27 Ağustos 2008

Herkes Kendi Yoluna

Dün Galatasaray'ın onbirinde Arda yoktu, Hasan vardı. Olmamalı dediğimden değil, Skibbe'nin bu kararı çok tartılışır dediğimden- Bugün ne olduysa Arda 11'de başladı. S.Bükreş hakkında ilk maç öncesinde edecek tonla lafı bulanlar nerden buldu bilmiyorum ama maçlarını izleyemediğimiz, 2-3 futbolcusunu tanıdığımız takımın Ali Sami Yen'de ortaya koyduğu oyun ve 2-2 sonrasında "Galatasaray'ın olduğun yerde umut tükenmez"in sahibi Hagi bunu yine gözümüzün içine bakar söyler miydi acaba? Zaten maça bile gelmemişti. Okyanusta köpekbalığı ile yunusun mücadelesi oldu bu maç. S.Bükreş 90 dakika ısırdı Galatasaray'ı. Yunus güzel hayvandır, akıllıdır da ahh o dişler işte. Oyunun psikolojisi ilk maçın skorundan emanet elbette. S.Bükreş yaslandı, Galatasaray ilk golü atmalıyımın telaşıyla saldırdı. Skibbe beklerinden "bindirin, sıfıra inin"i bekleyen bir hoca değil. Hücumda varyasyon 4.5 adamın elinde. Ayhan'ın yarısını savunmaya yazın işte. Ayhan ilk yarı bütün topları kırıp ezince, hücumcular için tek şans vardı. Bireysel yetenekleriyle adam eksiltecek ve minumum pas hatasıyla oynayacaklardı. Alan bırakmayan köpekbalığı S. Bükreş'e karşı bunu pratiğe dökmek mümkün olmadı. Kewell'in direkten dönen topu dışında ne vardı ki? İkinci yarı Galatasaray oyundan düşecekti. 2 ay önce sezon açan, transferi kıvıran ama sezon planlamasında sınıfta kalan Galatasaray; adam gibi hazırlık maçları oynamamanın, adam gibi kamp yapmamanın, adam gibi yükleme yapılmamasının cezasını çekti. Bunun sahaya izdüşümü ise yere sağlam basmayan ayaklardı. İlk maçta Skibbe neden eleştirildi? Sağbekte sakatlıktan dönen Emre Güngör'ü oynattığı için. Bugün ne fark vardı? 3 mevsim sonra Linderoth forma giydi! Ayhan Meira'dan daha iyi mi top yaptı? Erhan Şentürk'ü ilk maçta oyuna alan Skibbe burada da sakatlıktan dönen Aydın'a sarıldı. Büyük bela takımların olduğu bir kuradan S.Bükreş'i çekip, UEFA'ya gidiyorsa Galatasaray, 4 as transferi sonrasında demek ki herşey planlanmış: Hedef UEFA Kupası(!). Hakem Trefoloni için not düşmüştüm. İtalya-Romanya bağlantısına dair. Evet gol ofsayt; ama "gelecekse Buffon, Cech gelsin" diyen Aykut yine kalesinden çıkmadı golde. Bağlayayım artık. Tur ilk maçta Aykut'un bireysel hatası ve takımı 2 aydır keşfedemeyen ve antrenman veremeyen Skibbe yüzünden gitti. Faturayı medya baskısıyla birlikte Lincoln öder. Kayseri'de de kalede De Sanctis olur. Kim derse ki bugünden "Kadıköy'de UEFA Kupası'nı kaldıracağız", dikkat et de fıtık olma derim...

80 yorum:

selaminko dedi ki...

Kovun bu Skibbe dene adamı. ne bu yaw.

Adsız dedi ki...

galatasarayın su kadroyla elenmesi resmen rezillik..

untildie dedi ki...

Geçmiş olsunda, acaba bu sonuç kimin elinde patlayacak? Son 5 yılda istikrarlı şekilde avrupa serüveni hezimetle sonuçlanıyor.

rogg dedi ki...

plansız programsız salla pati transfer ve yönetim anlayışıyla bu kadar GS için...

Adsız dedi ki...

takımın 90 dk boyunca sadece 1 pozisyonu var oda maçın başında kewell ın direkten dönen topu.. onun dışında hiç birşey yok.. lincoln kendini bulmaya başladı dedik.. bugun ruh gibiydi..kaçak oynadı korner kullanmaktan başka hiçbiey yapmadı..mehmet topal desen noldu bende bilmiorum ama form düşüklüğü var.. tobi yerini yadırgadı.. kewell bence takımda kötünün iyisiydi ilerisi için çok umutluyum kewell dan.. nonda yine yalnız kaldı.. arda desen yüz ifadesinden belliydi bi isteksizlik bi gerginlik bi sinir vardı..skibbe çıkarılabilcek en ideal kadroyu çıkardı naapsın adam.. belki motivasyon olayı dicem ama bu maçada artık motvasyon olayı teknik direktröre kalıyorsa bilmiorum.. önceki maçın cezasını çektik işte.. iyi bir ders oldu ona da.. umarım uefa da ilerleriz GS olarak..
acilen lincoln takımdan kesilmeli yedek kalsın biraz.. bu maçta kredisi bitti diye düşünüorum zira.. bu adam bu maçta dümeni eline almayacaksa daha ne işe yarıo.. Türkiye liginde 1 gol atmış 1 asist yapmış neyime.. aykut ta artık de sanctis e vermeli eldivenleri.. yazık oldu çok yazık oldu çok üzgünüm ((((((((((((((((

mre dedi ki...

Aykut'la, ilk maç verilmeyen penaltıyla, ikinci maç ofsayttan yenen golle, 60'dan sonra yürüyecek hali kalmayan ancak 1.90'lık rakip defansa top şişirerek pozisyon arayan takımla ve hepsinden önemlisi Skibbe ile olmadı.
En son Lucescu (ki hiç hazetmem kendisinden) ile olmuştu. Zaten o günden beri Avrupa'da yokuz. Bu da bana çok koyuyor. Salı ve çarşambaları daha da acı geçecek artık.

esen dedi ki...

Skibbe hakemden yakinmis. Bir Fenerbahceli olarak benim hakem yorumum da soyle:
Bizim Ispanyol hakem Aragones'e veya Guiza'ya sevgisinden, saygisindan dolayi bize iyi davrandi. Adamlarin attigi (esasinda Lugano'nun attigi) bir golu ofsayt niyetine vermedi.
Takim olarak ilk 60 dakika iyi oynadik ama yine de hakeme tesekkur etmek gerekir.
Bu arada cok elestirilen adam Maldonado bence etkili ve akilli oynadi. Ikinci yarida Aragones'in Onder'i ikinci on libero olarak oyuna almasi da ilgincti.

siriusjames dedi ki...

Vurun Skibbe'ye, adam hiçbir şey bilmiyor ya.

Adsız dedi ki...

Anket sonucu doğru çıktı. Fenerbahçe'ye Şampiyonların Liginde, Galatasaray'a da hep övündüğümüz UEFA kupasında başarılar dilerim...

Adsız dedi ki...

yazık oldu barosa verilen paraya, daha ümit karan bir resmi maça çıkmadan böyle aptalca bi transfer de gereksizdi zaten.

Julien Dekosta dedi ki...

skibbe ve aykuta yol gosterip onumuze bakmamiz lazim, bu senede rezil oldu bizim icin, ne forma alirim ne stada giderim uefa icin. sinirimi uzuntumu anlatamam!!!

ornitrin dedi ki...

Fenerbahçe'ye tebrikler.

Maçları izleyemedim, Galatasaray'a yazık oldu. Uefa Kupası kaç para getirir acaba? Onu geçtim futbolcuların motivasyonları nasıl etkilenecek bu işten?

edebivurgu dedi ki...

İşte bu ya; koşun ve mücadele edin.Tek istenen bu sizden!
Fenerbahçe'mi canı gönülden kutluyor; yollarının güneşin sarısı kadar aydınlık, ruhlarının lacivert kadar asil olmalarını diliyorum.Şl yolunda başarılar Fenerbahçe'm..

Julien Dekosta dedi ki...

ya uefa ne ya? gecen sene banttan yayinlandi uefa finali, uefa ne?!!!

z.o.g dedi ki...

uefaya giden gs baros u alıyor,şampiyonlar ligine kalan fener josico yu alıyor,enteresan bir transfer

Anıl dedi ki...

Galatasaray için erken biten bir sezonun kanıtıdır bu maç. Biz yine gidip, yine vereceğiz desteğimizi ancak sezon boyunca bir burukluk olacak içimizde.

Bir de "Skibbe'nin suçu ne olayı" var. Bu maçta suç işlememiş olsun. İlk maçta yaptıkları yetti de arttı bile.

ronsard dedi ki...

boylesine saldirgan, her iki kisi basan, basti mi karsi takimi yari sahasindan cikartmayan bir takima karsi orta sahanizin ortasinda ayhan ve mehmet topal gibi top kullanamayan, aldigi her topu ayagina dolayan, kaptiran ya da attigi pasla takimin ataga cikisini kesen iki oyuncu olursa on mac yapsaniz onunu da kazanamazsiniz. bukres gule oynaya hic zorlanmadan gecti turu.

mrcool dedi ki...

Uefa için bir eleme maçı oynayacak Gs

Adsız dedi ki...

takımın hücumunun arda turan'ın oynayıp oynamamasına bağlı olduğunu görmüş adamlar,top her arda'ya geldiğinde 3lü sıkıştırdı.doğal olarak ilerde top tutamadık,uzun top denemeleri de zaten alakasız paslar atan linderoth,servet gibi oyuncularımızın varlığıyla beraber,adamların dev stoperleri arasında kaybolunca doğal olarak 1 gol pozisyonuyla maçı tamamladık.ayakta uyuyaan skibbe efendinin bunu görüp hemen devrede hasan'ı sokması gerekirdi,adamdaki hırs hakkaten eşi benzeri az görülür cinsten,hele topu reklam panosuna çaktığı(aslında orda topu vermeyen pezevengin suratına çakması gerektiği)pozisyonda mekan yeri göğü inletti.

5 saat oynansa gol atamazdık şu maçta belki,kabul ama hakemin de maçın içine ettiğini belirtmek gerek.birçok pozisyonda kartını çıkarmadı,bize çok saçma kartlar gösterdi,gol ise hem çok net ofsayttı hem de posizyonun başında taç atışı bize verilmeliydi.ilk maçtaki hatalar da göz önüne geliyor...platini istifa.

lütfen artık lincoln her duran topun başına koşmasın, bi daha tek forvet arkası oynamasın,doldur boşalt lincolne yapılmasın.lütfen artık servet topu önüne alıp kafası yerde dripling yapmasın,duran toplarda kafayı vurmasın.

ve ayhan...asfasaglasgknals.

Adsız dedi ki...

Galatasaray Fenerbahcelesti, Fenerbahce Galatasaraylasti

yoney dedi ki...

Gol ofsayttan gelmiş de olsa kabul edilemeyecek bir yenilgi bu. "Goian'a top doldurup sonra da kalende kontra-atak yeme" taktiğini Skibbe acaba kaç gün sonunda buldu, merak ediyorum doğrusu!

Fenerbahçe'yi ise tebrik ediyorum. Futbol olarak gruptan çıkabilecek çizgide bir oyun oynayamadılar ama en azından itibarını korumayı başardılar.

İki takımın da yolu açık olsun...

Adsız dedi ki...

evli evine köylü köyüne

valla fenerbahçeli olarak tur atlamamıza sevindim tabi de kötüydük ya. böyle giderse biz de grupta 3. olup uefaya kalsak iyidir diyorum. artık mtk lar partizanlar yok deniz bitti.

josico nedir yahu.???

Adsız dedi ki...

kewell ve lincoln. bu ikisi takımda olduğu müddetçe gün yüzü göremeyiz biz.

adam sırf karizmatik diye geldi arda'yı pozisyonundan etti. üstelik hiçbir şey oynamadan yaptı bunu. solda arda gibi bir adamın varsan arda oynar. maceraya gerek yok.

apaç

cankalender dedi ki...

Ben daha ne diyeyim ki.. İnat değil mi kardeşim almıyorum o aptal kutusu D-Smart'ı. Fenerbahçeyi izleriz 2 haftada bir yine.

Tebrikler Fenerbahçe, ankete yorum olarak Galatasaray'ın kazanacağını, Fenerbahçe'nin ise orta sahası nedeniyle sorun yaşayabileceğini söylemiştim. Maçları izlemedim, kim nasıl oynadı bilmiyorum ama bilsem de pek bir şey farketmez şu saatten sonra.

Adsız dedi ki...

Gs yıllardır önüne bakmadığı ve hep geçmişteki uefa kupası başarısında kaldığı için yıllardır sıradan takımlara elenerek avrupadaki ismini artık fenerbahçeye bıraktı.Yeni açıklamalar şöyle olacak kadıköyde kupayı biz alıcaz.Gs ye hakkettiği ve hep almakla övündüğü uefa kupasında başarılar dilerim.Fenerbahçeye gelince yeni transferimiz orta sahayı toparlamazsa bizde ikinci turdan itibaren gs ile beraber uefada mücadele ederiz.

pclion dedi ki...

Bundan iki buçuk saat önce çıkan ilk 11'den herkes memnundu ama fatura Skibbe'ye çıktı maç sonu.

Kazansak yönetim iyi transfer yaptı olacaktı şimdi defol Skibbe. Bizim futbol anlayışımız bu kadar...

z.o.g dedi ki...

fener 3.torbaya yükseldi bu arada,schalke elendi

Adsız dedi ki...

ne yazık olcak ... yazık mazık değil mustahak bu kadro yapısına böyle taktiğe böyle teknik direktöre boyle yönetime ( balolardan başlarını kaldırsalardı bir bakalım şu takımda ne eksik diye biras z düşünselerdi bas bas bağırdığımızı amatör futbol izleyicisi benim bile gördüklerimi görürlerdi ) bu işe yaramazı (L10) kazancaz diye yaptıklarına bak ... ulen skibbe bir tutam mantığın varsa oynatmazdın o adamı skibbeye sölediklerimin on misli davalaya aslında sen bu takımın içinden çıkmışsın bilmiyormusun isimli oyuncularla bu takım bu hale gelmedi savaşarak bu günlerde bu takım insan bir yol gösterir niye koydular seni oraya ) sağında solunda back denilen mevkide adam yoksa (balta var diyenler sadece adı var bu adamın. ileri çıkışları yok , yavaş , adam kaçırır top kullnanamaz , tek üstünlüğü fiziği oda sorunlu aslında kıvrak değil belini bile bükemiyor arakadaşımız neyse) sağında zaten adamın yok sabriye mi bel bağlıyorsun uğurun döemiyeceği dönsede formunun ne olacağı meçhul herkes biliyor ki diz sakatlıklarının ifla olması çok zor . sonra orta sahanın ortası gecen sene son barutlarını kullanmışlar sanki ne pres var ne 2 pas yapma var ayhan formsuz sanki pamuk prensesin elmasını yemiş uyuyo topal kendini milli takımda sanıyor hala girip duruo savunmanın arasına çok yanaşıyo geriye orta alan koca bir kara delik dibinde kale var nereye vursan top kale önüne kadar gidiyo ............ belli oluyordur sinirliyim daha fazla devam edemicem yas tutmaya gidiyorum fenerbahçeye başarılar....

mcdonell dedi ki...

totem için elensin dedik ankette, hay lanet olsun yaa

Adsız dedi ki...

galatasaraylı arkadaşlara çok geçmiş olsun.

öncelikle suçu skibbe'de bulmuyorum. bir bakıma buluyorum ama suçu yüksek oranda birine atmak imkansız.

skibbe'nin suçu, takımı hazırlık kampında iyi hazırlayamaması, sağlam takımlara karşı oynatmamasıdır. elin takımı arsenal'la onlarla bunlarla yaptı, gs'nin tek ciddi rakibi bursaspor idi. gsliler'in üzüldüğü nokta da steaeu'yu eleyebilecek güçte olmalarıydı, barca çıksın da o zaman elenseydiniz fark büyük olacaktı.

skibbe bu takımı yönetebilir mi bilmiyorum, onu gençlere önem vermesi vs. bundan dolayı takımın başına getirdiler, ama siz kewell'ı baros'u onu bunu getirttiniz. bilemiyorum yani düşüncelerimi açıklamanın sırası değil, gerek yok şimdi.

son olarak, lincoln ile yolların KESİNLİKLE ayrılması gerekir.

Beta Karoten dedi ki...

Uefa'yı kazanırız artık..

Adsız dedi ki...

trasnferde yapılacak son bir hamle kaldı.yapılırsa sezon bir şekilde kurtulabilir avrupada.lincolnü yollayıp yabancı sağ bek almak.yabancı yollamadan yabancı almak takımı fazlasıyla şişireceğinden her şeyiyle enfes bir hamle olur.

ben aykuttan çok lincolne kesiyorum faturayı.posta masrafları da benden.

Pallando dedi ki...

Şampiyonlar ligine kaldığımız için çok mutluyum. Geçen sene çeyrek final oynadık ama mevcut kadro ile 2. turu bile göremeyiz gibi geliyor bana. Josico'yı almışız sanırım izlemedim duymadım etmedim eğer duymadığım bir adamsa bizi çeyrek finale ve mümkünse ötesine götürecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Orta saha çok boş Alex'i Semih'in yerinde oynatıp Alex'in yerine Emre oynamalı yada iyi bir orta saha alınmalı. GS maçını izlemedim ama forumlarda okuduğum kadarıyla şunu diyeceğim Lincoln'ü direk göndersinler bu takımdan geçen sezon en önemli maçta Fener derbisinde bile sakatım diye girme bu maçta birşey yapma (herkesin dediği bu yönde) ondan sonra 10 numarayım yetenekliyim. Lincoln bence zarar verir bu takıma Arda orada ondan daha sorumlu oynar her ne kadar beğenmesemde ardayı. Her iki takımada yollarında başarılar.

Adsız dedi ki...

taraftar bıraksın bu ruh mastürbasyonunu. kewell ve lincoln bu takıma şu aşamada sadece zarar verir.

resmen Luxemburgo'nın real madridine döndük. sağımız solumuz kendisini beğenen sözde yıldızlarla dolu. bugün sağda aydın, solda arda, ileride nonda-karan çıksaydık emin olun elerdik.

bazen küçülmek de bir transfer politikasıdır. ve bence skibbe tez zamanda lincoln ve kewell a yol vermelidir.

apaç

Anıl dedi ki...

@mrcool

Galatasaray UEFA için ön eleme oynamayacak. UEFA Kupası 1.turu ne zamandan beri ön eleme olarak sayılıyor?

Adsız dedi ki...

kusura bakmayin skibbe cikarabilecegi en iyi onbiri saldi sahaya. sihirli ayaklar lazimdi maci kapip goturecek ama kayiptilar. ha bu maci bir ay sonra oynasak hem orda hem burda gotururduk bukresi, o ayri.
gecmis olsun, fenere tebrikler.

Julien Dekosta dedi ki...

hala skibbeyi savunabilenlere hayret ediyorum, ne kaldi elimizde? en fazla ligi kaybederiz bundan sonra oda umrumuzda olurmu avrupa tarafindan unutulmus bir takim olarak.
Gecen seneki lig sampiyonlugu ne kadar sevindirdi sizi? Ben acik konusiim vurdum kafayi yattim kupa falan gormeden.
Ayrica artik kadroda avrupaya gitmeyi hedefliyen oyuncular nasil motive olacaklar? ardayi, topali kim gorebilecek CL disinda? Baros bu gece saglam kufur patlatmamis midir? Onun motivasyonu ne olacak gelirken? uefa sayesindemi eski gunlerine geri donecek? peh!
Daha boyle 5 saat yazarim, yazarim yazmasinada 2008/2009 koca futbol sezonu kekremsi bir tat aldi artik, bunu gercegi hicbirsey degistiremez.
Kina yak skibbe, kina yak aykut.

Adsız dedi ki...

bize bu transfer döneminden kalan
sadece fernando meira

Adsız dedi ki...

shaktar deplasmanda da yenmiş. ah lucescu ah.

matiasemilio dedi ki...

bu sene Milanla birlikte renklenmesini beklediğimiz UEFAdaki temsilcilerimize başarılar dilerim...

Adsız dedi ki...

uefa şampiyonlar liginden iyi oldu bu arada.kim ararsan var.clden gelecekler de daha belli değil hani.

bir de ilginç not:3.olunca yollanan gerets 16.aldığı marsilyayı şampiyonlar lgine soktu az önce.hem de öyle galatasaray kadar iyi bir kadrosu yokken.nasriyi cisseyi yolladıktan sonra.

Adem dedi ki...

inanın, futbol adına hiç bir şey yazasım gelmiyor. bu kadar adice bir gol yedikten sonra gs'lilere kızasım da gelmiyor. harıl harıl gol ararken yan hakemlerin bu hediyesi aklımı kaçıracak gibi oluyorum. ne desek boş...yazık!

Adsız dedi ki...

o değilde bu hakan kadir balta ne iş yapar yahu!

Adsız dedi ki...

uefada sadece milan yok beyler. valencia sevilla ajax tottenham schalke olimpiakos var.
liverpool da gelecek gibi.
daha grup 3.sü 8 takım var.
uefa yı alırız diyen arkadaşlar biraz düşünün bence.

Ku.Ba dedi ki...

Belki imkansiz bir sey sorucam ama çok merak ettim; yardim edebilen olursa, sevinirim:
acaba Galatasaray'in su son 10 yilda sezon oncesi yaptigi hazirlik maclarinin istatistiklerini görebilecegimiz bir internet sitesi var mi? Zira, sorunun büyük bir bölümü saçmasapan takimlara karsi oynadigimiz bu maçlardan kaynaklaniyor diye düsünmekteyim.

Bir de birakalim artik su modasi geçmis Alman antrenör takintisini diyor, susuyorum. Zaten çalistirdigi her takimdan kovulan bir adamin milliyetini sorgulamak da luzumsuz tabi.

mrcool dedi ki...

@ultrANIL07

hiimm bilmiyordum aklımda yanlış kalmış
eyvallah düzeltme için.

Adsız dedi ki...

hey gidinin avrupa fatihi hey.

ne yani helsinborg mu bekliyor bizi şimdi. yazık. yazık kere yazık.

uefayı almayı bırakın da bu futbolla gruptan çıkar mıyız acaba?
hadi ümitsizliğe kapılmayayım diyorum ama. arkadaş lig de başladı kupada takımda gıdım ilerleme yok.
baros artık hacettepeye falan gol atar. elin guiza sı da real madride liverpola bayerne

Adsız dedi ki...

taktik bilgini gönder lucescu

Adsız dedi ki...

peki simdi biz bu kewell i baros u meirayi felan kayseriye konyaya karsi oynasinlar kupa macinda adanaspora karsi oynasinlar diyemi almis oluyoruz? ya da arda turan mehmet topal hatta servet cetin ve ayhan bu takimda turkiye ligi sampiyonlugu icinmi kaldilar euro 2008 den sonra? hic uefa demeyin bana cunku boyle bir alman koylusu teknik direktorle uefada basarili olabilecegimizi, 09-10 sezonuna ise bu kadronun bile elode kalabilecegini sanmiyorum. seneye arda ve topal gitmezlerse zaten yavas yavas yaslari gecmeye baslayacak, e bu sene iste oynatiriz konyaya karsi sivasa karsi ne guzel dimi? bildigin hans i getirmisler almanyadan teknik direktor yapmislar, cevat hocanin sucu neydi takimi sampiyon yapmasimi? biz yine yurt disinda yanimizda avrupalilar varken fenerbahceyi destekleyecegiz belli oldu cunku bizim takimdan bir sey olmayacagi belli besiktas gibi birsey oldu saka maka galatasaray.

ps

su lincoln e bir deginsen be bulent abi, hepmi olumlu yani dusuncelerin bu adam hakkinda? bir galatasaray taraftarimi goremiyor bu adamin ne kadar iyi oldugunu, yoksa gercekten kotumu anlayamadik gitti bu adama akan milyon eurolar antremana cikmamalar kampa gec gelmeler oynamamalar felan bir uefaya fifaya basvuramiyormuyuz ya bu bonservisi keske alabilsek schalke den cunku saka gibi ama adam resmen fos cikti birde o kadar milyon euro verdik bonservisine 2 senede 10 mac oynadi surekli sakat surekli kotu oynuyor bu kadarmi kotu bir transfer olur? galatasaray gecen sene hic transfer yapmadiki saka maka? linderoth tum sene oynamadi lincoln zaten oynamadi oynamaz burada. ben artik bir ceza olsun diye bu na (cunku haram olsun o aldigin para demekle olmuyor) ciddi ciddi bir dogu anadolu guney dogu anadolu takimina kiralanmasini istiyorum 6 ay gitsin orda surunsun bir yerlerde sonra napiyosa yapsin bizden uzak olsun bu takimda lincoln un felan yeri yok arkadas yok.

Adsız dedi ki...

bir de aklıma gelmişken söyleyeyim.
şampiyonlar ligine kalan bazı takımlar.

aalborg
bate borrisov
anorthosis

yahu bunları google da yazsan bulamazsın. biz yokuz ama.

bir de işin maddi boyutu var ona hiç girmeyeyim. resmen buyur biz yiyemedik siz yiyin dedik.

Adsız dedi ki...

Ligimizin kralı Servet'in Avrupa maçlarında 2 yıldır hatta Fb dönemini de sayarsak yıllardır varlık gösteremediğinin delilidir bu maç..

Adsız dedi ki...

ruhunu gönder sabri sarıoğlu :)

mcdonell dedi ki...

o son cümle öldürücü olmuş abi, gerçi duruma bakıp haksızsın diyecek halim yok şu an için

H. İbrahim Andiç dedi ki...

hep aynı senaryo. Elenince , teknik direktör bişey bilmiyo, takım rezil , 3 aydır antreman yok , haftasonu kayseri galibiyeti olursa : gs müthiş , bu adam işi biliyo , oyuncular çok formda. Asena ablamızı bi köşede bırakıp ''uefa ne ya , o ne ki'' diyen arkadaşlara da selam ediyoruz :)

mondo trasho dedi ki...

lucescu'yu özlüyorum...

Adsız dedi ki...

yapilabilecek en mantikli sey aslinda en imkansiz olan. lucescuya iyi bir para ile 3 senelik anlasma onerilir direk skibbe ye kusura bakma vizyon farki gibi meseleler anlaatilir tazminati odenir, birde lincoln direk yollanir o parayla yerine bir sagbek alinir. o zaman gorun iste galatasarayi, uefa da gruplara kalamaz diyoruz bu direktorler o zaman gorun 3 haftada ne hale getirir bu takimi lucescu. ha finali gorurmuyuz bilmemde bir lucescu olsa simdi su an en azindan bir uefada yari finaldeyiz derdim turkiye ligini zaten gectim havada karada aldirir da o bize. birde uzerine seneye rahat rahat samp ligine gider gruplari felan 2. turu hepsini geceriz.

teknik direktor var, teknik direktor var.

aşkın dedi ki...

Sevgi kelebeği eğilim.Şurada:
http://tardinibufe.blogspot.com/2008/08/baros-zerinden-galatasaray.html
17 numaralı yorum bana ait.Maçtan önce yazmıştım, zaten saati orda yazıyor.
Yani Baros'a fiyatı, Lincoln'e kadro şişkinliği nedeniyle karşıydım.
Velakin şimdi suçlama yapmaya kalksak işin içinden çıkamayız.
Skibbe desen buyur işte adam takımı ortaya çıkardı, ee nooldu?
İlk maç hatalıdır ama adam temkinli olmak istedi, madem G.Saray doğru kadroyla Steau'yu ezecekti, o halde neden bu maçta yapamadı?
Şapkayı önümüze koyalım, gelen transferlere sevinirken bu takımın gitgide Fenerleştiğini göremedik, resmen Rapajc - Revivo - Andersson'lu Fener'in 2008 versiyonu olduk.
Kewell - Arda - Lincoln ne kadar ısırgan olabilirdi, kelepçe takıldığında ne yapabilirdi?
Skibbe getirildi, adamın mantalitesi yerine yıldız bombardımanı yapıldı takıma..
En başta Gerets'in gönderilmesi yanlıştı, hem istenen futbolu oynatıyordu hem de hatalarından ders çıkarabiliyordu.
Eğer destek olabilirsek, bu takım Uefa'da tur atladıkça özgüveni yerine gelecektir.İlk maçta tribünler müthiş destek vermeli.
Tottenham, Schalke, Olimpiakos geçiniz bunları, geçen yılki Fiorentina'dan ne eksiği var takımın, onlar yapabildiyse G.Saray da yapabilir.
2006 sonrasında G.Saray gençlere yönelmeliydi, madem o zihniyet ne yönetimde ne taraftarda var, o halde destek zamanıdır.Hadi bakalım...

man10themoon dedi ki...

kewell'ın direkten dönen topundan başka ?

Adsız dedi ki...

GS'nin elenmesi kötü oldu.Alınan yabancılar iyi kariyerlere sahip ama son 2-3 yıllarını formsuzluk ve sakatlıklarla geçirmiş adamlar açıkcası yabancılardan pek umudum yok.

Adsız dedi ki...

ya bu fenerden de adam olmaz ya. resmen partizanın golünü yediler. böyle olursa sıfır bile çekebiliriz.
aziz yıldırım josico nedir ?. aragonesin asker arkadaşı mı? 45 milyon kombine geliri 10 milyondan fazla şampiyonlar liginden. ne yapacaz bu paraları robin hood gibi garibana mı dağıtacağız. ?
yapın artık şu transferi (josico değil tabi)

Adsız dedi ki...

ya şimdi post gs skibbe baros muhabbeti olmuş ama ben bizim maçtan bahsedem biraz. 2-0 dan sonra bir gevşedik sormayın gitsin. valla şu fenerle steaua oynasaydı romenler elerdi bizi.
üstte bi arkadaş demiş. mtk partizan yok artık.
evet öyle. acil transfer istiyoruz. fenerbahçe kulübü türkiye cumhuriyetine kredi açacak hale geldi valla. ama gidip josico alırsan ne anladım ben o işten.?
34 lük josico mu oynayacak gerarda lamparda guti ye ya da iniestaya karşı. ya delirttiniz bizi bu yaz ey yönetim.
etoo dediniz guiza
alonso senna dediniz josico
halil altıntop mevlüt dediniz burak yılmaz.

daha ne diyem yav. valla kadroya bir bakıyorum sallapati kazımla uğur gariban selçukla deniz bahtsız bedevi maldonado ile guiza.
saattli bomba edu lugano.

ya bırakın ya. TRANSFER İSTİYORUZ.
para var. stad var. destek desen gani gani. taraftar desen ölür sarı-laciverte bir tane adam alamadınız.

Adsız dedi ki...

http://www.berezilya.com/herkes-kendi-yoluna/

Recoba dedi ki...

Nedendir bilmiyorum hep Galatasaray muhabbetleri admin tarafından bolca yapılıyor.Bu kadar taraftarlığı belli etmeseniz diyorum.Fenerbahçe yorumlarınızı da bekliyoruz. Sürekli Galatasaray dan transferlerinden ( Güya Kare As ) bahsediliyor.

Adsız dedi ki...

yendiğin zaman sevineceksin, yenildiğin zaman fazla takmayacaksın: maişet derdi almış yürümüş...

hbaltanUA dedi ki...

ya bu kadar olmaz sorumlu aramıyorum ama kalede, de sanctis gibi biri yedekte dururken, niye oynamaz. ve bu lincoln antremanlarda o kadar frikik atıyor niye maçlarda kaçırıyor. Neden kewell frikik kullanmıyor. (hayır atamıyorsan kewell'a bırak o çeksin) resmen yıkıldım artık maç falan izlemek istemiyorum. insan biraz utanır ya, adamlar 5-0 da yenebilirlerdi.

Adsız dedi ki...

Aceto,Resmi sitedeki Milan Baros ile ilgili haberleri ve klipleri kaldırmışlar. Sadece internet sitesinin rekor kırdığı haberde Milan Baros ismi geçiyor.

Saat 2'de başkan açıklama yapacak. CL şartlı transfermi yaptılar acaba?

MİYOZZY

Adsız dedi ki...

Kelle isterüüüük...
Şaka değil gerçekten kelle istiyorum.
Ödül büyükse ceza da büyük olmalı.

varol döken dedi ki...

galatasaray'a üzüldüm, ben meira'yı kewell'ı baros'u cl'de izlemek isterdim... bundan sonrası kendi iç işleri, bana şans dilemek düşer...

kendi takımıma gelince... iyi bir oyun oynadık dün, alex inanılmazları oynadı, biri bana şu statta canlı canlı alex'in 20-30 metre koşup defansın solundan top çıkaracak deseydi gülerdim... şunu anladım ki kadıköy'de fenerbahçe'yi yenme ihtimali olan takım sayısı şu an itibariyle 8'i geçmez (en devler)...

ama yine de taraftar mutsuz... bu mudur yani geçen seneki başarının üstündeki hedefin transferi? kendi lafımı yiyeceğim ama dün geceden sonra şans verilsin maldonado'ya eğer alonso ayarında topçu alınamıyorsa... aragones gelirse kombineyi bağışlarız demiştik, babamızın hatrına tuttuk ama josico gelirse herhalde çıldırmaya gideceğim oralara...

ez cümle; aceto ya da blog'taki arkadaşlar bu maldonado'nun bir röportajını duyan, işiten hani bana bir şans verin ya da fener'de mutsuzum alışamadım diye, var mıdır? adamın topu yengeç hayatı yampiri, lan bir gaza gel, bir silkin, josico kim de ben taşırım takımın yükünü de, dün geceden sonra sana inanacak çok fenerli bulursun!

cisco dedi ki...

herkes hıncal olmus. arda-lincoln-kewell isimlerini yanyana yazmayan yoktu. simdi lincoln kotu oldu.

bu takımın bi cok oyuncusu kampa gec katıldı. bi çogu geldiginde sakattı. gecen sezon cok iyi performans gosteren bu oyuncular, avrupa kupasında da oynadılar. cok bariz bi şekilde de hazır degiller. ustune ustluk bu takıma oyle bi iki takviye degil omurgasını degişterecek transferler yapıldı. gecen sene 11 turk geyikleri donerken, bu takım oyuncular turk oldugu için degil butun takım her topa bastıgı için iyi oynuyodu.

skibbeyle ilgili hazırlık kampı/macları elestirisine katılıyorum. ama olayların aslını bilmiyorum. skibbe telefon acıp :"arsen, yarın aksam bi mac yapak" diyecek hali yok. belki de ayarlanamamıstır. ayrıca turkiye'de buyuk takımların ciddi rakiplerle hazırlık macı yapmamasını da anlıyorum. kotu bi sonucta baslarla o adam degil, bu adam degil diye.

romenlerin de inanılmaz sekilde her topa bastıklarını da kabul etmek lazım. gsnin oynamasına izin vermediler. cok daha hazırlardı. eminim cok daha iyi oynayacak bu takım.

onumuzdeki maclara bakıcaz, ne yapalım. dunyanın sonu degil. liverpool da uzatmalarda gecti dun.

jose dedi ki...

Mac analızıne gırmeyecegım.
Skibbe 2.Saftig demem yeterlı sanırım
Derhal yolları ayırıp Mircea Lucescu getirilmeli.Gecen gun bır tv kanalında Turkıyeye donebılırım demıstı.

Adsız dedi ki...

eskiden takım sezon öncesi büyük turnuvalara çağırılırdı. bayern turnuvası, ajax turnuvası derken sezona taş gibi girerdi. bu anlamda sezon öncesi en azından 2-3 üst düzey rakiple oynamanın önemini yıllardır kavrayamadık. hadi diyelim ki kulübün ratingi düştü artık davet edilmiyor o büyük turnuvalara. bari sen kendin bir kaç büyük takıma başvuruver. evine sen davet et. git onların sahasında oyna. almanyanın 2. lig takımlarıyla oyna oyna senelerdir nereye kadar, işte buraya kadar(mış). bildiğim kadarıyla sezon öncesi hazırlık takvimi, planı, programı her neyse mart, nisan aylarında yapılıyor (ya da yapılması lazım). o yüzden skibbe'ye bu konu özelinde ne kadar verip veriştirilmeli tam da emin olamadım.

hadesperado dedi ki...

skibbe'nin takımı hala tanıyamadığı ve oyun düzenini yerleştiremediğinden gayrı şunu da öğrenmiş olduk: futbolda iyi hakem diye birşey yok, her iki maçta da takımların kaderlerini etkileyecek hatalar yapıldı... ilk maçtaki fransızdan bahsetmek bile istemiyorum...

neyse artık hayırlısı olsun.

Julien Dekosta dedi ki...

skibbe daha istanbulda mi ya?
bu adam artik agziyla kus tutsada yaranamaz. Umit davalaya da ayni hizla yol verilmeli, hadi o skibbe anlamiyor, tanimiyor diyelim, sen bu takimda umit davala oldun, 2 mudahale et, bi el kol salla basin lan de, hocam lincolnu cikaralim de, tomruk gibi dikilme orda.
Neyse son olarak ferguson geyigi yapacaklara uyarim var anti klise timi tetikde bekliyor, alir gotururler ruhunuz duymaz. Skibbeden fergusonu baska takim yaratsin, bizide rahat biraksin bu hans ekibi.

Adsız dedi ki...

şaka maka galatasaray kaç yıldan beri avrupa'da yok .türkiye liginde de bilimin açıklayamadığı şampiyonluklarla teselli oluyor.bir şeyler yapmalı .bence adnan polat gitmeyeceğine göre öteki adnan faturayı ödemeli.
ercü

Adsız dedi ki...

Hakkaten icim acıyor. Böylesine iyi bir takımı resmen bir grup amatörün elinde heba ettik, mundar ettik. Bütün taraftarı ümitlendirdikten sonra artık lig şampiyonluğu veya UEFA kupası ile avutamazsınız.

Birilerinin bu rezaletin hesabını ödemesi gerekiyor. Başta Adnan sezgin olmak üzere, Skibbe ve teknik heyeti, Lincoln ve Aykut'un derhal gönderilmesi lazım.

Aylar süren araştırmaların ardından Galatasaray'ı büyük ideallere taşıyacak olan kişi olarak Skibbe'yi bulan, rezalet bir kamp programı ve hazırlık maçı takvimi hazırlayan, transferleri özellikle de acil olan golcü ve sağ beki hala alamayan Adnan sezgin ve ekibi derhal istifa etmelidir.

Skibbe ve yadımcısı Ümit davala turun daha ilk maçta kaybedildiğini henüz anlayabilmiş değillerdir. Çapları galatasaraya hocalık yapmaya yetmeyecekti, süpriz olmadı. DErhal kovulmalılar.

Aykut bu takımın ancak yedek kalecisi olabilir. O da çenesini kapattığı sürece. Boşboğazlık ettiği için o da derhal gönderilmelidir. istanbul'daki ilk gol onun hediyesi, romanya'daki golü ise orta karar bir kaleci çıkıp açıyı daraltarak rahatlıkla önleyebilirdi.

Hiçbir şey yapmayıp sezonun yarısını sakat ve formsuz geçirip sahada hayalet gibi gezmesine rağmen en çok parayı alan ve takımın; başta da bu takımın gerçek süperstarı ve yıldızı Arda'nın canını sıkan Lincoln gerekirse üstüne para da verilerek acilen gönderilmelidir.

Bu ağır bir mağlubiyettir ve diyetide aynı ağırlıkta olmalıdır. Bakalım Adnan polat bunlardan kaçını yapabilecek.

Adsız dedi ki...

haberturk deki programı blog a koyma fırsatınız olmaz mı aceto bey ?

jose dedi ki...

Becerıksız Skıbbe ve Edwın Boekampı ıstemıyoruz Cevat Guler göreve.

Skibbe gitsin Cevat Güler gelsin diyenler:
http://www.facebook.com/group.php?gid=28792306330&ref=nf

Adsız dedi ki...

Biraz acımasız deil miyiz?
..Fener panathıakoslara zaragozalara elenmedı mı pekı taraftarı ne yaptı alex gitsin daum u yollayın mı dedi skibbe ye biraz zaman vermeliyiz bu kadronun üstesinden de gelir..madem bu kadar ümitliydiniz denizli macına gidip takıma destek verseydiniz futbolculara moral verseydiniz..Bn bu takımın bu sene acık ara sampiyon olacagına inanıyorum UEFA ya gelince kuralarda fener balımız tutarsa biraz ceyrek fınal yarı fınal neden olmasın 1 2 yıl bu oyuncularla istikrar saglanmalıkı Cl de basarıyı yakalayabılelım..

Adsız dedi ki...

http://suddenshot.blogspot.com/

ilkay dedi ki...

Hasan Sas contro industriale a calcio