30 Ekim 2009

Seni Yerler Yerler...

Kupada 3. lig takımından 4 yedikleri maçın ardından Real Madrid'de futbolcular Pellegrini'yi istemiyor diye bir yorum yapmıştım. Böyledir futbol dünyasında. Guti'nin vukuatından da haberim yoktu. Ertesi gün Cadene Ser radyosu ki sağlam istihbaratı vardır, Gijon maçının 0-0 bitmesi sonrasında Pellegrini takımı kupa maçı için 2 gün kampa kalınca Yeniçeriler isyan etmişler. Şilili teknik adamı şimdi kumpasa getiriyorlar. Otorite sağlayabilmek için Guti'yi hafta sonu için maç kadrosuna almadı. Getafe ile oynayacaklar. Bir taraftan da yeni teknik adam isimleri yazılıyor alt alta. Mancini'yi Real Madrid taraftarı istemiyor. O ise gelmeye çok istekli. Nerede bulacak böyle büyük takım tabii. Taraftar ise Laudrup'u istiyor. Pellegrini için bir şarkıyla bitireyim:"Seni yerler yerler, seni ham yapar bu zilliler."

9 yorum:

Minozzi dedi ki...

Yılmaz Vural'a verseler o şansı 7 sene üst üste şampiyon yapar ama nerdeee :p

Bir de çakma-adaşım Ramon'a sevgiler. Forza Barça eaeaeaeaea

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Yeniçeri her yerde yeniçeriymiş aga...Temizlik yapsınlar madem...Rakip 6 kupa alıyor,6 kupa alıyor bunlar hala Raul'dü Guti'ydi...

aşkın dedi ki...

Bence Veselinovic gelmeli
''Çıkın oynayın''

Unknown dedi ki...

hahahaha zilli cuk oturmuş

AbSurDMaN dedi ki...

Bu Real Madrid'li futbolcuların teknik direktör nazı usandırdı artık. Adam gibi çıkın oynayın topunuzu. Teknik direktörü şutlatacağız diye maç verilir mi lan.

ynwa dedi ki...

bu raul - guti ikilisi daha çok hoca yer. real madrid bu iki kanser hücreden kurtulamadığı sürece başarılı olma şansı yok. iki kere iki dört.

cortez85 dedi ki...

Para mi el culpable es el que vendió a Robben y Sneijder. Que yo sepa Pelegrini los quería. ¿Quién fue? ¿Valdano o Florentino?. El que sea se debe de ir. Si necesitaban dinero podían haber vendido a "coladera" Raul, Gago, Higuain,Guti o no haber traido a Benzema. Anda que no tenía tíos para vender y va y venden a los mejores.

cortez85 dedi ki...

Fábregas en lugar de Guti y Villa en lugar de Raúl.

Unknown dedi ki...

@Roman Iazaroff

Yılmaz Vural'ın kalbi hasta La Liga'yı kaldırabileceğini sanmıyorum o sinirle :) ama iyi tartaklar bunları. 3. lig takımında 4 yemek de nedir, hayır burada futbolcunun onursuzluğu da var, yediği kaba pislemesi de var afedersiniz. Sanki "hepsinin" hakkını yemiş, nefret ettiği takımdaki son maçı da böyle oynuyorlar. Neyse banane La Liga'da Franco'nun Madrid'ini tutacak değiliz.