10 Ocak 2008

Alves-Postiga-Fernandes

Afonso Alves 6 aydır Heerenveen'den ayrılamadı gitti. Sezon başında da Middlesbrough'a gidiyor haberleri çıkmıştı, yine değişen birşey yok. Bu kez İngilizlerin 18 milyon euro verip işi bitirdiğini iddia ediyor L'Equipe. Bir sıkı transfer de komşudan. Olympiakos'un Belluschi hamlesine Panathinaikos, Postiga ile cevap verdi. Porto'da bu sezon 6 lig maçına çıkan Helder Postiga'yı 6 aylığına kiraladı Atina kulübü. Valencia da Manuel Fernandes'i 6 aylığına Everton'a yolladı.

4 yorum:

cogito dedi ki...

hildebrand , arizmendi , helguera , sunny , manuel fernandez , zigic..

bir takım bu kadar transfer yapıp , böyle isimler alıp birinden bile faydalanamaz mı? faydalanamıyormuş işte. Banega yanlış takıma gitti bence.Koeman ve Valencia'nın ona katabileceği hiçbir şey yok kanımca.

Adsız dedi ki...

şu Postiga bir türlü patlayamayan adamlardan. Bizim Serkan Balcı, Selçuk, Kemal, Servet, Tuncay
İ.Toraman, Volkan, Altintop kardeşler (daha aklıma gelmeyen olabilir) karşısında grupta 2 maçta da yendiğimiz Portekiz'in 2. altın jenerasyonu olacak denen (C.Ronaldo, R.Querasma, H.Viana'lı takımın forvetiydi. Pauleta-N.Gomes ikileminde bir alternatif olamadı. Önce Tottenham'da patladı (İngiltere'yi Euro2004 dışına atıp intikamını alsa da) ardından kısa arada Porto, St. Etienne ve tekrar Porto. şimdi de PAO. Yaş Kemale eriyor ve oynadığı takımların standardıda düşüyır. Sıradan bir oyuncu olmamak için son şansları bunlar.

Adsız dedi ki...

yunanistan'a ad yapmış forvetler gitmeye devam ediyor.. kovacevic, lualua, rivaldo, öncelerden giovanni, warzycha (gerçi warzycha adını yunanistan'da yapmıştı)..

postiga umarım pao'ya katkı yapar ya da olympiakos'a nazar felan değdiririr de, olympiakos dışında bi takım şampiyonluk kazanır.. 11 senede 10 şampiyonluk, nereye sığacak o kadar kupa..

Adsız dedi ki...

belluschi, aceto'nun bloglarında en az 5 kez lafı geçen, "bu adam seneye kesin avrupa yolcusu" ya da "bu adam çok iyi" gibisinden övgüler alan bir adam.. ya bir blog yazarı bunu görüyor da bizim takımlar bunu göremiyor mu.. aceto, kaç paraya mal olmuş bu adam olympiakos'a, bizim büyüklerin veremeyeceği bir para mı... belluschi, aldığının 2-3 katına satılabilecek bir oyuncu senin yazdıklarından anladığım kadarıyla..