunuzu korumanız gayet anlaşılabilir. o posta yapılan yorumlarda hakaret unsuru da yoktu sadee karşıt fikirler vardı takip ettiğim kadar ile... sorum şu yorum bölümünün işlevi nedir? aslansın, kaplansın aceto tarzı yorumlarla size moral depolatmak mı sadece? eğer insanlar kendilerini ifade edemeyeceklerse sadece methiye düzmelerine hakları olduğunu düşünüyorsanız kapatın gitsin yorum bölümünü... adam yerine koymuyorsunuz nasıl olsa...

Drunk Coyote dedi ki...

ya hakikaten anlamıyorum bu namus bekçiliğini şimdi herkes adil, herkes irlandalı bir tek Henry "Fransız" di mi?
Sanki herkes o pozisyonda eliyle dokunmak yerine topun onunden gitmesine izin vericekti di mi?

sannti dedi ki...

Maradona elle gol atar kahraman olur, Henry elle gol atar şerefsiz olur. Ey güzel ülkem.

pilot santrafor dedi ki...

sol el formunda, sağ eli geliştiriyor...

Unknown dedi ki...

tadı kaçıyor gibi

DenizEr dedi ki...

son yoruma katiliyorum, biraz fazla romantik takilan arkadaslar var. sanki futbolda hic boyle seyler olmuyormus gibi. adam bi anlik seytana uymus olabilir. sonrada mikrofon agzina agzina sokulunca biseyler soylemek zorundasin iste. ne desin yani ??? herkes isine baksin...

mrt dedi ki...

@kıvanç türker

tamamen katılıyorum..Yorumların silindiğini görünce şok oldum ..
övülürken herşey güzel eleştrincemi kötü oluyoruz? En azından bir neden belirtilebilirdi..Bir gazeteciye hiç yakıştıramadığım eylem olmuş..Canı sağolsun...

otti dedi ki...

o değil de fena ellediler interi

orkun dedi ki...

Henry'nin yaptığı hareket iyiydi kötüydüden geçtim, refleks olarak yapmıştır, sonra da hakeme dönüp "iptal et golü" demesini beklemek biraz ayakları yere basmamak olabilir.

Benim derdim, sonrasında sekiz kere demeç verip "irlanda şöyle iyiydi, böyle süper takım, finallere gitmeyi hakettiler, maç tekrarlansın" filan diye vıdı vıdı edip durması. Sus birader, sus işte! Sonuçta tüm ülkenin ve Trapattoni'nin kaç yıllık hayalini gömen adamsın, susmayı becer bari!

Onur Tirkes dedi ki...

Henry, dünya kupası hazırlıklarına erken başlamış

e dedi ki...

ulan ne çekememezlik varmış arkadaş..bi açığını bulduğumuzda insanları kariyerlerine bakmadan nasıl da yerle bir edebiliyormuşuz.ne vicdansızmışız meğerse..irlanda sevgisinden midir (ki ne bu yazının sahibinin ne de henry yi yerden yere vuran diğerlerinin irlandayı benim kadar sevmediğini ya da dünya kupasına gitmesini istemediğini adım gibi biliyorum), henry kendilerine kişisel bişey yaptığından mıdır çözemedim.

adam haksız penalttı kazanınca bilerek dışarı atan, kendisine yapılan penaltıarı kullanmayan, kendisine karşı yapılan ırkçı tezahüratlara en olgun şekilde cevap veren birisi.irlanda da bu olayın bu raddeye geldiğine, gelebileceğine inanmıyoum.

bizlerin blog aleminin en iyisi dediğimiz aceto bile böyle yaparsa spor medyası napsın.

samimiyetinize inanmıyorum.sırf malzeme çıktı nerden post yapabiliriz diye deşiyorsunuz konuyu.

çok değil birkaç yıl önceki konya-fener maçını hatırlamanızı önererek noktalıyorum.

Büyük Kaptan dedi ki...

dünkü maçta yine henry şov vardı.. interli oyuncu (muhtemelen muntari idi) top henry'e gelmeden önce topa tabanla girdi, bunu fırsat bilen henry böbreğini tutarak acı içinde yere yığıldı. busacca yemedi bunu sadece faul verdi. bu bir karakter meselesi.. hakem henrynin tiyatrosuna inanıp, muntari'yi oyundan atsaydı bu futbol düzenbazı da hakettiği cezayı alırdı belki..

mre dedi ki...

@kıvanç türker
neredeyse tamamen aynı şeyleri ben de yazdım yorum bölümüne ancak yayınlanmamış. kış sohbetlerinin kaldırılması mantıklıydı çünkü yorum bölümü maksadını aşmış konukları rencide edecek seviyeye varmıştı.Yiğiter Bey'in yazısına ise kırıcı olmadan karşı fikirleri sunan yorumlar vardı. dolayısıyla yapılan uygulamayı en azından sorgulamak da biz okuyucuların hakkı diye düşünüyorum.
kendi adıma gerçekten severek takip ettiğim mecrada amacım üzüm yemek bağcı dövmek değil.

brk dedi ki...

Maradona'ya tapan bir neslin Henry'i eleştirmesi biraz ironik geliyor bana nedense...