11 Ocak 2008

Adana Demirspor

Adana'yı hep sevdim. Gitmekten keyif aldım. Dün Adana Demirspor Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti, dostlarım Bay E, İ ve C sırf bu maç için İstanbul'dan koşup gittiler. Bu gece de bu fotolar geldi Bay A'dan. Türk futboluna neden daha fazla ayırmıyorsun serzenişiyle beraber. Neden yazmadığımı herkes biliyor aslında. Bu postta en büyük Adana Demirspor başka büyük yok...

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Maç içerisinde şahane görüntüler vardı.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=32040

Minik Amigo Rafet'i buradan izleyebilirsiniz..

Adsız dedi ki...

Bir Adanalı olarak gurur duydum gerçekten :) En kısa sürede Adanspor veya Demirspor farketmez en azından birisi birinci lige çıkar umarım..

Adsız dedi ki...

adana'dan koptuğumdan beri hep içimde uktedir şimşekler maçına gidememek...gazipaşa'yı inletip sonrasında 5 Ocak ta çılgın atmak,adana sıcağında zıplamaktan sırılsıklam olmuş t-shirt ü çıkarıp bi kenara koymak,tezaruhata devam etmek, delirircesine bağırmak maçtan sonra erimiş olan gırtlağa soğuk birayla tedavi niyetine kanser davetiyesi çıkarmak ve giden sesin ardından çiğ yumurta içmek....
çok özlediğimi farkettim adanamı, ilk macına gittiğim takımımı...

vardık varız var olacağız!!

aceto abimede teşekkürler hani :D boğazıma oturan bu yumruk için...

Adsız dedi ki...

sağolasın be abi

adana demirspor kendime taktığım adıma haiz bir taraftar grubuna da sahip "anavarza"

benim anavarzalığım kalenin dibindeki köyümden mütevellit gerçi

en üstteki takımın taraftara gittiği fotoyu görünce içimdeki çocuksu futbol tutkusu sızladı

ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim demişlerdi ya bir şarkıda

o hesap yani . . .

AnAvArzA

Adsız dedi ki...

şuraya bak ya... italya 2., 3.lig takımlarının ateşli taraftarları gibi, pankartlar, görünüş... bir kupa maçından ilk kez bu kadar zevk aldım... her 2.lig a ve b kategorisi kulübü de adanademirspor seviyesinde olsa, Türkiye ligi en iyi ligler arasına katılır...

Adsız dedi ki...

gerçekten etkilendim bu fotoğraflardan. 2.ligdeki bir klübün, daha da önemlisi bir anadolu klübünün böyle bir taraftara sahip olması gerçekten futbol adına umutlandırdı beni.

Remycem dedi ki...

Keşke 3 büyükler sevdamızı bir kenara koyabilsek de, Adana da olduğu gibi tüm şehirlerimizde de böyle destekleyebilsek o şehrin (bölgenin) takımlarını...

Adsız dedi ki...

Play-off'larda hem Adanaspor hem ADS tribünleri çok hareketli olacağa benziyor... Üst liglerde olmalı mutlaka Adana takımı.

Tribün olarak Ads ile Adanaspor arasında aslında büyük farklar yok. Nicel çoğunluk da daha başarılı olan takımın maçlarına gidiyor genellikle.

Ads, ts maçında görsel olarak iyiydi.

Ben Turbeyler grubu'ndan da büyük şeyler bekliyorum. Gerçi Adanaspor taraftarı Ads'ninkilere göre daha doymuş... ADs'nin yıllardır süperlig takımıyla oynamadığı gerçeğini de unutmamak lazım.

Adsız dedi ki...

Adana'ya gidemedik, Ankara tayfası olarak Sakarya'da izledik maçı hep beraber. Tatangalar'dan da bir arkadaş vardı aramızda.

Uzun ama çok uzun zaman olmuş televizyonda Demirspor'u görmeyeli. Youtube gibi değil, resmen canlı yayın yahu...Önce pankartlara baktık tabi "tebe volimo'yu asmışlar olum", "venceremos nerde? tamam tamam sağ üstte"...bir de "OGÜN'ler sizin olsun, yarınlar bizimdir!" pankartından söz edildi maçtan sonra, lakin ben görmüş değilim, yalan olmasın şimdi. Ama eğer açıldıysa bu pankart, bir kez daha gurur duyarım ben taraftarımla.

Maç öncesi, sürekli olarak forumlarda "Dakika 1'e dikkat" deniliyordu, hevesle beklemiştik biz de. Takriben 300 meşale kullanılmış, bence süperdi. Meşale yasağını oldum olası sevemedim ben, bir takım farklı önlemler alınarak serbest bırakılmalı. Meşaleli maç bambaşka görünüyor zira.

Maçın genelinde iyiydik. Özgür gittikçe daha iyi oluyor. Attığı gol de bana kalırsa güzeldi. Levent Hoca'nın gol sevincinde gözlerim dolu dolu oldu. Yattara oyuna girerken hafif tırstım açıkcası. Ama yok, konsantrasyon tamdı, defans baya baya iyi oynadı.

Son dakikalar benim için geçmek bilmedi, böyle duygusal yazıp burayı ADS forumuna çevirmeyeyim şimdi. Ama şunu söyleyebilirim uzun zamandır böyle atmamıştı kalbim.

Bitti maç, Sakarya'ya çıktık, verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü çevreden özür dilerim burdan ehehehe.

Son söz, tribünün biricik lideri Rafet Başkan'a:

Alemde teksin Rafet Başkan!

farawaysoclose dedi ki...

Baştan ikinci foto nedir?

aşkın dedi ki...

Baştan 2. foto ads-store olayıdır.

Adsız dedi ki...

2. foto deplasman taraftarını anlatıyor. otobüslerde rezil uykularla dolu keyifli zamanlar. ads store dan alınan atkı, eşofman üstü de kıyafeti gösteriyor..

farawaysoclose dedi ki...

sağolun :)

Adsız dedi ki...

Bu akşam Futbol Kulübü'nde de ilk fotoğraf gösterildi. Okay Karacan'ın da iyi bir Aceto takipçisi olduğu bi kere daha anlaşıldı :)
Yanlız aceto'nun telaffuzuna kafam takıldı aceto mu , aketo mu? Nedir Hocam ? :)

Hüseyin A. dedi ki...

biliyordum biliyordum Aceto'da Demirspor ile ilgili birşey bulacağımı şimdi bu blogu daha çok sevdim hocam :)

www.anadoludanfutbol.blogspot.com
Selamlar