11 Ocak 2008

Anelka Chelsea'de

"İkindi vakti Londra'da" dedim, yanıldım!.. Öğle namazından önce gitti Anelka! Chelsea, Bolton ile 19 milyon euro'da (La Gazzetta'ya göre 22 milyon euro) anlaştı ve Anelka'ya da valizlerini toplamak düştü. Sözleşme 2012 sezonu sonuna kadar. Paris Saint Germain, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahçe, Bolton ve Chelsea. 12 sezonda 8 kulüp...

4 yorum:

Erkin Soydaş dedi ki...

bu adam kadar oynadığı kulüplere çok para kazandıran başka biri yoktur sanırım. her gittiği takım kendisini büyük paralar ödeyerek bünyesine kattı. anelka hakkında bir inceleme var verkaç'ta.

http://www.verkac.org/?p=1633

anelka 10 senede toplam 7 kulüpte oynamış ve kendisi için kulüpler toplamda 140 250 000 $ harcamıştı. chelsea'ye transferi sonrası oynadığı kulüp sayısı 8'e, kendisi için ödenen toplam meblağ da 170 milyon dolara çıktı.

Alper Öcal dedi ki...

Chelsea Chelpool oldu desenize...

Yazık bu herife verilen paralara.

Seneye bu zamanlar gene orta sıra bir İngiliz takımına transfer olur.

Ortega dedi ki...

Birkac gundur bazi bloglarda 9.kulup diye yazanlar vardi. Acaba ben mi yaniliyorum, 8 diye biliyorum derken, burada da 8. kulup yazisini gorunce, rahatladim nedense :)

GÜRAY İŞDAŞ dedi ki...

Nobre varken Anelka'yı neden almış ki Chelsea? :)Fenerbahçe'ye geldiğinde böyle diyordu çok bilen Türk spor yaarları.....