29 Ağustos 2008

Ümit Özat

Daha dün anmıştım adını bir yazıda. Fenerbahçe'nin sol bekinde kalsa aslan gibi oynardı diye. Süper Kupa'yı seyrederken spikerden aldık haberi. Ümit Özat kalp krizi geçirdi dediler. Şimdi bakıyorum farklı kaynaklara. Dili boğazına kaçmış ve nefes alamamış yazıyor. Hangisi doğru bilmiyorum ama eğer kalp krizi haberi emin olmadan verildiyse bu adamın burada ailesi, dostları, sevenleri var. Her türlü geçmiş olsun, Allah çocuklarına bağışlamış. Kalksın gelsin biraz memleket havası alsın Ümit Özat.

33 yorum:

Adsız dedi ki...

kaptana geçmiş olsun.mondragon ve daumun ağlarken ekrana gelen görüntüsü ayıca insanın içini cız ettirdi.

Adsız dedi ki...

az önce sporx de izledim görüntüleri. yere yığılıp yığılmama arasında kalması, sendeleyişi, mücadelesi, en sonunda direnemeyip kendini bırakışı çok çokk üzücüydü.

geçmiş olsun nüyük kaptan

Adsız dedi ki...

http://www.sporx.com/video/tv.php?frm_id=11443

Adsız dedi ki...

Once saglık ekipleri de kalp krizi gecirdigini sanmıs..Hastahanede anlamıslar dilinin dondugunu...Tabi canlı yayında kalp masajı yaparsan milletde kalp krizi gecirdigini sanar...Allah acil sifalar versin..Gecmis olsun Kaptan..

Adsız dedi ki...

selamlar. ben az önce kanal24 de canlı yayında köln eski idari menejeri m. kuşçuyu dinledim, birebir hastane doktorları ambulans doktorları falan onlarla görüşmüş dediği kalp krizi değilmiş, tansiyon problemi olmuş sanırım tansiyonu bi an en alt seviyeler inmiş bayılmış, sağlık durumu iyiymiş yogun bakımda tutuluyormus ailesiylede gorusturmus doktorlar.

Adsız dedi ki...

o koca adamın yere yığılışını, mondragon'un gözyaşlarını, daum'un kendini tutamayışını görünce ben de ağladım.

allah acil şifa versin, geçmiş olsun koca adam.

RaRe dedi ki...

çok kötüydü o an...gözleri döndü valla...allahtan kalp krizi değilmiş sanırım...Bayılmış ve nefes alamamış sonra...geçmiş olsun...

Adsız dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=n62Q0Ro47lA

büyük kaptan, büyük geçmiş olsun!

Adsız dedi ki...

abi bu tip durumlarda kaçtır futbola dönme ihtimali?

mre dedi ki...

Mondi ile Daum'u ağlarken görünce çok fena oldum. Ulan sıçmışım futboluna, birbirimize ettiğimiz küfüre kösteğe. Bir can hepsinden önemli. Geçmiş olsun Kaptan. Uzun cümleli maç yorumlarını bir an önce duyarız inşllah.

Adsız dedi ki...

Büyük geçmiş olsun vallahi. Allah korumuş. Ve de helal olsun diyelim geç olsa da biraz, adam bundesliga'da bir takımın kaptanlığını yapmakta.

Adsız dedi ki...

Çok büyük geçmiş olsun kaptan. Umarım kalp krizi değildir, bundan sonraki futbol yaşamını etkilemesini istemem. Kişiliği ile örnek alınacak bir futbolcu ama türkiyede değeri bilindi mi? Hayır hiç sanmıyorum.

Adsız dedi ki...

Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesinde geçmis olsun mesajı yayınlarken Fenerbahce Spor Kulübü'nün bu dakikaya kadar bir mesaj yayınlamamış olmasından bir Fenerbahçeli olarak UTANIYORUM!
Yazıklar olsun. Sizin stadınız da, şirketleşmeniz de canı cehenneme.

Adsız dedi ki...

Dr Hakan

Fenerbahçe televizyondan duyurdu anında. Böyle bir durumdan saçmasapan sonuçlar çıkarmayı bırakın.

Kaptan'a büyük geçmiş olsun, sevenlerine bağışladı onu Allah.

Adsız dedi ki...

Mondi ve Daum'u o şekilde görünce inanılmaz duygulandım. Allah sevdiklerine bağışlamış, çok geçmiş olsun büyük kaptana...

jose dedi ki...

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahceden en beyefendı,asil buldugum Umıt Ozata gecmıs olsun.Cabuk don geri kaptan.

Adsız dedi ki...

@Anonymous 12:45;
Verdi haberi FBTV evet, 5. sırada ama. Resmi sitemizde hala tık yok!
Aziz Baba'ya biat etmeye devam!
BÜRZZZZZ.

Adsız dedi ki...

olayları hemen abartıp insanları üzmeyi cok seviyor bizim medyamız.kalp krizi geciren adam umit gibi ayakta durmaya çalışabilir mi?bu adamın akrabalarına sevenlerine yazık degil mi?ratingi bulanın yüzü gün görmesin...

ani tansiyon düşüklüğünden fenalaşmış ümit.doktor'un elini agzına sokması da en son düşme sonucunda "acaba dili dönmüş müdür?" şüphesi.mondi'nin aglaması cok içten de daum'un ki biraz "dostlar alışverişte görsün" kıvamında sanki..

aşkın dedi ki...

Modern zamanların Müjdat Yetkiner'i, o da bırakırsa bir devir kapanacak.Geçmiş olsun büyük kaptan.

cankalender dedi ki...

İnşallah kısa sürede toparlar, geçmiş olsun :(

Adsız dedi ki...

gecmis olsun buyuk kaptan. bende bir galatasarayli olarak haberin tv de 5. sirada verilmesini kiniyorum, hicmi vefa yok arkadaslar.

sevincim olayin kalp krizi olmamasi...

bir an once sahalara donmesi dilegiyle buyuk kaptanin.

Adsız dedi ki...

Biraz once baktım da GS resmi siteden gecmis olsun mesajı yayınlamıs hemde olaydan hemen sonra..Ustelik umit ozat'la hic alakaları olmamalarına ragmen...Ama FB'de hala tık yok umurlarında değil..GS'nin bu yıl yeniledigi esmi sitesi gercekten muazam cok ii calsıyor ve gercekten bi resmi site...Yani Bünya yuvarlak deiğilmiş dese inanacagız o derece..Ama FB'nin ki sanki taraftar sitesi kendi haberlerini bile yalanladılar(Burak yılmaz trans.)Merak ediyorum da acaba bu sitenin Adminleri kimler siteyi hangi şirket yonetiyor..Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim..Ayrıca Gs'nin sitesini de kimin yaptıgını soyleyen olursa sevinrim...

matiasemilio dedi ki...

Süper Kupa finalini unutmuş,bu maçı izliyodum.sağlık ekipleri sahaya çağrılıp Ümit'in o bembeyaz olmuş gözleri gösterilince içimden bişey koptu sanki..Mondragon ve Daum..ayrıca hakem ve petit'e tebrikler ilkyardım için.yan yatırmasalardı Allah muhafaza oracıkta...

rustukursad dedi ki...

maç spikeri is bilmezin onde gideniydi. adam sahada kalp masajı yapılıyor diyor. kardesim kalp masajını bilmiyorsun konuşma bari. adamın esi dostu var ailesi var memlekette. hadi hepsinden gectim goren bilgi bekliyor. yalan yanlis gordugunle neden yaygara yaparsin. spiker degil felaket tellalıydı. az bir sakin ol!

Adsız dedi ki...

gecmis olsun ümit'e.

bugün düsümüstüm, bu maca gideyim mi diye, malum, karlsruhe'deniz, ama evde kalmayi yegledim. benim eve 3 km yakinda oldu bu olay. izlerken cok fena oldum. herhalde herkes o statta kötü olmustur, ama ümiti senelerce bilen bir türk futbolseveri olarak öyle görmek cok daha kötü ederdi beni herhalde.

ümit köln'de kaptan. bu her futbol sever icin bir gurur vesilesi bence. umarim, bu olay kaptan'in futbol hayati icin ciddi sonuclar cikarmaz, hemen iyilesip, sahadaki yerini alir....

Adsız dedi ki...

bundesliga da bir türk futbolcunun kaptan olarak sahaya çıkması aklı başında herkesi mutlu eder.

orkun dedi ki...

Geçmiş olsun Kaptan, böyle ufak tefek şeyler koymaz ona, ne hava değişimine gelmesi, gelecek hafta sahada olur.


dipnot: Ümit'in durumunu bırakıp da "fener sitesi, cimbom sitesi" muhabbetine zıplayanlara da pesss diyorum.

Adsız dedi ki...

Bugun ,olayin ertesi gunu sabah vakti saat 10.08 itibari ile hala kulubun resmi sitesinde haber ve gecmis olsun mesaji verilmemis durumda, Yaziklar olsun sizlere, bir Fenerbahceli olaraktan utandim, cunku Umit Ozat in her Fnerbahcelinin kalbinde cok ozel bir yeri vardir.
Seni seviyoruz Umit

Adsız dedi ki...

büyük kaptana geçmiş olsun...Allah tan acil şifalar niyaz ediyorum...

lacivert dedi ki...

insan izleyince çok üzülüyor hakkaten. ümit özat'ın şampiyonluk gecesi carlos'un gelmek üzere olduğu zamanki röportajda 'kim gelirse gelsin farketmez, herkese saygı duyarım ama ben futbol oynadığım her takımda disiplinli çalışmamla bir şekilde bir süre sonra ilk 11'de oynamışımdır' demiştir. köln'de forma giydiği 2. sezonunda da takım kaptanlığına seçilmesi bunu doğrular gibi ve takdir edilesidir. duymaz muhtemelen ama biz de geçmiş olsun diyelim.

bir de yanlış görmediysem fenerbahce org çok alicengizce birşey yapmış: üst tarafa ümit özat'ın haberini geçerken bir de alt taraftaki(ki buraya eski haberler konuluyor) önceki haberler arasına da geçmiş olsun haberi koymuşlardır. tarih olarak da dünü atmışlardır. yani sanki biz olaya anında tepki verdik gibi bir durum yaratmaya çalışma. artık kim yaptı bunu, webmaster sasplam bi fırça yememek için mi yaptı yoksa kurumsallığın getirisi olarak böyle bir karar mı alındı bilmiyorum. çok ayıp bir şey bu. insanı resmen tuttuğu takımdan soğutuyorlar.

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun büyük kaptana.köln kadrosu çok ilginç bir kadro.daum bu işi biliyor.pedro geromel 85 brezilya doğumlu defans göbeğinde oynuyor.ilk golün asistini yaptı.daum'un guimaraes'ten keşfi.bu adama dikkat.adını daha çok duyarız.
ercü

Adsız dedi ki...

Önce İnsan, Her zaman İnsanlık...Türkiye liginde yıllarca ve defalarca karşı karşıya gelmiş ve sonra Köln'de takım arkadaşı olmuş iki futbolcudan Fenerli olanın yere yıkılması karşısında gsli olanın akıttığı tertemiz ve samimi gözyaşı dilerim ve umarım bundan sonra bu ülkede birşeylerin değişmesine vesile olur...
Gözlerini kan bürümüş fanatikler umarım Mondi'den insanlık dersi alır da aslolanın CAN olduğunu anlar. Dilerim bir daha can almaz holiganizm bu ülkede. Dilerim Geyveli Recep Kayaların,16 yaşındaki Cihat Aktaşların anaları bir daha ağlamaz benim güzel ülkemde...
Sevgili Ümit, sevgili Kaptan!
çok geçmiş olsun sana ve yakınlarına, seni sevenlere.
Hadi Ümit, hadi büyük kaptan! Yiğit düştüğü yerden kalkarmış. Dön bir an evvel yeşil sahalara, eskisinden daha sağlıklı olarak.

varol döken dedi ki...

mondragon büyük adam... çok yakışıyordu galatasaray'ın kalesine... kulağına ses bombası attılar bizim stadyumda yine de yaygara koparmadı... oysa gittiğinde kopmalıydı o yaygara... mondragon büyük adam, her şeyiyle...

ümit özat'ı biz andık cumartesi günü tribünde bütün kalbimizle, resmi site kimmiş, taraftardan resmi organ mı var?