8 Temmuz 2008

Jardel=6.000 Euro

Sponsor marifetiyle gelip taraftarla maç seyretmişti Mayıs ayında. Takım da aradı Türkiye'de ama nafile. Kokain kullandığını açıkladıktan sonra kim ona forma verirdi ki? Durumu haraptı Mario Jardel'in. Hala bir alıcısı varmış ama kaça? Brezilya 2. liginde Cricuma'ya transfer oldu. 5 aylık sözleşme karşılığında her ay 6 bin euro alacak. Ne demek lazım şimdi? Hey gidi hey mi?

20 yorum:

Adsız dedi ki...

Türkiyeye gelirmiydi acaba ayda € 10.000,yılda 3 Air France İstanbul-Rio biletine?
Anlamıyorum bizim kulüpleri bazen.Getir koy kulübeye namın yürüsün,penaltı olunca girsin vursun kerata,iç sahada oynat son yarım saatlerde.Sezonda 10 golu garanti.
Bugün istatistiklerini gördüm 284 maç - 231 gol.Maç başına 0,81.Böyle bir şey gören duyan varsa beri gelsin.

aksilaz dedi ki...

haklısın sporsever ama kokain işi mide bulşandırıyor o yüzden almıyor kimse.ama jardel her zaman gol atabiliyor.klubun ısmı ıcn bile alınabilirdi.

hey gidi gunler hey.korner atılacagı sırada ceza sahasında ceylan gibi yürüşüne hayranım bu adamın.akla birde emre okan geliyor...

EDDIE dedi ki...

6,000 € mu :]

fenerde guizaya 25 milyon € vermiş galiba. ntvspor falan rakam geçmemiş haberde ama gazeteportta 25 diyordu.

hadesperado dedi ki...

onun gibi golcü gelmedi bu memlekete

Adsız dedi ki...

Acaba hemen maça çıkarmı? Çünkü cricumaya 5.00 oran vermişler bugün. Cricuma da enteresan bir takım , geçen hafta 3 tane oyuncusu kırmızı görmüş. Oynar moynar bugün 02 oynayım genede.

Adsız dedi ki...

şu ligin gördüğü en "golcü" adamdır ya. iki defa canlı izleme şansım olmuştu ASY'de. harbiden koklardı yani golü. anlardık gol atacağını herifin daha pas ya da orta gelirken. lise sondaydık o zaman. az bağırmadık adını okul koridorlarında :))

Adsız dedi ki...

abi 6000 euro az para mı, ben o kadar çalıştım çabaladım, bak çok da donanımlıyım, seneye mühendis olacam, şimdi 6000 euro versin birileri koşa koşa giderim yani o derece :D

dr feelgood dedi ki...

ben olsam alırdım bu adamı. belediyede falan oynasa 20 maç yapsa 10 gol atar. tam sevdiğim forvet tipidir jardel. galatasaray'a geldiğinde inanamamıştım sevinçten napacağımı şaşırmıştım.

sevabına belediyespor alsa da izlesek ya. ben veririm aylık maaşını :)

EDDIE dedi ki...

6000 € az değil ama adam milyon euro larla oynadıktan sonra fena koyar yani. üstelik sadece 5 aylık sözleşme, gerçi salladımı şimdi 5-10 gol bağlar onu en az 1 yıl daha.

Adsız dedi ki...

ciddi ciddi para icin oynamiyor dimi 6000 euro ya?? maksat spora devam edim felan diye bence, yoksa neden gitsin 6000 euro ya oynasin hicmi parasi yok bu adamin??? lambolarla geziyordu onlari satsa yine parasi olur ne alaka anlamadim? ciddimi bu post??

Adsız dedi ki...

jardel öyle goller attı ki, izleyenler cebinde 6000 avro olsa anında o golun şerefine çıkarıp verirdi. şahsen 2001 yılında G.birliği maçında havadakitopa sol ayakla 25 metreden vurup asışı var ki tribünde olan benağzımdan çıkan gariz küfüre mani olamamıştım. bir önceki hafta glasgow rangers maçında 50 metreden gelen ortayıyine aynı noktadan, top inmeden sol ayağıyla asışını da üzerine koyunca; bu adamın tek işinin gol atmak olduğundan emin olmuştum.
bir zamanlar buralar hep ormanlıktı güdüsüyle yazık demekten alamıyor insan kendini.
bir de daha 5-6 post önce mark iuliano'yu da konuşmuştuk değil mi?

Adsız dedi ki...

12 bin ytl az para mı lan adam ailesini geçindirir kokainini içer 1 yıl içinde de foça dan yazlık kapar arkadaş.

a-town dedi ki...

6000 euro az tabi. dunyada milyonlarca muhendis var, bu kalitede golcu kac tane? ben de muhendisim yanlis anlamayin ama futbolcularin aldiklari parayi hakettiklerini hatta az bile aldiklarini dusunuyorum. kuluplere kazandirdiklari paranin yaninda bu adamlarin maasi ne ki? devede kulak. adam bi gol atiyo milyonlari sevindiriyo. ben 25 yasima geldim, doktora yapiyorum, insanliga hizmetim su adamlarin binde biri kadar degildir. gayet ciddiyim bu konuda. futbolcularin aldiklari parayi dusunurken sunu soralim kendimize: yetenegi gectim, hangimizde profesyonel futbolcu olacak disiplin ve calisma azmi var?

Adsız dedi ki...

akıllara rangers ve milan maçları geliyor.
sırf o maçların uğruna bu adama 1 milyon € verilir.

AŞIRI DERECE SEVDİĞİM Bİ OYUNCUYDU.
HAGİ NEYSE JARDEL'de OYDU BENİM İÇİN.
YAZIK ETTİ KENDİNE.UMARIM BİRGÜN YİNE BU CAMİA İÇİNDE YER ALIR KENDİSİ.

Tolga YILDIZ dedi ki...

bu adamın sadece turkiye portekiz brezilya gibi liglerde oynayacağına ve bu kadar gol atabileceğine inandım yıllarca. arkadaşlarımızla ingiltere'de italya'da oynayamaz diye tartışırdık hep. o iki ligde de süründü gittiğinde. hele 30undan sonra turkiye ve portekizde'de oynayamazdı ki sanırsam kıbrıs rum kesimi liginde bile oynayamadı. Bizim futbol kulüplerimiz akıllı davranmış. dünya futbolunda onun gibi ağır golcülerin yeri çoktan yok artık. Brezilya 2. liginde varmış belki ama o da aylık 6.000 avroya.

Yağız Gönüler dedi ki...

ne oldum demiyceksin işte. dünya bu.

EDDIE dedi ki...

geçtiğimiz aylarda istanbula geldiğinde az taklalar atmatıydı, o kanal senin bu kanal benim reklamnı yapmıştı. ama işe yaramamış demkki.

tahir durten dedi ki...

ulan biz geri almadik bari altay fln alsaydi... kokocu mokocu canavar gibi oynardi valla yinede...

peralta dedi ki...

hafızam beni yanıltmıyorsa galatasaray'daki ilk maçı deplasmandaki denizlispor maçıydı. bu maçı hasta galatasaraylı abimle beraber kahvede izlemiştik ve abime saç baş yoldurmuştu jardel.

abim ilk önce jancker'i aldıklarını zannetmiş sonradan jardel olduğunu öğrenince daha bir sevinmişti ama denizli maçındaki kötü oyunu bir hayli üzmüştü onu.

ligin ikinci haftasında ASY'de yine yanılmıyorsam seyircisiz oynanan Erzurum maçında 5 gol atınca Star gazetesi Jar-deldi diye manşet atmıştı.

bana kalırsa türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi 2-3 yabancı forvetten biri, tartışmasız en iyi son vuruşçudur.

Adsız dedi ki...

al koy halı saha takımına çatır çatır sallasın namınız yürüsün :)
o değil de belini kıvırıp gelişine demi-volesi yok muydu aynı japon çizgi filmleri gibiydi yazık..