30 Ocak 2007

Atma uğur din kardeşiyiz


Bir futbol yorumcusu - Uğur Meleke- röportaj vermiş, genç kuşaktan sayılanlardan. Genç teknik adamların önü açılsın diye örnek veriyor: "Carlo Ancelotti de teknik adamlık kariyeri yokken Milan’la büyüdü." Ağabeyleri sallıyor da bu gençlere ne oluyor peki? Bu kadar işkembe i kübradan atılır mı yahu. Verecek örnek mi kalmadı. Carlo Ancelotti dediğin adam Milan'dan önce Juventus'u çalıştırdı 2 sezon. Zidane'a hocalık yaptı. Parma'da çalıştı, Reggiana'da çalıştı. Arrigo Sacchi'nin çırağıydı bu adam daha önceleri. Senin aklın erdiğinde; adamı Milan'ın başında gördüysen adamın suçu ne? Atmayın, yemeyin milleti.

Carlo Ancelotti demişken, adam memlekete gelmişti. İstanbul'da karısına salça oldular kendisine talip olan kulübün yöneticileri tesisleri gezdirirken. Carlo arkasına bile bakmadan döndü İtalya'ya...

2 yorum:

Yağız Gönüler dedi ki...

Ancelotti 1979-1987 yillari arasinda Roma'da oynadi. 8 yil, az buz degil. Ondan önce de 3 yil parmada oynadi. En son 5 yilini milana ayirdi, bir anda milanla büyüdü olmus. Yok artik Giovanni Trapattoni.

Trofolo dedi ki...

"Cek ordan bana yeni nesil bir futbol yorumcusu, nasil olsa kimse anlamaz diye bol sallayanindan olsun"