24 Ağustos 2008

Süper Kupa: Inter-Roma

Serie A'da yeni sezon gelecek hafta başlıyor. Öncesinde İtalya Süper Kupa finali. Ağustos ayında Milano'da İtalyan kalmış mıdır? Ülke olarak tatile çıkarlar bu adamlar bu ayda. Maç San Siro'da. 21:45'de. RAİ ve Polsat naklen veriyor. Bizden bir kanal veriyor da bilen varsa lütfen eklesin. Roma bu kadroyla da 4-6-0'a devam edecek mi bu sezon göreceğiz. Mourinho fiyakalı başlamadı sezona. Tandemi doktorların elinde. Adriano da büyük ihtimalle satış listesinde...
Muhtemel onbirler
Inter: Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Rivas, Maxwell; Zanetti, Cambiasso, Muntari; Figo, Mancini; Ibrahimovic. (Toldo, Stankovic, Pele, Jimenez, Crespo, Balotelli, Cruz)
Roma: Doni; Panucci, Mexes, Juan, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Cassetti, Perrotta, Vucinic; Baptista. ( Artur, Riise, Loria, Brighi, Aquilani, Esposito, Totti)

12 yorum:

Adsız dedi ki...

bir tane bile italyan yok ilk 11 de yuh anasını. böyle takım olmaz olsun. insan bir tane göstermelik yerli oyuncu alır ya.
biz çocukken yabancı futbolcular parmakla sayılırdı. şimdi de yerli oyuncuları parmakla sayıyoruz. şu hale bak. gören dünya karması roma ile unicef hatrına maç yapıyor sanacak.

Blogspor dedi ki...

Bülent abi maç NTV'den yayınlanıyor.
INTER-ROMA
Ntv
24 Ağustos Pazar 21:45

Adsız dedi ki...

Ibrahimovic sakat olmasi lazim??

aşkın dedi ki...

Zaten defansif olan takıma 4-3-3 gider mi bilmiyorum.Değil sağ açık - sol açık, Çin ordusu tarafından desteklense bile tek forvet saçmalık bence.İnter bu yüzden kısırlık çekecek gibi.
Jose Chelsea'deki gibi inadından vazgeçmezse şenlik var.
(Bu maç için değil genel bir yorum, ayrıca dünyanın en iyisine işini öğretmek haddime değil, futbolsever olarak bir görüştür)

Adsız dedi ki...

totti sakat falan mı?

el'nino1907 dedi ki...

totti yoksa inter malı kaldırır.

sinan dedi ki...

Riise varken nedir bu Tonetto israri? Iyi hos adam da Riise ile boy olcusemez sanki.

Adsız dedi ki...

Ntvspor akışında görünüyor maç.

Adsız dedi ki...

Erol arkadaş güzel bir konuya değinmiş bence de... Nedir bu ya, İtalyan takımında İtalyan oyuncu yok, İngiliz takımında İngiliz oyuncu yok. Bizimkilerin bazılarına kalsa Türk takımında Türk oyuncu da bulamayacağız. Ayıptır kardeşim yahu, tamam sporun milliyeti bilmemnesi çok fazla bahis konusu edilmez ama yine de ülkenin kendi değerlerini yetiştirmesi gibi bir kavram var, olması lazım yani...

jose dedi ki...

Mourinho siftahı yapacaktır.Forza Inter!

Adsız dedi ki...

2 tane İtalyan var işte Inter'de yetmiyor mu :)

Adsız dedi ki...

İtalyan takımı değil diyenlere;

Inter'in kuruluş amacını araştırırlarsa öğrenirler.