1 Haziran 2009

Transfer Notları #1

Serie A'da en beğendiğim 3 golcüdür biridir. Fabio Quagliarella beklenildiği üzere Napoli'ye imza attı. Udinese her seferinde aldığı parayı saklar. 25 milyon değeri vardı biraz iskonto yaptık diyor başkanı ama Napoli o fiyatı bence ikiye kırmıştır. Real Madrid'de başka başkan adayı çıkmayınca Perez resmen başkan. Zinedine Zidane'ı da danışmanlığına getirdi. Villarreal'in hocası Pellegrini'nin bu gece yarısına kadar imza atacağından emin Madrid medyası. Transfer bombaları yakında patlar. Barcelona'da ilk hedef Diego Forlan. Avrupa Gol Kralı olduğu, detaylı istatistikleri bir iki gün içinde yazarım. Hertha Berlin, Pantelic ve Voronin ile yola devam etmiyor, Şampiyonlar Ligi dışında kalmanın faturası. Roma onca borç içinde Vucinic ile sözleşme uzatmayı başardı. Bobo'nun Olympiakos'a transferi an meselesi. Fenerbahçe de teknik adam tercihi ilginç. Daum dönecek... Galatasaray'da teknik direktörün kim olacağını yönetim de bilmiyor. Leo Franco'dan da vazgeçme ihtimalleri var.
Cumartesi-Pazar gazetede iş yoğunluğundan bloga satır not düşemedim. Farklı yorumlar, çıkarımlar geliştiren blog dostlarına buranın fetih, şampiyonluk, doğum günü tebrik eden ya da kınayan bir yapı olmadığını belirtmek isterim. Ben kimim ki; neyi tebrik ediyorum? Bunu hiç anlamadım... Bu konu hakkında yorum kabul etmediğimi, söyleyecek lafı olanın e-postayla iletmesini rica ederim. Varol'a not: Yine Sadrazam Mahmut'a gidiyoruz, uykuluklar bitmeden...

31 yorum:

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

QUE VIVA FLORENTINO !!!!!!!!!!

i don't say florentina is messiah. but he can do real madrid number 1 again...

you should know messiah. jesus christ in english. son of god.

like keanu reeves in matrix or arnold in terminator. jejejejee

Cem Kalay dedi ki...

Galatasaray demişken;

Yine aynı filmi izleyeceğiz gakiba. 3 hafta sonra takım antremanlara başlayacak biz hala teknik direktör konusunda karar veremedik. Bugün hedef aldığımız avrupa takımları tek tek teknik direktörlerini açıkladılar.

Ya Bülent Korkmaz ile devam edin, ya da birini bulamazsak kalıcak demeyin. Ayıptır Bülent Korkmaz'a. Ben bugün yeni teknik direktörü açıklamalarını beklerdim. Yok futbolcu alacakları, yok stadı en kötü ihtimal TOKİ yapacak falan..

Diyelim bu ahftada açıklanmayacak, kaldı 2 hafta.. Umarım aynı senaryo olmaz yoksa seneye Allah bize sabır versin..

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

vamos a ver: la "solución" del real madrid a todos sus problemas es la vuelta de un personaje que les dejó tirados, que va a gastar muchísimos miles de millones(ninguno de su bolsillo) para poner parches y únicamente a corto plazo, que va a fichar a todos los delanteros del mundo mundial(no por tener más jugadores ofensivos vas a marcar mas goles), que se propone "regenerar" el equipo con una junta directiva de auténticos fósiles...

Turiaf dedi ki...

Aziz Yıldırımın tek hedefi Türkiye'de 3 sene üst üste şampiyonluk olduğu için ve sanırım şimdiye kadar getirdiği hocalar arasında en çok Daum'u sevdiği için Daum'un dönüşüne şaşırmam.

Pads dedi ki...

Aceto Besiktas'in sampiyon oldugu ve Erzurum'un fethini kutladigimiz dogum gunumu kutlamadigin icin cok kirildim.

Bu blogun amaci bu degil miydi ki?

Selocan dedi ki...

Bu sene avrupada güzel transferler göreceğiz gibime geliyor. geçen sezon ve devre arası kriz takımları fena vurmuştu bu sefer zevkli geçecek gibi... Real Madrid Los Galacticosu yeniden yaratacak garanti Perez Affetmez.. ayrıca Newcastle'ın küme düşmesi de başlı başına bir transfer patlaması yaşatabilir, 20 küsür tane üst düzey oyuncuları var hepimizin adını bildiği onlar yuvadan uçacaktır, artık City saldırır bir oraya bir buraya kapar birkaçını:D Valencianın Davidleride kalamazlar artık takımlarında.. Uzun zamandır göremediğimiz bir heyecan yaşayacağız diye umuyorum güzel geçecek izlemesi dinlemesi güzel olacak..

şişedibi dedi ki...

resimdekine mustafa sandal deseniz inanırdım

muyek dedi ki...

ersun yanal gelsin Roket gibi fisekler fb'yi .. Appiah da sakatsa gelse en azindan selcugun kaprisini , kahrini cekmez bu takim.

bonaventure dedi ki...

meirayla başlayan küçülme politikasının devamını izleyeceğiz gibi geliyor bana.

twilost dedi ki...

daum yanlış tercih değil.. daumun gitmesi yanlıştı.. şu an başka biri ile yeni baştan bir şeyler deneme riskine giremedikleri için daumu geri getirmek istiyorlar.. daum zamanı avrupada takım oynayamıyordu ama iskelet artık avrupada büyük maç görmüş durumda.. daumun dönmesi bence kötü olmaz.. daha iyisi olur muydu olurdu ama bu da iyidir..

Erdal Güngör dedi ki...

Bu arada Sami Hyypiä ve Eren Derdiyok Bayer Leverkusende..

joaquinsanchez dedi ki...

"Quagliarella will cost the Campani around €16m in cash plus the remaining half of defender Maurizio Domizzi who joined the Friulans in a co-ownership deal last summer."

16m€+domizzi diyor goal.com..

Minero dedi ki...

Aziz Yıldırım'ın Daum'a dönmesi normal karşılanabilecek bir durum ama Bobo'nun Olimpiyakos'a gitmesi için bence sağlam bonservis ücreti ödemeli Beşiktaş'a. Bir de Pellegrini'nin Sarı Denizaltıları bırakacak olması beni bir Nihat fanı olarak üzer...

mre dedi ki...

Hollanda kaynaklı bir sitede Co Adriaanse yıllık 5 mil. avro'ya Galatasray'la anlaştı diye yazdı ama doğru yalan bilmiyorum. Yalnız rakam biraz abuk olmuş sanki.

http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/107935/Adriaanse_nieuwe_trainer_Galatasaray.html

Mr.Eko dedi ki...

"Şampiyonluğu neden tebrik etmiyorsun?" diyen saçmalar. İsteyen tebrik eder isteyen etmez ama çoğunluğun derdi aslında senden 1-2 kelam duymak şampiyonluk hakkında Bülent Ağbi;)

Bu arada Eto' o - Zlatan takasında ısrarlıyım hala.

dogan pamuk dedi ki...

napolide yavaş yavaş geri gelir mi acaba. bi ara van der vaart ın da adı geçiyordu. onu da alırsalar seneye çok yakarlar gibi.
geçen seneye göre hareketli bir transfer piyasası olcak heralde. madrid inter milan juventus ve ingilizler çıtayı yükselticekler. valencia nın david lerinden biri mardid e diğeri liverpool a gidecek gibi geliyor.
ayrıca bizim gs yönetiminin ne yapmaya çalıştığını bilen varsa söylesin. seneye de hüsran olcaz gibime geliyor. hadi hayırlısı bakalım.

Lev Yashin dedi ki...

aceto, şu co adriaanse hakkında senin yine herkesten farklı olarak bildiğin bir çok şey vardır düşüncesindeyim...peçeteye yazıp vermiş gibi olacak ama co adriaanse hakkında bir yazı yazmayı düşünür müsün?:) çok merak ediyorum ama kısa bir kaç bilgi dışında, detaylı bir yazıya bir türlü rastlayamadım...

BT dedi ki...

@ Mr. Eko
Sezon değerlendirmesi her lig için yapacağım ama iki satırla olacak iş değil ki. Vakit bulduğumda...sevgiler

C.K dedi ki...

mevlüt psg yle anlasmıs resmi olarak da acıklanmıs transfer

lembo dedi ki...

hiç ses soluk çıkmıyor ama inşallah adnan sezgin gidecek diye yazdığını da görürüz.. şu takımın başına bir hoca getiremediler ya adam gibi, yazıklar olsun.. hemen kıvırmalar başladı bülent korkmaz a doğru.. onun da kariyeri başlamadan bitecek.. şu kadroyu başarısız yapmak için çok uğramşak gerekiyordu.. yönetim, hocalar, topçular 3 koldan çalışıp başardınız.. tatilinize çıktınız.. ah çekmek yine bize kaldı..

beckham07 dedi ki...

Bu ligi bilmeyen, futbolcuları tanımıyan aragones gibi adamları getirceğine daum'u getirmesi çok mantıklı geliyor bana.

varol döken dedi ki...

@BT
ne demek vakit bulduğumda bre melun? sadrazamlara, padişahlara gitmeye vakit buluyorsun!

ben sadrazam mahmut fermanımdır ki: tez zamanda şampiyonluk yazıları yazıla, beşiktaş'ın arkasındaki sihirli formül açıklanıla, aragones neden başarılı olamadı araştırıla, daum tercihi yanlış diye ortalık karıştırıla!

antti_sumiala dedi ki...

düm yiğit şardan ın açıklamalarını dinledim.. bülent ile devam etmeyi de ciddi ciddi düşünüyoruz demişti.. geldikten 1 hafta sonra istifasını yazan kişiyle yani.. aslında bu açıklama bir nevi hakaret gibi bülent e karşı.. "listedekilerle anlaşamazsak bülent kalır"..

dün geceden beri bir co adriaanse dir gidiyor.. küçük araştırmayla kariyerli bir teknik direktör olduğunu gördüm ama detaylı bir yazı yazılırsa hakkında çok güzel olur..

yani neticede sezonu en erken açması gereken takım olan galatasarayda bir belirsizlik hakim.. inşallah transferlerin çoğunluğu tamamlanarak sezon öncesi kampına başlanır...

ayrıca zidane nin danışmanlığa gelmesi ile aklımda bir soru işareti oluştu.. zidane ye sorduklarında "hazard" gibi genç oyuncuları real e tavsiye ediyordu.. bakalım top class oyuncular ın yanı sıra adı fazla duyulmamış genç yeteneklere de yönelecekler mi???

SuMMaNuS dedi ki...

Daum'un Fenerbahçe'ye dönmesi demek Aziz Yıldırım'ın zerre kadar değişmediği anlamına gelir. Bunu açıkçası istemem ama Daum'un Bundesliga'dan tanıyacağı Gojko Kacar'ı Fenerbahçe'ye getirme ihtimalinin olması sevindirmiyor değil.

Gala's dedi ki...

Bilgiler için sağ ol abi. Bir Galatasaray'lı olarak Daum ile Fb nin anlaşmasına sevindim. Geçen sene çok eğleneceğiz Arog ile demiştim. Sanırım bu sene de eğlenceli olacak. Ama biz iyi olmalıyız.

SK dedi ki...

Sevgili antti_sumiala,

27 Mayis'da Co adriaanse hakkinda detayli bir analiz yazmis idim. Okumak istersen asagida bulabilirsin.

Saygilar,
Sinan Kunt

http://civilikrampon.blogspot.com/2009/05/galatasaray-co-adriaanse.html

varol döken dedi ki...

@gala's
aragones'i anladık da, daum ile ne zaman eğlendiniz bilemedim ben?

beckham07 dedi ki...

@ varol döken
ben galatasaraylıların aragones olmalısıyla da pek eğlendiklerini sanmıyorum. hem ligi altımızda bitirdiler hem de 4 tane yediler.

şimdi sormak istiyorum gsli arkadaşa

@ gala's
4 tane yerken mi eğlendiniz?

mre dedi ki...

@Bahadır
Yorumları klasik G.saray F.bahçe açmazına çekmeye çalışmadan şöyle bi bir ekleme yapmak istiyorum. Bir td.nin eğlendirmesi için onun takımını sürekli yenmek veya onlardan daha başarılı olmak gerekmiyor. Misal Löw beni sümüklerini yemesi ile çok eğlendiren bir adamdı :) 4 yıllık şampiyonluğa ve Uefa kupasına rağmen Terim'in kenardaki triplerine bayılan sırf onu seyretmeye benle maça gelen fenerli arkadaşlarım vardı. Kabul etmek lazım ki Aragones yerlerde aradığı "bilinmeyeniyle" ilginç bir kişilikti.

beckham07 dedi ki...

@ mre
olayı gs-fener çekişmesine emin ol bende getirmek istemiyorum, çünkü gerçekten o işin içinden çıkılmıyor.. ama arkadaş kendisini özellikle gsli olarak belirtmiş. aragonesle eğlenmiş daumlada eğlenceli olacak demiş ve eklemiş ''ama bizim bu sene iyi olmamız gerekli'' diye. buradan hal ve hareketlerine değil de futbola laf attığını düşündüm. ki varol dökeninde cevabından da benim gibi anladığını düşünüyorum. farkındasındır ki arkadaşın söylediğinin hal ve hareketleri ile alakası yok o yüzden ona öyle bi cevap yazdım. uzatmak istemiyorum.
son olarak dediğin türden benimde ilgimi çeken eğlendiğim teknik direktörler var ve aragonesinde gerçekten çok ilginç olduğu fikrinde kesinlikle katılıyorum sana... saygılar.

Gala's dedi ki...

Eğer bu sene biz iyi olursak FB ile çok eğleneceğiz diyorum.